Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 16 Mar 2015, 19:44

Joj, na forum hr i politici nemaš što tražiti. To je živa koma. 70 % spameri, 10 % fašisti i 10 % antifašisti. A ostatak nešto normalnih ljudi koji se ne mogu uključiti u raspravu. Spomeneš Jugoslaviju, pola foruma ti prijeti smrću. Pogle samo temu American sniper gdje uspoređuju domovinski rat i taj istoimeni film.

Možda u temi povijest, ali preko foruma nećeš naći istinu. Istina je samo da su budale s obadvije strane došle na vlast, da je ono bio samo građanski rat i da su mnogi radili gluposti i zločine za svoje potrebe da bi danas bili slobodni i u politici. A imamo samo parazite koji sišu proračun, a sada će to raditi i njihova djeca i unuci.
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 17 Mar 2015, 08:26

forumi i internet nisu baš najsretniji izvor za te stvari.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Mar 2015, 09:53

A niti wikipedija :zubifale:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 17 Mar 2015, 11:38

A što je onda? :)

Vjerujem da i većina ljudi koji su to prošli nisu dobri izvori jer svatko doda svoje pa se pričaju mitovi.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Mar 2015, 13:58

Možda knjige, samo ovisi o autoru. Ma stvar je da nitko ne zna ili neće reći pravu istinu. Svatko ima svoje teorije, priče i što sve. Pogledaj karamarka, glogoškog ili matića. Napadaju se međusobno. A među braniteljima ima svakakvih kao onaj koji je izlazio iz tenka, uganuo nogu i postao 100 % invalid domovinskog rata. A u školi imaš par stranica o domovinskom ratu, oluja i to je to. Domovinski rat je previše kompleksna tema, a nitko se ne usuđuje otvoreno govoriti o tome.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 Mar 2015, 15:31

Michel wrote:A što je onda? :)

Vjerujem da i većina ljudi koji su to prošli nisu dobri izvori jer svatko doda svoje pa se pričaju mitovi.
Bujanec i Slaven Letica Image
Image

Image

Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Mar 2015, 20:15

Uf, živ sam, al borba sa životom koji se uz juniora vremenski iskomplicirao :D poso' kuća poso' :rolleyes:

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Mar 2015, 20:36

HorrorHR wrote:Uf, živ sam, al borba sa životom koji se uz juniora vremenski iskomplicirao :D poso' kuća poso' :rolleyes:
ovo bi moglo biti od koristi

https://www.youtube.com/watch?v=AF_nfazQaek
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Mar 2015, 20:51

LOL, bacih ženi link ;)

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Mar 2015, 23:23

I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 21 Mar 2015, 14:56

Michel wrote:Može mala pomoć. Malo škakljiva tema, ali zanima me gdje mogu naći pravu istinu o srpskim i hrvatskim zločinima u domovinskom ratu. Općenito pravu istinu o dom. ratu. Nikad me to previše nije zanimalo osim što sam uvijek ovako čuo sa strane, ali nikad nisam čitao niti gledao neki video duže od 10 minuta o dom. ratu :facepalm:

A sad me baš zanima. Ali kako sad čitam, vidim da je stvarno teško naći nešto istinito. Odem na krstaricu forum, tamo svi negiraju sprske zločine, a govore da su hrvati za sve krvi. Tako je vjerujem i s druge strane. Uglavnom, neki dobar forum, knjiga, video ma bilo što, a da gleda obje strane.

Vidim da forum hr ima pdf domovinski rat i da ima 5 stranica. Ne znam jel su tam objektivni, pogledat ću neke teme.
Pravi izvor su ljudi koji su to prošli. Konkretan primjer iz osobnog života, tek kad san stiga u Mostar i nakon određenog vrimena načeja tu temu s ljudima koji su doista i prošli kroz sranja (konkretno rat u Bosni i Hercegovini), vidiš da su stvari puno surovije. Nijedna knjiga i nijedan članak nit će imat namjeru to opisat nit se to običnim riječima da izrazit na papiru il ekranu. Tako da ako ikad budeš ima priliku upoznat normalne, mirne ljude za koje osjetiš da su ok za popričat o tome, probaj. :)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Mar 2015, 18:12

Scarface wrote:Pravi izvor su ljudi koji su to prošli.
Slazem se. Samo vise takvih iz vise razlicitih geografskih dijelova.
Znam zasigurno da u tijeku cijelog svog zivota nisam naisla nigdje (internet, knjige) na price ljudi iz svog kraja koje sam cula usmenom predajom. Vjerojatno ni necu. Ima tu previse 'svega'.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2015, 18:40

A i nije da baš vole pričati o tome. Znam dosta osoba koje su prošle rat ili sudjelovale u ratu, a neki imaju i ptsp, ali nikada niti jedna od njih nije govorila o tome. Nije da je to kao u filmovima gdje se osobe vrate s rata, pa ti pričaju "herojske" priče i to.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 24 Mar 2015, 00:03

https://www.youtube.com/watch?v=VmYCBuk ... e=youtu.be

baš gledam i smijem se :mrgreen:
ustaška gujica, četnički hrvati koji su nakon 45-te prešli u fašistoidne partizane, da bi kasnije pobili nekoliko stotina tisuća pa čak i milijuna antifašističkih ustaša i popova + Hebrangovog starog kojeg je Tito osobno smaknuo :rolleyes: :lol:
Image

Image

Image

Post Reply