Što vi mislite o muško - ženskom prijateljstvu?
Muški kutak
- john_constantine
Re: Muški kutak
A zanima me, da li je moguće muško - žensko prijateljstvo? Napravio sam glupost prije pola mjeseca kada sam nakon 6 godina izjavio osjećaje dok je bila u vezi s drugim par mjeseci, ali veća glupost je bila ta što smo jednostavno drugačiji svijetovi. Sve najgore što andrej spominje + različita mišljenja, stavovi i slično. I prebolio sam to, ali stvar je da je ona sada u Italiji. Pa nakon što smo se opet pomirili, nismo se previše čuli poslije. Ali da li je moguće da takvo prijateljstvo opstane? Jer ja više ne bi patio, ja sam svoje rekao i završio s time. Ali čitajući knjige/filmove, previše je ono "najbolji prijatelj koji je godinama zaljubljen u ženu svog prijatelja" i onda napravi spletke i slične stvari... Dok je bila u Italiji, imao sam i nakratko razmišljanja da je najbolje da prekinem s njom i završim, ali nju je već "zaboljelo" kada sam joj govorio uopće o prekidu tijekom te svađe. I znam da bi joj puklo srce kada bi prekinuo s njom, a i nisam niti siguran što će biti kada se opet vidimo u društvu ili sami. Da li sam se zbilja ohladio ili će za par godina opet "krv uzavrijeti"? Nervira me to, naročito nakon onog pitanja u jutarnjem u srijedu neki dan, lika s sličnim iskustvom...
Michel puši karu.
- Ašow
- john_constantine
ma jedan moj frend ima običaj govoriti "nije ona jedina riba u moru". Ja sam za to da bi svi, kada smo zaljubljeni, trebali kemijski kastrirati.Bub wrote:Meni je također tako jednom sam volio i teško se poslje nekih stvari koje sam prošao mogu vezati, valjd to dođe kad malo više sazriješ i kad proživiš dosta stvari u životu kako Gibo kaže "Ovo mi je škola". Takvi smo mi muški, jebiga sjebi me jednom i ne dam više pristup, zid je oko mene, ma da to ne znači da sam sam ili da nemam nikoda i da se ne znam zabavit s djevojkom, ali teško puštam emocije vanka.Andrej wrote:Ne znam Bub...., iskreno, ja sam samo jednom u životu voleo i bio zaljubljen. Mnogo sranja doživeo, ali i dalje jako volim i poštujem tu devojku(iako nisam više s njom).Bub wrote: Kako znat? Nikad ne možeš znati da je ona "ta" i ja sam mislio da je ona "ta", pa sam dosta toga radio, čak i renovirao kuću (koja je sad srušena, zgrada sagrađena) i kojekakve stvari za nas zajedno, pa eto još uvjek imam kredita koje vraćam za bezveze i nemam ništa od ulaganja što materijalnog što emocionalnog, ali na kraju kad pogledam čak je i bolje što je završilo ovako, jer ne bih mogao provesti s takovom osobom cijeli život a mislio sam da je ona "ta".
Gadna je stvar kad osjećaji rade umjesto mozga, ali opet za to se živi za taj osjećaj koji ti ne može ništa zamjenit, zato Ašow svaka čast tvom frendu na učinjenom.
Nisam baš najpametniji oko ove tematike, pošto se teško vezujem, nikako zaljubljujem, a ljubavi imam dovoljno samo za porodicu i ono malo prijatelja.
Tako da ne tvrdim da sam u pravu, nego da sam zakint za ono što većina ljudi proživljava - emocije prema devojci.
Samo ne volim kad vidim, kako mi se neka bliska osoba razočara posle - davanja jebano cele duše nekome![]()
Sve je to normalni život i lekcija.
Michel puši karu.
- Scarface
@john- non existing. A moj ti je savjet, prekini to, baš zato da ju povrijediš. Povrijedila je ona tebe, i ja ju ne bi pustija da prođe tako jeftino.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
I nikad nisi osjećao nešto više ili tražio da bude nešto više u tome?Ašow wrote:Postoji.
Imam super frendice.
Michel puši karu.
- boyko
same hereAšow wrote:Postoji.
Imam super frendice.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Andrej
Bub, ni ja nisam sam, ali jebiga, stalno imam utisak da mučim devojke koje su samnom.
Mnogo je zajebano kad vidiš kako se neko zaljubi u tebe, zavoli te i spreman je da uradi sve, a ti je gledaš kroz lobanju, najrađe bi je oterao u p.m., ali jebi ga - zov prirode. Pčelica i cvetić.
Mnogo je zajebano kad vidiš kako se neko zaljubi u tebe, zavoli te i spreman je da uradi sve, a ti je gledaš kroz lobanju, najrađe bi je oterao u p.m., ali jebi ga - zov prirode. Pčelica i cvetić.
Last edited by Andrej on 21 Sep 2010, 18:41, edited 1 time in total.
We're all mad here...
- Bub
I opalio bi ih da ti dajuAšow wrote:Postoji.
Imam super frendice.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
he, to me podsjeti na jednu koja je za sebe govorila kako ima dobrog prijatelja s kojim, ako ima potrebu, se povremeno seksa. Bez emocija, samo hopa cupa i nikome ništa. Ali zanima me kako to fukcionira kada se on ili ona zaželi seksa, a ne može jer je on/ona u vezi.Bub wrote:I opalio bi ih da ti dajuAšow wrote:Postoji.
Imam super frendice.možda je grubo, ali je tako.
Michel puši karu.
- Bub
Hehe...ma čak mi je i do nekih stalo, ali opet recimo kad se prekine, ja se samo okrenem na drugu stranu i ajmo dalje, bar cura ima. Nije nauka zbarit djevojku, ak te odbije opet postoji druga.Andrej wrote:Bub, ni ja nisam sam, ali jebiga, stalno imam utisak da mučim devojke koje su samnom.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Pa ono, sa najboljom frendicom sam se upoznao tako da smo se 2003će negdje zbarili nakon koncerta Hladnog Piva.john_constantine wrote:I nikad nisi osjećao nešto više ili tražio da bude nešto više u tome?Ašow wrote:Postoji.
Imam super frendice.
I skuzili se i otada najbolji frendovi.
@bub, vidi, meni tak svejedno
- Andrej
To legendo!!!! Kakva muško ženska prijateljstva....Bub wrote:I opalio bi ih da ti dajuAšow wrote:Postoji.
Imam super frendice.možda je grubo, ali je tako.
Imam jednu prijateljicu, ali smo zajedno srali kao klinci i brisali jedno drugom dupe, tukli se po kraju sa džukcima i više je muško nego žensko. Ružna ko pas i dobra kao duša.
A to što si osetio Cons, osetio bi sa svakom devojkom koja ti pruži malo pažnje.
We're all mad here...
- Ašow
- Andrej
Ma da...Ašow wrote:ma, postoje.
Samo sto pocnu malo drugacije
Dok se ne razočaraju u dečka koji ih je ostavio, pa na tebi krenu da praktikuju samodokazivanje svoje privlačnosti.
On će mene da šutne....Džukela jedna.....Pa ja mogu imati koga hoću....Vidi kako sam jebozovna...
Skini gaće da se izljubimo - varijanta.
We're all mad here...
- Bub
Eto odgovora Cons.Ašow wrote:@bub, vidi, meni tak svejedno