7/10
neloše, definitivno nisam očekiva kraj

+ super creepy pisma
meni je to genijalan film,jedan od boljih horrora koje sam gledaoDecadentor wrote:Dead End - Isuse bozekoja debilana od filma... zasto me neko nije upotorio da film ocajno pokusava bit neka crna komedija??,
nemam rjeci, neznam kako neko moze bit tako glup (likovi-film dijalozi) a tek reakcije
... iako sam vrsta osobe koja se moze smijat i na najgluplji humor, na odvratne zivotne situacijea(sam sebi
), na bolesnu ironiju ne ne ne ne jednmostavno nekuzim???
al ajd nek bude 5/10 samo zato sto nije bio dosadan (i skuzio sam u zadnje vrijeme da sam dosta filmova ocjenio totalno krivo) i tekst jer pun gresaka zato so mi se mrsko vracat do tv-a a tiokovnica mi je sa druge strane zida(a smajlice sam dodavo naknadno s misem)
![]()
Decadentor wrote:Dead End - Isuse bozekoja debilana od filma... zasto me neko nije upotorio da film ocajno pokusava bit neka crna komedija??,
nemam rjeci, neznam kako neko moze bit tako glup (likovi-film dijalozi) a tek reakcije
... iako sam vrsta osobe koja se moze smijat i na najgluplji humor, na odvratne zivotne situacijea(sam sebi
al ajd nek bude 5/10 samo zato sto nije bio dosadan (i skuzio sam u zadnje vrijeme da sam dosta filmova ocjenio totalno krivo) i tekst jer pun gresaka zato so mi se mrsko vracat do tv-a a tiokovnica mi je sa druge strane zida(a smajlice sam dodavo naknadno s misem)
![]()
Info wrote:Decadentor wrote:Dead End - Isuse bozekoja debilana od filma... zasto me neko nije upotorio da film ocajno pokusava bit neka crna komedija??,
![]()
iskreno, ovo je prvi negativan komentar na ovaj film. Taj film je pravo malo blago. Ima jednu od najboljih atmosfera ikada. Odličan horor
pola prvog djela nisam kuzio samo zato jer su mi svi izgledali istoZadro wrote:The Eye (2002) i The Eye 2
Oba filma genijalna!! I u oba filma glavne glumice prezgodne bio sam u šoku. Inače su mi sve kosooke gadne
Pa nema baš tolko likova da se pogubišDecadentor wrote:pola prvog djela nisam kuzio samo zato jer su mi svi izgledali istoZadro wrote:The Eye (2002) i The Eye 2
Oba filma genijalna!! I u oba filma glavne glumice prezgodne bio sam u šoku. Inače su mi sve kosooke gadnepa sam moro po imenima hvatat ko je ko
da,scenarij i ponašanje likova su jedan veliki plus,par puta sam gledao film i silno sam se trudio naći nekakvu zamjerku,nisam uspio...ovaj film je čak dosta podcijenjen,jedan od rijetkih horrora koji me baš uspio uplašitiDecadentor wrote:Info wrote:Decadentor wrote:Dead End - Isuse bozekoja debilana od filma... zasto me neko nije upotorio da film ocajno pokusava bit neka crna komedija??,
![]()
iskreno, ovo je prvi negativan komentar na ovaj film. Taj film je pravo malo blago. Ima jednu od najboljih atmosfera ikada. Odličan horor
jeste li i malo obratili paznju na ponasanje i dijaloge???
Zadro wrote:Pa nema baš tolko likova da se pogubišDecadentor wrote:pola prvog djela nisam kuzio samo zato jer su mi svi izgledali istoZadro wrote:The Eye (2002) i The Eye 2
Oba filma genijalna!! I u oba filma glavne glumice prezgodne bio sam u šoku. Inače su mi sve kosooke gadnepa sam moro po imenima hvatat ko je ko
![]()
Onaj doktor i psihijatar su samo slični zato jer su rođaci
ajde dobro svako ima svoje misljenje.... al ja jednistavno nisam mogo prec preko nekih stvari a ovako bi mogli u nedogledhitman_4 wrote: da,scenarij i ponašanje likova su jedan veliki plus,par puta sam gledao film i silno sam se trudio naći nekakvu zamjerku,nisam uspio...ovaj film je čak dosta podcijenjen,jedan od rijetkih horrora koji me baš uspio uplašiti
obično mi zapne to o čem pričaš za oko i sad sam zbilja ostala paf, jer mi djeluje ko da masovno pretjeruješ s obzirom da ovo nisam uopće osjetila u filmu.Decadentor wrote:ajde dobro svako ima svoje misljenje.... al ja jednistavno nisam mogo prec preko nekih stvari a ovako bi mogli u nedogledhitman_4 wrote: da,scenarij i ponašanje likova su jedan veliki plus,par puta sam gledao film i silno sam se trudio naći nekakvu zamjerku,nisam uspio...ovaj film je čak dosta podcijenjen,jedan od rijetkih horrora koji me baš uspio uplašiti
eo neki primjerielrania wrote:obično mi zapne to o čem pričaš za oko i sad sam zbilja ostala paf, jer mi djeluje ko da masovno pretjeruješ s obzirom da ovo nisam uopće osjetila u filmu.Decadentor wrote:ajde dobro svako ima svoje misljenje.... al ja jednistavno nisam mogo prec preko nekih stvari a ovako bi mogli u nedogledhitman_4 wrote: da,scenarij i ponašanje likova su jedan veliki plus,par puta sam gledao film i silno sam se trudio naći nekakvu zamjerku,nisam uspio...ovaj film je čak dosta podcijenjen,jedan od rijetkih horrora koji me baš uspio uplašiti
budem ga opet pogledala uskoro, jer me živo zanima što sad tu toliko ne valja.