The Office UK & US verzija

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
filmofil

The Office UK & US verzija

Post by filmofil » 06 Sep 2008, 13:47

nisam našao temu za ovu prejebenu seriju...meni najjača humoristična serija ikada...david brent (ricky gervais) i michael scott (steve carell) su nešto nikad viđeno...prvo sam pogledao britansku verziju i bio oduševljen, a onda saznao da postoji i američka...očekivao sam tipično američko smeće i još jedan u nizu američkih sitcomova koji se po ničemu ne razlikuju...1. epizoda US verzije mi je bila smeće jer je pola fora skopirano iz britanske, ali nastavio sam svejedno gledati dalje da vidim kolko su uspjeli upropastiti original...evo neki dan sam završio s 4. sezonom i sada jedva čekam 5. sezonu...o seriji bi mogao napisati romane jer je svaki lik odlično napravljen i ima neku svoju manu zbog koje mu se moraš smijati...ali michael scott i david brent su priča za sebe, ljudi kakvi ne postoje (nažalost) i svaka čast mozgu koji ih je smislio...uskoro ću naručiti preko amazona sve sezone jer ovo se mora imati...

nadam se da još netko dijeli mišljenje samnom :wink: ako niste, obavezno pogledajte ovu seriju (skinite samo 1 epizodu i navući ćete se)...prvo preporučam britansku, a onda američku koja je punoooo duža...
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 06 Sep 2008, 14:20

Američka mi je puno bolja samo zahvaljujući Carellu koji mi je zakon.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 06 Sep 2008, 14:41

UK verzija je genijalna. Pogledao sam cijelu seriju u 2 dana i zbilja je šteta što su na tome stali. Ricky Gervais je jednostavno genijalan, dovoljno ga je pogledati da se nasmijem. Ostatak ekipe isto briljantan.
US verziju još nisam probao, al niš ne očekujem pa možda ispadne ok
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

filmofil

Post by filmofil » 06 Sep 2008, 16:16

Knatchbull wrote:UK verzija je genijalna. Pogledao sam cijelu seriju u 2 dana i zbilja je šteta što su na tome stali. Ricky Gervais je jednostavno genijalan, dovoljno ga je pogledati da se nasmijem. Ostatak ekipe isto briljantan.
ma ak ti je britanska tak dobra onda i ovo mora biti samo nemoj odustati od gledanja nakon 1. sezone jer puno kopiraju britance, a likove je teško prihvatiti kad znaš da su kopije (meni su dwight schrute i jim halpert išli na živce prvih 10ep, a sad su mi među najboljim likovima...inače, njih 2 su rađeni po timu i garethu)

a steve carell je priča za sebe...nemrem reći da je bolji od gervaisa, ali niti ih ne možeš uspoređivati jer su dosta različiti im likovi koje glume...britanski šef je nekako više jadan i glup, a ovaj američki je sposoban, ali socijalno zakinut kao da nije iz puberteta izašao :)

Studeni

Post by Studeni » 07 Sep 2008, 11:25

UK mi je remek djelo, a za US verziju sam čuo oprečne dojmove pa sam je do sada izbjegavao.....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

filmofil

Post by filmofil » 07 Sep 2008, 11:36

negativni

Post by negativni » 07 Oct 2008, 18:51

filmophil wrote:
Knatchbull wrote:UK verzija je genijalna. Pogledao sam cijelu seriju u 2 dana i zbilja je šteta što su na tome stali. Ricky Gervais je jednostavno genijalan, dovoljno ga je pogledati da se nasmijem. Ostatak ekipe isto briljantan.
ma ak ti je britanska tak dobra onda i ovo mora biti samo nemoj odustati od gledanja nakon 1. sezone jer puno kopiraju britance, a likove je teško prihvatiti kad znaš da su kopije (meni su dwight schrute i jim halpert išli na živce prvih 10ep, a sad su mi među najboljim likovima...inače, njih 2 su rađeni po timu i garethu)

a steve carell je priča za sebe...nemrem reći da je bolji od gervaisa, ali niti ih ne možeš uspoređivati jer su dosta različiti im likovi koje glume...britanski šef je nekako više jadan i glup, a ovaj američki je sposoban, ali socijalno zakinut kao da nije iz puberteta izašao :)
meni je steve carell blago iritantan, a i nekako sam uvijek unaprijed protiv remakeova tako da se još nisam prislio na us izdanje.
inače, sličnost 1. us sezone nije čudna zato jer je gervais amerima prodao scenarij, tako da su ovi samo uzeli svoje glumce.
uk izdanje mi je možda i najbolji sitcom (ili to ili seinfeld!) tako da me je malo i strah uopče krenu s us izdanjem, mogo bi pre burno reagirati.. :oops: :? :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 Oct 2008, 19:47

UK verzija je bila genijalna, američkja mi niej baš nešto dobro počela ali je kasnije pokupila na koraku i humoru i ostala jedna od rijetkih serija koju baš pratim. Krajem četvrte sezone prelaskom na te neke 45minutne epizode malo se počelo razvodnjavati, ali eto prije 10 dana je izašla 5x01 i bila mi je predobra. Preskočili su sada tjedan i u četvrtak ide nova epizoda. jedva čekam...

Freddy

Post by Freddy » 07 Oct 2008, 21:19

jebena serija,ali ipak mi na prvom mjestu ostaju Mučke i Fawlty Towers
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

filmofil

Post by filmofil » 07 Oct 2008, 22:10

HorrorHR wrote:UK verzija je bila genijalna, američkja mi niej baš nešto dobro počela ali je kasnije pokupila na koraku i humoru i ostala jedna od rijetkih serija koju baš pratim. Krajem četvrte sezone prelaskom na te neke 45minutne epizode malo se počelo razvodnjavati, ali eto prije 10 dana je izašla 5x01 i bila mi je predobra. Preskočili su sada tjedan i u četvrtak ide nova epizoda. jedva čekam...
da, zbog predsjedničke debate...al epizoda zadnje je bila prejaka, kad gube težinu :lol: jebeno će sad biti jer je ova sapunica s jimom i pam napokon gotova...

HorrorHR
Site Admin

Re: The Office UK & US verzija

Post by HorrorHR » 03 Oct 2010, 20:38

Počeo sa gledanjem sedme sezone, prva epizoda odlična, druga tako tako.

filmofil

Post by filmofil » 03 Oct 2010, 22:02

u kojem smjeru ide serija? ja ću čekat da se napuni 5 epizoda pa tek onda gledat jer mi je prekratak taj format od 20min...
SpoilerShow
jel se vratila holly? kako dwightu ide kupnja branše? :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Oct 2010, 23:22

filmophil wrote:u kojem smjeru ide serija? ja ću čekat da se napuni 5 epizoda pa tek onda gledat jer mi je prekratak taj format od 20min...
SpoilerShow
jel se vratila holly? kako dwightu ide kupnja branše? :lol:
SpoilerShow
Holly nula bodova, Dwight se upravo bacio u nekakav shopping ;)

Za sada u sedmoj sezoni nema nikakvog pomaka prema nekim većim stvarima...

filmofil

Post by filmofil » 11 Nov 2010, 14:23

baš repriziram UK verziju i pogledao sam 4 epizode 1. sezone, prvi put gledam s titlovima pa je još bolje :) u prvom gledanju nisam skužio dosta fora jer nije baš da se taj naglasak lagano skuži

david brent je i službeno najbolji lik ikad napisan u humorističnim serijama

copycat

Post by copycat » 30 Nov 2010, 23:22

Britansku verziju nekuzim
Americka je prebolesna :)

Post Reply