Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
jack brooks the monster slayer
bah, bezveze.. mislim da je ovo jedan od onih filmova koji dignu toliki hype, a dobiješ nešto što (barem ja) sigurno neću ponovo gledati. prva polovica filma mi se dosta svidjela; zabavno, nabrijavajuće, s puno humora, dobrih fora itd. drugu polovicu sam zijevao, dosađivao se i čekao završetak...
2,5/5
bah, bezveze.. mislim da je ovo jedan od onih filmova koji dignu toliki hype, a dobiješ nešto što (barem ja) sigurno neću ponovo gledati. prva polovica filma mi se dosta svidjela; zabavno, nabrijavajuće, s puno humora, dobrih fora itd. drugu polovicu sam zijevao, dosađivao se i čekao završetak...
2,5/5
- john_constantine
ok, omaklo mi se, arogatni bahati pametnjakoviću koji nikada ne griješi, i taj riding shotgun je sranje, od te loše radnje do djetinaste akcije, cijela radnja je djetinasta kao i taj loš isforsirani humor. I izgleda da je bio tako loš da su ga ukinuli kada je sada psy - com, ajde, ispravi me i tu kada si tako pametan.Ghostface wrote:john_constantine wrote:bah, ti iz jutarnjeg niti ne znaju razlikovati mangu od jeftinog stripa, prije se nadaj da će algoritam izdati hellsing poslije blade of immortal.Djuro21 wrote: konačno nakon par sati sam pročito mangu, tj ovih 90-ak poglavlja koji su objavljeni, jedva čekam novi naszavak, stvarno super manga, da je bar počnu izdavat u nas u sklopu mangamanije
Nije jutarnji nego večernji! I ne pametuj tu, večernji radi sasvim solidan posao, recimo ovaj Riding shotgun je fenomenalan (a i Bizenghast je hvalevrijedan potez unatoč tome šta se meni ne sviđa), nema veze šta nije autentična manga, i Hellsinga sigurno neće večernji izdat jer ima ugovor sa Tokyopopom koji to ne izdaje, nema to veze sa tvojom tvrdnjom da ne znaju razlikovat mangu od jeftinog stripa. Ako već nešto tvrdiš, bar imaj argumentirane činjenice iza toga, idu mi na živce takvi pljuvači, umisto da budete veseli šta se manga, bilo japanska ili zapadnjačka pokušava probit na tržište.
Michel puši karu.
- dragonheart
john_constantine wrote:ok, omaklo mi se, arogatni bahati pametnjakoviću koji nikada ne griješi, i taj riding shotgun je sranje, od te loše radnje do djetinaste akcije, cijela radnja je djetinasta kao i taj loš isforsirani humor. I izgleda da je bio tako loš da su ga ukinuli kada je sada psy - com, ajde, ispravi me i tu kada si tako pametan.Ghostface wrote:john_constantine wrote: bah, ti iz jutarnjeg niti ne znaju razlikovati mangu od jeftinog stripa, prije se nadaj da će algoritam izdati hellsing poslije blade of immortal.
Nije jutarnji nego večernji! I ne pametuj tu, večernji radi sasvim solidan posao, recimo ovaj Riding shotgun je fenomenalan (a i Bizenghast je hvalevrijedan potez unatoč tome šta se meni ne sviđa), nema veze šta nije autentična manga, i Hellsinga sigurno neće večernji izdat jer ima ugovor sa Tokyopopom koji to ne izdaje, nema to veze sa tvojom tvrdnjom da ne znaju razlikovat mangu od jeftinog stripa. Ako već nešto tvrdiš, bar imaj argumentirane činjenice iza toga, idu mi na živce takvi pljuvači, umisto da budete veseli šta se manga, bilo japanska ili zapadnjačka pokušava probit na tržište.
I nek si mu reko....
Inače mrzim kada neko toliko fantazira,a ne zna šta priča i precjenjuje svoj ukus.
Ako se meni sviđaju recimo filmovi Ed Wooda,neću reći da je to remek djelo ako mi se sviđa (i svjestan sam da je sranje i nema neku umjetničku vrijednost),no opet me zabavlja i prije ću pogledat najveći trash,nego najishvaljeniju dramu.
Primjerice ko što je slučaj sa Schumaherovim Batmanima,mogu ih pogledat i daleko su mi od škarta kakvim se smatraju,no da ću sada tu nekome tupiti da je bolje od The Dark Knighta,a nije ,ne vidim smisao,a to nije stvar ukusa nego stvar ponosa,priznati da ponekada nisi u pravu ,što Ghostface još nije napravio.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Asfodel
- elrania
pogledala sam ga pred par dana i jos nikak da se odlucim oko dojmova. istina bog, nisam se bas previse ni koncentrirala na filmWendigo wrote:jack brooks: monster slayer [2007]
2,5/5
moram rec da su mi maske super, osim one u monstera na pocetku/kraju filma; izgleda ko da je navuko neki gumeni turbo limach kostim na sebe i skroz se kuzi da je fake dok mice glavom
sad kak stvari stoje dala bih mu 6,5/10
- Freddy
- A$H
a zasto?elrania wrote:pogledala sam ga pred par dana i jos nikak da se odlucim oko dojmova. istina bog, nisam se bas previse ni koncentrirala na filmWendigo wrote:jack brooks: monster slayer [2007]
2,5/5, al se moram sloziti oko ovoga vezano uz prvu polovicu da je skroz dobro, sam kaj sam se kasnije izgubila. sam kraj mi je li-la...
moram rec da su mi maske super, osim one u monstera na pocetku/kraju filma; izgleda ko da je navuko neki gumeni turbo limach kostim na sebe i skroz se kuzi da je fake dok mice glavom
sad kak stvari stoje dala bih mu 6,5/10
Jack Brooks - 3.5/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
drustvo me ometaloA$H wrote:a zasto?elrania wrote:pogledala sam ga pred par dana i jos nikak da se odlucim oko dojmova. istina bog, nisam se bas previse ni koncentrirala na filmWendigo wrote:jack brooks: monster slayer [2007]
2,5/5, al se moram sloziti oko ovoga vezano uz prvu polovicu da je skroz dobro, sam kaj sam se kasnije izgubila. sam kraj mi je li-la...
sad kak stvari stoje dala bih mu 6,5/10![]()
Jack Brooks - 3.5/5
- maddjuro
- john_constantine
je, zadnje epizode su dosta nemaštovite, a i nema više onog komadanja, nego kao da udaraju po kamenu... ma valjda će biti druge sezone, ali zbilja jedan od premračnih animea, teška atmosfera...Djuro21 wrote:claymore-6,5/10- pogledah konačno i ovu anime seriju, ok serijica, iako mi je kraj nekako nedovršen, vjerojatno zato jer su išli zadnjih 6 epizoda snimat neovisno o mangi, ali sve u svemo nije loša serija, ako ste u mogućnosti pogledajte je
Michel puši karu.
- maddjuro
da, budem sad ovih dana i pročitao mangujohn_constantine wrote:je, zadnje epizode su dosta nemaštovite, a i nema više onog komadanja, nego kao da udaraju po kamenu... ma valjda će biti druge sezone, ali zbilja jedan od premračnih animea, teška atmosfera...Djuro21 wrote:claymore-6,5/10- pogledah konačno i ovu anime seriju, ok serijica, iako mi je kraj nekako nedovršen, vjerojatno zato jer su išli zadnjih 6 epizoda snimat neovisno o mangi, ali sve u svemo nije loša serija, ako ste u mogućnosti pogledajte je
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
Mirrors 8/10- super film, odlična atmosfera, svakako ga treba pogledat, po mogućnosti u mraku (ja sam ga gledao jutros u 3 ujutro.
SPOILERČIĆ
tak mi je žao da onad debilni sin nije bio ubijen
P.S.
kak se zpve onaj jedan film, isto ima veze s ogledalom, kad je ono par ljudi zarobljeno u nekoj ustanovi, među njima i svećenik, i nađu neki ogroman spremnik zelene tekućine unutra, kasniej ispadne da je to sotonin sin, koji onda uđe u tam neku žensku, i mora kroz ogledalo izvadit svog oca iz pakla?
završi tak da se ona jedna žrtvoje da gurne tog sina kroz ogledalo, a svećenik onda s sjekirom razbije ogledalo
SPOILERČIĆ
tak mi je žao da onad debilni sin nije bio ubijen
P.S.
kak se zpve onaj jedan film, isto ima veze s ogledalom, kad je ono par ljudi zarobljeno u nekoj ustanovi, među njima i svećenik, i nađu neki ogroman spremnik zelene tekućine unutra, kasniej ispadne da je to sotonin sin, koji onda uđe u tam neku žensku, i mora kroz ogledalo izvadit svog oca iz pakla?
završi tak da se ona jedna žrtvoje da gurne tog sina kroz ogledalo, a svećenik onda s sjekirom razbije ogledalo
I may be an idiot, but i am no fool.
- dr mladjo
Prince of Darkness (1987)Djuro21 wrote:
P.S.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings