Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2008, 22:16

Khaos[] wrote:
john_constantine wrote:
Khaos[] wrote:ajd predlozite mi neke dobre igre za PS2, po mogucnosti da je arkada ili neka akcijska uglavnom da je zabavno.

btw. ima ovdje nekih tekken igraca :lol: ?
evo, tekken i soul calibur...

A za ps2 imaš psi - ops, god hand, killer 7, jak serijal, ratchet and clancy, onimusha serijal, God of war serijal.
uuu thanks fino fino, killer 7 sam bas danas poceo skidat jedva cekam to igrat, izgleda bas jebeno
neke od ovih sam vec igrao a na neke potpuno zaboravio :D

u zadnje vrijeme sam se totalno navuko na Tekken, bas ga rasturam, sa frendom znam igrat do 100 matcheva :lol: :lol:

Killer 7 je totalno smeće, jedina igrica od Capcoma koja mi je bila potpuno razočaranje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Oct 2008, 22:19

Khaos[] wrote:
john_constantine wrote:
Khaos[] wrote:ajd predlozite mi neke dobre igre za PS2, po mogucnosti da je arkada ili neka akcijska uglavnom da je zabavno.

btw. ima ovdje nekih tekken igraca :lol: ?
evo, tekken i soul calibur...

A za ps2 imaš psi - ops, god hand, killer 7, jak serijal, ratchet and clancy, onimusha serijal, God of war serijal.
uuu thanks fino fino, killer 7 sam bas danas poceo skidat jedva cekam to igrat, izgleda bas jebeno

u zadnje vrijeme sam se totalno navuko na Tekken, bas ga rasturam, sa frendom znam igrat do 100 matcheva :lol: :lol:
je, samo ti treba neko vrijeme da se navikneš na način igranja, ali kada se uživiš, vrlo bolesno i zabavno. Repetitivne zagonetke, ali akcija, monsteri, luda radnja, taj manga stil... ma igra nije baš za svakoga, ali bar je odlično kao napucavanje... a tek bossovi.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2008, 22:20

john_constantine wrote:
Khaos[] wrote:
john_constantine wrote: evo, tekken i soul calibur...

je, samo ti treba neko vrijeme da se navikneš na način igranja, ali kada se uživiš, vrlo bolesno i zabavno. Repetitivne zagonetke, ali akcija, monsteri, luda radnja, taj manga stil... ma igra nije baš za svakoga, ali bar je odlično kao napucavanje... a tek bossovi.

Igrica je čudna, i to na negativan način, priša san je i to onako priko kurca, uz sve to je još i prelagana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 04 Oct 2008, 19:57

Postal 3

Akella je objavila da je lansirala službenu web stranicu za igru Postal 3: Catharsis.

Radi se o nadolazećem nastavku koji je trenutno u izradi od developera Running With Scissors. Igra će sadržavati linearne misije, ogromna područja, mnoštvo poznatih ličnosti iz filma i glazbe i dr. Postal 3: Catharsis pokreće Source engine, a izlazak se očekuje krajem 2008. godine za PC i Xbox 360

:supz: :supz: :supz: :beevil: :beevil: :beevil:

Kad ce vec kraj 2008
Image

dr mladjo

Post by dr mladjo » 04 Oct 2008, 21:28

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Oct 2008, 19:17

mogo bi malo zaigrat "Command & Conquer: Red Alert"
klasici su awsome
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 07 Oct 2008, 23:24

danas instalirao S.W.I.N.E. da se malo sjetim te strategije...jos je i besplatna postala..pa svi mogu probat..Zecevi vs Svinje :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2008, 20:17

Rise to honor - jet li u glavnoj ulozi, repetitivna akcija, ali zabavno. Komande su jednostavne, ali nekako su nespretne, nije baš najbolje izvedeno to za gamepadom...

Burnout serijal - ha, brutalna i odlična zabava. Najviše igram crash, voziš velikom brzinom i nabiješ se u aute i napraviš nesreću za što dobivaš bodove, zakon.

Way of the samurai - zanimljiva igra s samurajima, a izgleda da ima i mogućnost mijenjana odluka, radnje i slično...

Bioshock - nekako sam razočaran, dobar FPS...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Oct 2008, 01:20

zna li neko kolko bi došo i di bi se dao nać x-box 1

Freddy

Post by Freddy » 18 Oct 2008, 04:21

daj mi recite kak da pređem dio u igrici Thing,borim se protiv onog čudovišta,đođem u prostoriju i prvo raznesem kutije i pokupim flame granades i pokodim ga,ali nije dosta pa poubijam sva ona mala čudovišta ,ali opet mi je taj osto,i sve potrošim na njega,ništa,sve sam pokušo,jel zna neko?
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Oct 2008, 09:23

hm, to ono veliko čudovište što riga onu bljuvotinu i mala čudovišta? toga sam i ja pokušao uništiti, i odustao od igre...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Oct 2008, 09:59

maddjuro wrote:zna li neko kolko bi došo i di bi se dao nać x-box 1
moj frend ga je kupio preko oglasa za 500kn.. :lol: nevjerojatno kako je uspio naletit na takvo što.. :roll: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Oct 2008, 11:27

Wendigo wrote:
moj frend ga je kupio preko oglasa za 500kn.. :lol: nevjerojatno kako je uspio naletit na takvo što.. :roll: :lol:
pa što? ja sam ps2 kupio za 500 kn. :wink:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Oct 2008, 12:36

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
pa što? ja sam ps2 kupio za 500 kn. :wink:
x-box 1 je teže za nać u nas nego ps2, al vidio sam ga i ja za 500kn, al to mi je preskupo

Freddy

Post by Freddy » 18 Oct 2008, 15:24

nema veze,prešo sam,treba doč do vrata i držat popravit onaj uređaj i to je to,ne trebaš ga ni ubit
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Post Reply