Glazba.
- metallicat
maloGosp. wrote:Koliko imate orginal albuma i zašto ste ih uopče kupili?

- Boby
Jel to onaj novi DVD Metallice s spotovima? Ma Nirvana je super, mislim bila mi je u mlađim danima. A i sada ostaje u lijepom sjećanju kada grunge nije bio samo glazbeni pravacmetallicat wrote:maloGosp. wrote:Koliko imate orginal albuma i zašto ste ih uopče kupili?samo 1 od metallice
nirvane onaj crni best of koji sam u 1.srednje kupila, makar i neznam baš zašto jer nisam bila fan
, 2 od seven witches jer su mi ta dva super, mystic prophecy, running wild, soil, mm(lest we forget) i to je to. osim dvd-a od metallice imam sve org
![]()
- Boby
Kaj Djuro sluša klasičnu glazbu?Djuro20 wrote:ja jedino imam orginalne cde od klasične glazbe koji se izdaju, i orginale jedinog medija koji se nije ,kolko znam, krivotvorio- od gramofonskih ploča.Boby wrote:Imam sve originalne albume Simona & Garfunkela i Guns N' Rosesa, te po par albuma ili kompilacija Led Zeppelina, Scorpionsa, Dire Straitsa, Nirvane, Pearl Jama, Metallice, Ramonesa, Leonard Cohena, Bruce Springsteena, Neil Younga, Bright Eyesa, Paul Simona, The Doorsa, Tom Waitsa, Phil Collinsa, Genesisa, U2-a, Iron Maidena, Europea, Eaglesa, a imam gomilu piratskih CD-a s raznim izvođačima evergreena, hard rocka i alternative. Orginale inače kupujem ako cijenim izvođača i znači mi imati nešto orginalno od njega
- jigsaw
Isto je i kod mene. Nikako da mi se previše svidi, iako je to prekrasna glazba.Boby wrote:Čudio sam se u pozitivnom smislu. Svaka čast onom tko to sluša. Ja probao par puta, svidilo mi se nekaj sitno od Boccherinia i Straussa ali još je sve to prezahtjevno za moj ukusjigsaw wrote:Čemu čuđenje? Neka sluša što hoće.
- Dragonrage
http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQjigsaw wrote:Upravo slušam Nightwish i njihov album ''Wishmaster''.Kako mi je žao što je Tarja otišla iz benda.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=q-K8x4x4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=eYU3LB57 ... ed&search=
- jigsaw
Dragonrage wrote:http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQjigsaw wrote:Upravo slušam Nightwish i njihov album ''Wishmaster''.Kako mi je žao što je Tarja otišla iz benda.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=q-K8x4x4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=eYU3LB57 ... ed&search=
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- maddjuro
slušam klasiku, 60'te, 70'te i ponešto iz osamdesetih. tu i tamo naletim na nešto što mi se svidi u 90'tim i nadalje.
osobno mi je svjedno što ko sluša, ako to sluša za sebe, a ne kao što je običaj nafrlje mp3-e da cjeli vagon mora slušat što i ni, il kad neko, da bi nešto kompenzirao ugradi woofere u auto, i onda s njima do daske pojačanim vozi cestama
osobno mi je svjedno što ko sluša, ako to sluša za sebe, a ne kao što je običaj nafrlje mp3-e da cjeli vagon mora slušat što i ni, il kad neko, da bi nešto kompenzirao ugradi woofere u auto, i onda s njima do daske pojačanim vozi cestama
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
imam od metallice S&M lijepi dupli dvdBoby wrote:Jel to onaj novi DVD Metallice s spotovima? Ma Nirvana je super, mislim bila mi je u mlađim danima. A i sada ostaje u lijepom sjećanju kada grunge nije bio samo glazbeni pravacmetallicat wrote:maloGosp. wrote:Koliko imate orginal albuma i zašto ste ih uopče kupili?samo 1 od metallice
nirvane onaj crni best of koji sam u 1.srednje kupila, makar i neznam baš zašto jer nisam bila fan
, 2 od seven witches jer su mi ta dva super, mystic prophecy, running wild, soil, mm(lest we forget) i to je to. osim dvd-a od metallice imam sve org
![]()

- Boby
Aha, "Metallica - The Videos 1989-2004". Imaju par stvarno dobrih spotova. Osobito mi se je svidio "Turn The Page" (više nego sama pjesma) ali "One" je spot zbog kojeg vrijedi taj DVD kupiti. Kada smo kod njih, Jamesa su nedavno uhitili u zračnoj luci Londona sumnjajući da je talibanmetallicat wrote:imam od metallice S&M lijepi dupli dvdBoby wrote:Jel to onaj novi DVD Metallice s spotovima? Ma Nirvana je super, mislim bila mi je u mlađim danima. A i sada ostaje u lijepom sjećanju kada grunge nije bio samo glazbeni pravacmetallicat wrote: malosamo 1 od metallice
![]()
(ali i na vhs-u), some kind of monster i cunning stunts. svi su odlični. što je izašao novi dvd sa svim spotovima?
- metallicat
talibanBoby wrote:Aha, "Metallica - The Videos 1989-2004". Imaju par stvarno dobrih spotova. Osobito mi se je svidio "Turn The Page" (više nego sama pjesma) ali "One" je spot zbog kojeg vrijedi taj DVD kupiti. Kada smo kod njih, Jamesa su nedavno uhitili u zračnoj luci Londona sumnjajući da je talibanmetallicat wrote:imam od metallice S&M lijepi dupli dvdBoby wrote: Jel to onaj novi DVD Metallice s spotovima? Ma Nirvana je super, mislim bila mi je u mlađim danima. A i sada ostaje u lijepom sjećanju kada grunge nije bio samo glazbeni pravac(ali i na vhs-u), some kind of monster i cunning stunts. svi su odlični. što je izašao novi dvd sa svim spotovima?

- Boby
Tak mu to ide kada pušta kozju bradicu predugometallicat wrote:talibanBoby wrote:Aha, "Metallica - The Videos 1989-2004". Imaju par stvarno dobrih spotova. Osobito mi se je svidio "Turn The Page" (više nego sama pjesma) ali "One" je spot zbog kojeg vrijedi taj DVD kupiti. Kada smo kod njih, Jamesa su nedavno uhitili u zračnoj luci Londona sumnjajući da je talibanmetallicat wrote: imam od metallice S&M lijepi dupli dvd(ali i na vhs-u), some kind of monster i cunning stunts. svi su odlični. što je izašao novi dvd sa svim spotovima?
![]()
![]()
![]()
baš ću provjerit koliko to dođe para jer moram to imat. hvala na info
![]()
![]()