Igre, konzole i slično
- john_constantine
-
To nikad neigram bez slusalica, zakon, prejeben dozviljaj cimovagreen man wrote:igrao jucer bas fatal frame 2...predobra ideja..igrate u ulozi japanke i opremljeni ste foticem koji slika duhove koje s istim i ubijate...atmosfericno i zabavno..tko voli japanske horrore ovo ce mu se sigurno svidjet..

"Six strings to cover fear..."
- Scarface
Igran se malo s Dirge of Cerberus Final fantasy 7. Neloše. Valentine mi je uvik uz Clouda bija najdraži lik.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
The Incredible Hulk: Ultimate Destruction-odlična hulk igra. Možeš gotovo razbit sve sa puno zabavnih poteza koji su pokupljeni još iz stripa. Nadam se da će nastavak koj radi sega biti dobar kao ovo.
Jazz Jackrabbit 2-e ovo sam obožavao igrati kao maleni mulac i danas je još zabavna 2d pucačina,jedino je prelagana i dosta kratka.
Jazz Jackrabbit 2-e ovo sam obožavao igrati kao maleni mulac i danas je još zabavna 2d pucačina,jedino je prelagana i dosta kratka.
- Aryx
7 danaWendigo wrote:ah, frendovi mi ovih dana počinju igrati age of conan: hyborian adventures..![]()
mogu ih lijepo zaboravit na 2 godine.mene pokušavaju nahuškat na igranje i nude mi 15 day trial, ali ne..

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
7-15, whatever. ja ću se igrati rl conana..Aryx wrote:7 danaWendigo wrote:ah, frendovi mi ovih dana počinju igrati age of conan: hyborian adventures..![]()
mogu ih lijepo zaboravit na 2 godine.mene pokušavaju nahuškat na igranje i nude mi 15 day trial, ali ne..
![]()
![]()

- Scarface
Priša san God of war 2, predobra igrica, borba sa one dvi sestre sudbine je nešto čudesno, a tek sa Zeusom. Samo zbog trice moran nabavit ili X360 ili PS3.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Aryx
- john_constantine
također, preodličan kraj.Ghostface wrote:Priša san God of war 2, predobra igrica, borba sa one dvi sestre sudbine je nešto čudesno, a tek sa Zeusom. Samo zbog trice moran nabavit ili X360 ili PS3.

Michel puši karu.