Igre, konzole i slično
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:skinuo bully, idem isprobati...
I, kako ti se čini, ja san je priša prije nekih misec dana, preluda je.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
preodlično.Ghostface wrote:john_constantine wrote:skinuo bully, idem isprobati...
I, kako ti se čini, ja san je priša prije nekih misec dana, preluda je.

Michel puši karu.
- maddjuro
upravo prjeđoh "super bombermana 2"
i krenuh igrat cold fear jedu zombie horror survival igru, samo sam vidio početak, i mogu reći da mi se jako svidila, pogled je kao u resident evilu 4 (onako iza ramena) i super je atmosfera. Igra postoji za pc, ps2 x-box, ali ju je najbolje igrat s mišem, il bar tako piše u recenziji
i krenuh igrat cold fear jedu zombie horror survival igru, samo sam vidio početak, i mogu reći da mi se jako svidila, pogled je kao u resident evilu 4 (onako iza ramena) i super je atmosfera. Igra postoji za pc, ps2 x-box, ali ju je najbolje igrat s mišem, il bar tako piše u recenziji
I may be an idiot, but i am no fool.
- gandalf
- Scarface
Na Scarfaceu san zapeja kad moran štitit VIP tipa, uvik ga ubiju, kreten je skroz slab, užasno me živcira.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:rogue galaxy - mah, mislim da ću odustati od igre radi glupog bossa Galea. Umjesto da ga odmah ubije, pola sata mi treba da ga sredim. A ako umrem, što je vrlo lako, onda moram prolaziti dvostruku borbu protiv bossa i onda galea... kretenizam ili loše opremljen lik.
Da, i ja ne volin kad tako otežaju u igricama.
- john_constantine
je, uvijek postoji dio gdje zapneš i onda odustaneš od igranja...Ghostface wrote:john_constantine wrote:rogue galaxy - mah, mislim da ću odustati od igre radi glupog bossa Galea. Umjesto da ga odmah ubije, pola sata mi treba da ga sredim. A ako umrem, što je vrlo lako, onda moram prolaziti dvostruku borbu protiv bossa i onda galea... kretenizam ili loše opremljen lik.
Da, i ja ne volin kad tako otežaju u igricama.
Michel puši karu.
- Wendigo
- Knatchbull
naravno, makar mi je bolji International KarateWendigo wrote:da li se tko sjeća ove prejebene igre sa C64?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=14ORMf6SjTc

među filmićima sam naišao na commanda

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]