Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Scarface
- elrania
takvo nesto se moze naci posvuda po svijetu. nije stvar amerike... tamo jest najjace izrazeno, ali gdjegod ima pripadnika pentecostal usmjerenja, bit ce i togahorrorfan wrote:pogledo sam i ja tog samo u americi moze bit
u americi su najbrojniji i uznemirijucu ja cinjenica sto takvi ljudi odlucuju o politici svoje zemlje, a na kraju krajeva i svijeta
- Donnie Darko
- Scarface
Pogleda san u kinu Fantastičnu četvorku: Dolaza Silver surfera, i film je slabašan, baš ka i jedinica, nema nekog kul neprijatelja, mada je Silver surfer predobro napravljen, ali mi užasno smeta šta su galactusa napravili ka neki veliki oblak, a ne ka diva kakav je u stripu. Ništa posebno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
hm, znači, ne gleda se.Ghostface wrote:Pogleda san u kinu Fantastičnu četvorku: Dolaza Silver surfera, i film je slabašan, baš ka i jedinica, nema nekog kul neprijatelja, mada je Silver surfer predobro napravljen, ali mi užasno smeta šta su galactusa napravili ka neki veliki oblak, a ne ka diva kakav je u stripu. Ništa posebno.

Michel puši karu.
- john_constantine
to govorimo o baurerovoj kćeri Kim?HorrorHR wrote:ja sam radi nje zapeo za gledanjem serije, katastrofa lik, jedna od najogavnijih ikada viđenih u (jebenoj) seriji.A$H wrote:jeboga koliko u jednom danu može puta bit ista cura oteta?? trebala je završit na psihijatriji i brojat vlasi kose na kraju serije koliko je šokova doživjela...sad počeo drugu sezonu i opet slične pizdarije sa njom.

Michel puši karu.
- A$H
da o njoj, a sad mi sve više ide na racku u drugoj sezoni..koja je po svemu osim nje bolja od prve za sad..john_constantine wrote:to govorimo o baurerovoj kćeri Kim?HorrorHR wrote:ja sam radi nje zapeo za gledanjem serije, katastrofa lik, jedna od najogavnijih ikada viđenih u (jebenoj) seriji.A$H wrote:jeboga koliko u jednom danu može puta bit ista cura oteta?? trebala je završit na psihijatriji i brojat vlasi kose na kraju serije koliko je šokova doživjela...sad počeo drugu sezonu i opet slične pizdarije sa njom.Slažem se, najgori lik u seriji.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Hm, a tek iduće sezone, kada će raditi s njim u vladi?A$H wrote:da o njoj, a sad mi sve više ide na racku u drugoj sezoni..koja je po svemu osim nje bolja od prve za sad..john_constantine wrote:to govorimo o baurerovoj kćeri Kim?HorrorHR wrote: ja sam radi nje zapeo za gledanjem serije, katastrofa lik, jedna od najogavnijih ikada viđenih u (jebenoj) seriji.Slažem se, najgori lik u seriji.

Michel puši karu.
- AlabamaSmokeOne
- elrania
- Dragonrage
da...i onim pijetlom i razbijačem što prolaze kroz nekakve portale...odličan crtićjigsaw wrote:Mighty Max je onaj sa čarobnom kapom? Jel tako?Djuro20 wrote:skinuh jučer mighty maxa, i preletio sam preko te serije uz kili kokoca i 4l kole. Zanimljiva serija, za one koji je se sjećaju.

Evo odličan intro... http://www.youtube.com/watch?v=1-Q7a6SxIBk
- jigsaw
Pijetao mi je najjači...Dragonrage wrote:da...i onim pijetlom i razbijačem što prolaze kroz nekakve portale...odličan crtićjigsaw wrote:Mighty Max je onaj sa čarobnom kapom? Jel tako?Djuro20 wrote:skinuh jučer mighty maxa, i preletio sam preko te serije uz kili kokoca i 4l kole. Zanimljiva serija, za one koji je se sjećaju.![]()
![]()

- Dragonrage
meni razbijačjigsaw wrote:Pijetao mi je najjači...Dragonrage wrote:da...i onim pijetlom i razbijačem što prolaze kroz nekakve portale...odličan crtićjigsaw wrote: Mighty Max je onaj sa čarobnom kapom? Jel tako?![]()
![]()