Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 29 Jun 2008, 20:29

E i da, oli nemaš 3. i 4. oružje, bez 4. ne moš baš prilazit dalje, osim ako ti se ne gube životi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 29 Jun 2008, 22:03

Ghostface wrote:
filmophil wrote:i ja sad igram zombie shooter...došao sam do 4. levela i nemrem proći neke beštije ogromne, uvijek me ube, a ja trebam ispaliti 200-300 metaka iz miniguna da bi ih riješio, oni mene ube za 5 sekundi...

Meni je igrica blokala na mislin 4. levelu ili 3. ne znan točno koji je level, i to kad mi nahrupi pun kurac onih plavih šta pucaju, ali mi je samo jedan život otiša i kad san triba stisnit SPACE blokalo. Sad mi se ne da prilazit cili level, sutra ću vidit koji je kurac. jesi ti to priša, stvarno ih dođe masu.
evo na 6. level sam danas došao...inače kad mi dođe masa tako uletim među njih i koljem mini gunom pa onda pobjegnem i zbuksam se u neku sobicu i riješavam jednog po jednog sa sačmaricom ili pištoljem za one obične zombije...sad sam dobio neko jebeno oružje, mislim da je broj 6...danas navečer ću malo igrat opet...
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jun 2008, 22:17

vidim da vam se sviđa igra.. 8) meni je najjača fora što se raspadaju malo po malo dok ih rokaš sa npr. sačmaricom. :lol: prvo krv šiklja, pa odleti ruka, pola glave i na kraju se rasprsnu ko lubenice.. :lol:

Hec

Post by Hec » 29 Jun 2008, 22:53

Ja ovih dana igram samo css i cod4, cekam da skinem wow pa cu igrat privatne servere,...
ali naj igra ikada koja mi nece izaci iz mozga su silent hill i mgs. konamijevo remek djelo.

bas je sad izaso dugocekivani mgs4, kojeg sam jedva ceko da dode, i ja neam ps3 i nemogu igrat!!!!!! :twisted: :twisted:
A dolazi i sh5 :D
"Six strings to cover fear..."

Scarface

Post by Scarface » 30 Jun 2008, 00:13

Upadnen li na medicinu uziman X360 i cipan Ninja Gaiden 2. 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Hec

Post by Hec » 30 Jun 2008, 00:14

kad smo vec kod njinji, da bar naprave jos neki tenchu :(

Scarface

Post by Scarface » 30 Jun 2008, 01:24

Mora san ponovo prilazit Zombie shootera i evo i mene na 6. levelu, dosta za danas, kupija san Plasma gun (7.) i riješija onu gomilu na kraju 5. levela di mi je zadnji put blokalo.

Scarface

Post by Scarface » 30 Jun 2008, 14:32

Evo priša san igricu, zadnji boss je žilav majku mu (mada stoji u opisu misije da triba koristit struju, a ja san uzjea ono najjače oružje magma gun i cipa ga po ure).

filmofil

Post by filmofil » 30 Jun 2008, 14:40

Ghostface wrote:Evo priša san igricu, zadnji boss je žilav majku mu (mada stoji u opisu misije da triba koristit struju, a ja san uzjea ono najjače oružje magma gun i cipa ga po ure).
bravo, bravo...ja idem sad preći igru

Scarface

Post by Scarface » 30 Jun 2008, 15:07

filmophil wrote:
Ghostface wrote:Evo priša san igricu, zadnji boss je žilav majku mu (mada stoji u opisu misije da triba koristit struju, a ja san uzjea ono najjače oružje magma gun i cipa ga po ure).

Uživaj, da vidiš samo koliko rulje će ti dolazit u idućim levelima. :shock:

Hec

Post by Hec » 30 Jun 2008, 17:18

Srry ljudi sto vam mjenjam temu, al me zanima ko sve od vas "jos" ili i dalje igra mmorpge,.... i ak igra....oce li igrat Aion,
prejeben je, po meni najbolji dosad, radi ga ova firma sto je radila Guild Wars, a glavna tema ce bit letenje, ali ne ko u ostalim
mmorpgima nego ce napravit bas puno koristi od toga, a jos ce docarat taj osjecaj, takodjer ce bit i pk i pvp u zraku, pod vodom,
na tlu, iz zraka se zaletis na nekog dole :D
http://eu.aiononline.com/ official site

a grafika ce bit najbolja ikada napravljena u rpgima, trebat cu kupit novi komp samo za to, ali rado :D
Igra ce se bazirat na "dobra" i "losa" strana, dakle 2 takve rase, i onda kreacija vlastitog dizajna lika,
zatim klase ce bit skoro sve iste ko iz guilda warsa, i skillovi i sora ce bit bazirana na guild wars, dakle strategija je vaznija nego lvl.
i nece nimalo imati "grind" djelova gdje se mora samo lvalt i lvlat, nego ce bit puno ljepoh questova, pretrazivanja itd.i vas lik
ce moci biti unikat, mnogo vrsta armora i oruzja s tim da ih mozete i nabrijavat, i nema teoretske sanse da cete naletit igracu slicnom vasemu liku.

obavezno pogledajte trailer i screenshotove gore na official stranici, stvarno necete pozaliti, a za fanove mmorpga ce se vjerovatno i najeziti
i da jos nesto: da, igra ce biti p2p (pay to play) ali necete pozaliti za tim novcima, jer ce se stvarno isplatiti, Buum godine,svaka cast!
Jos nema konkurenciju niti ce ona postati jer je ovo unikat. Nikako se nemoze mjeriti sa odlicnim wowom, a kamoli sa ovim noobskim grinderskim
igrama poput 2moonsa,dekarona, silkroada, itd. koji su besplatni i samo se dizu lvli.
Jos jednom, necete pozaliti! :wink:

EDIT : i jos jednom, nisam zensko ali jednostavno volim reci ovakvim igrama : prekrasno!!!!!!

prvo pogledajte g3 trailer sa official sitea onda ovaj http://www.youtube.com/watch?v=U1LeEpB52o8 ingame view

filmofil

Post by filmofil » 30 Jun 2008, 18:19

Ghostface wrote:
filmophil wrote:

prešaoooo...onog bossa na kraju sam prvo sa strujom ranio, a onda do kraja ga sa onom magma puškom...trčao sam oko njega i pucao samo i tako 15min...zabavna igra sve u svemu

Scarface

Post by Scarface » 30 Jun 2008, 19:40

filmophil wrote:
Ghostface wrote:
filmophil wrote: bravo, bravo...ja idem sad preći igru

prešaoooo...onog bossa na kraju sam prvo sa strujom ranio, a onda do kraja ga sa onom magma puškom...trčao sam oko njega i pucao samo i tako 15min...zabavna igra sve u svemu

E a reci odakle ti struja, ja je nisan nigdi moga nać (mada je nisan ni tražija nešto previše) pa san samo s magna gunom puca po njemu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Jun 2008, 19:46

Cannibalist wrote:Srry ljudi sto vam mjenjam temu, al me zanima ko sve od vas "jos" ili i dalje igra mmorpge,.... i ak igra....oce li igrat Aion,
prejeben je, po meni najbolji dosad, radi ga ova firma sto je radila Guild Wars, a glavna tema ce bit letenje, ali ne ko u ostalim
mmorpgima nego ce napravit bas puno koristi od toga, a jos ce docarat taj osjecaj, takodjer ce bit i pk i pvp u zraku, pod vodom,
na tlu, iz zraka se zaletis na nekog dole :D
http://eu.aiononline.com/ official site

a grafika ce bit najbolja ikada napravljena u rpgima, trebat cu kupit novi komp samo za to, ali rado :D
Igra ce se bazirat na "dobra" i "losa" strana, dakle 2 takve rase, i onda kreacija vlastitog dizajna lika,
zatim klase ce bit skoro sve iste ko iz guilda warsa, i skillovi i sora ce bit bazirana na guild wars, dakle strategija je vaznija nego lvl.
i nece nimalo imati "grind" djelova gdje se mora samo lvalt i lvlat, nego ce bit puno ljepoh questova, pretrazivanja itd.i vas lik
ce moci biti unikat, mnogo vrsta armora i oruzja s tim da ih mozete i nabrijavat, i nema teoretske sanse da cete naletit igracu slicnom vasemu liku.

obavezno pogledajte trailer i screenshotove gore na official stranici, stvarno necete pozaliti, a za fanove mmorpga ce se vjerovatno i najeziti
i da jos nesto: da, igra ce biti p2p (pay to play) ali necete pozaliti za tim novcima, jer ce se stvarno isplatiti, Buum godine,svaka cast!
Jos nema konkurenciju niti ce ona postati jer je ovo unikat. Nikako se nemoze mjeriti sa odlicnim wowom, a kamoli sa ovim noobskim grinderskim
igrama poput 2moonsa,dekarona, silkroada, itd. koji su besplatni i samo se dizu lvli.
Jos jednom, necete pozaliti! :wink:

EDIT : i jos jednom, nisam zensko ali jednostavno volim reci ovakvim igrama : prekrasno!!!!!!

prvo pogledajte g3 trailer sa official sitea onda ovaj http://www.youtube.com/watch?v=U1LeEpB52o8 ingame view
ja igram City of villans
I may be an idiot, but i am no fool.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2008, 00:36

Ghostface wrote:
filmophil wrote:
Ghostface wrote:

E a reci odakle ti struja, ja je nisan nigdi moga nać (mada je nisan ni tražija nešto previše) pa san samo s magna gunom puca po njemu.
pa imaš lijevo i desno na onoj platformi neke control panele i njih uključiš i onda se u središtu platforme di je to čudovište pojavi nekakva strujna ograda i oduzme mu otprilike desetinu ukupnog healtha...i tako moraš za svaki put uključit taj lijevi i desni control panel, ali sam skužio da se svaki put pojavi 1000 monstera kad uključiš jedan od njih pa mi je lakše bilo samo trčati okolo sa magma gunom pa makar trajalo sat vremena...

Post Reply