koliko je meni poznao 3.put da je bio sinoć...Dragonrage wrote:Od kud ti samo taj podatakjigsaw wrote:Insomnia (2002) - 4,5/5, veoma dobar film, bio je oko 20-ak puta na TV-u, obojica Williams i Pacino su genijalci.![]()
ja znam za dva...eventualno tri...s tim da je ovo onda treći
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- dr mladjo
- Knatchbull
88 minutes
ništa posebno. priča se vrti oko psihijatra(odlični Al Pacino) koji pomaže FBI-u kao forenzičar. likovi su ok, ali odnosi između njih mi se ne sviđaju zbog par nelogičnosti. U sredini je film malo razvodnjen i bespotrebno iskompliciran, ali sve u svemu ok. 3,5/5
ništa posebno. priča se vrti oko psihijatra(odlični Al Pacino) koji pomaže FBI-u kao forenzičar. likovi su ok, ali odnosi između njih mi se ne sviđaju zbog par nelogičnosti. U sredini je film malo razvodnjen i bespotrebno iskompliciran, ali sve u svemu ok. 3,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Betmen
uz 1 gledanje glup i glupljeg, uz ovo sam se najvise smijao u zivotuGreenHornet wrote:Talijanska komedija "Il monstro"
Plakanje od smijeha!![]()
![]()
8,5/10
http://www.imdb.com/title/tt0110570/
- elrania
-
GreenHornet
sinoć ga opet gledao...po meni ne postoji film koji zaslužuje 10/10 zato ću mu dati 9,5/10Betmen wrote:uz 1 gledanje glup i glupljeg, uz ovo sam se najvise smijao u zivotuGreenHornet wrote:Talijanska komedija "Il monstro"
Plakanje od smijeha!![]()
![]()
8,5/10
http://www.imdb.com/title/tt0110570/
Lik Lorisa je odlično napravljen,još bolje odglumljen od Beninija!
Scena sa lutkama...
- elrania
die fälscher (2007)
jako dobro...i hvala profesorici sto nastoji uvoditi i film pod redovna predavanja.
ovo bi bio primjer jednoh hladnog, traumaticnog iskustva zidova, krivotvoritelja novca, u doba 2. svjetkog rata. doticni biva uhapsen i osuden te se dalje prica razvija upravo onako kako se i odvijala u stvarnosti, jer je radena po istinitom dogadaju.
i moram se sloziti s onim sto smo danas bas komentirali... zbilja se rijetko naide na njemacki film ovakve tematike koji nije dobro razraden i koji ne nosi odredenu tezinu u sebi.
jos samo da su se sjetili namjestiti u properties da se ne pojavljuje screensaver svakih 15 min i to naravno nismo mogli maknuti, buduci da nismo bili ulogirani preko administratora pa smo svako malo mrdali misem
jako dobro...i hvala profesorici sto nastoji uvoditi i film pod redovna predavanja.
ovo bi bio primjer jednoh hladnog, traumaticnog iskustva zidova, krivotvoritelja novca, u doba 2. svjetkog rata. doticni biva uhapsen i osuden te se dalje prica razvija upravo onako kako se i odvijala u stvarnosti, jer je radena po istinitom dogadaju.
i moram se sloziti s onim sto smo danas bas komentirali... zbilja se rijetko naide na njemacki film ovakve tematike koji nije dobro razraden i koji ne nosi odredenu tezinu u sebi.
jos samo da su se sjetili namjestiti u properties da se ne pojavljuje screensaver svakih 15 min i to naravno nismo mogli maknuti, buduci da nismo bili ulogirani preko administratora pa smo svako malo mrdali misem
- Asfodel
Kewlelrania wrote:die fälscher (2007)
Nama je profa iz švapskog u srednjoj prikazivala neki film (na njem jeziku ofkors) u kojima je bilo i scena seksa
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Knatchbull
predobar filmjigsaw wrote:Dracula: Dead And Loving It (1995) - 3/5, malo dosadnjikava komedija, sa malo dobrog humora, ima par baš smiješnih scena, a sve u svemu mi je brzo prošlo vrijeme gledanja.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage
Ja se ne bih baš složio...ovo mu po meni baš i nije uspjela parodija...ima par dobrih gegova, ali samo na tome i ostaje...Knatchbull wrote:predobar filmjigsaw wrote:Dracula: Dead And Loving It (1995) - 3/5, malo dosadnjikava komedija, sa malo dobrog humora, ima par baš smiješnih scena, a sve u svemu mi je brzo prošlo vrijeme gledanja.usudio bih se reći da mi je jedan od boljih s vampirima
Mel Brooks stvarno snima genijalne parodije
-
GreenHornet
"Gone"
Europljanini dođe u Australiju gdje upozna naizgled simpatičnog amera koji mu ponudi prijevoz do drugog grada.Nevolje počmu kada se amer koji je psihopat zaljubi u curu od tog momka koja ga je tamo čekala...Iz početka sam mislio da je horror,jer masu podsjeća na "turistas",ono ta shema...Neloš film za izgubit sat i pol.
6/10
Europljanini dođe u Australiju gdje upozna naizgled simpatičnog amera koji mu ponudi prijevoz do drugog grada.Nevolje počmu kada se amer koji je psihopat zaljubi u curu od tog momka koja ga je tamo čekala...Iz početka sam mislio da je horror,jer masu podsjeća na "turistas",ono ta shema...Neloš film za izgubit sat i pol.
6/10
- john_constantine