Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2008, 21:53

a igrao sam tekken 3, dobra tabačina.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Mar 2008, 22:00

Ghostface wrote:
Aryx wrote:
Unreal wrote:Nisam igrao taj Street fighter kojega Aryx spominje,ali meni je ostatak igra iz serijala lošije od Mortal kombata. Street fighter 2 je priznam bio revolucionaran u svoje vrjeme i svaka čast igri,ali danas i nije baš pretjerano igriva igra isto kao i Street fighter alfa 3 ili 2 (imam neki na Snes emulatoru) hmm igrao sam još neki 3d (mislim da je Street Fighter EX3) koj mi je bio koma.Ma takve makljaže su po meni možda malo zastarjele za igrati. Mortal kombat 3 mi je bio puno zabavniji i cool nego starije Street fighter igre,a Mortal kombat 4 je po meni solidan makar nije uveo puno toga novog. Dalje serijal nisam uspjeo pretjerano igrat zbog nedostatka ps 2,no kod frenda sam probao igrati Mortal Kombat: Deception koj mi je bio jako zabavan zbog dodanih zamki,puno krvi,brze borbe i fitality,zabavan mi je i bio isto Mortal Kombat: Shaolin Monks makar ne kao God of war. Kako god bilo Mortal kombat će meni biti uvjek puno draži i bolji od mlakog Street fightera zbog brutalnijih poteza,maštovitijih likova,više zabave i fitalitya 8) . Ali ipak najbolja arkadna šora je Soul calibur 2 na gamecubu gdje se može igrat s Linkom iz Zelde 8) :lol:
neznam izgleda da nisi onda igrao sf bas jer igrivost je neusporedivo bolja. inace pod igrao ne mislim ono bezveze koji put zaigrao nego bas igrao dok nisi masterao barem par likova. kuzim da vam je vise privlacno kada ima krvi fatality i toga ,ipak je to "cool" ali comboi , exovi super artovi, linkovi , parriranje je puno bolje u sf .

Ok, a da kažete šta mislite o Tekkenu?
Trojka je odlična. Četvorka koliko znam i nije nekaj jer nije uvela puno toga novog,a petica je bolja od četvorke i po meni isto odlična. Fora mi je još Tekken tag gdje možeš se boriti sa dva borca i mjenjat ih svako malo.
neznam izgleda da nisi onda igrao sf bas jer igrivost je neusporedivo bolja. inace pod igrao ne mislim ono bezveze koji put zaigrao nego bas igrao dok nisi masterao barem par likova. kuzim da vam je vise privlacno kada ima krvi fatality i toga ,ipak je to "cool" ali comboi , exovi super artovi, linkovi , parriranje je puno bolje u sf .
jbg to je stvar ukusa. meni je mortal kombat 3 zabavniji od sf.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 17 Mar 2008, 01:27

john_constantine wrote:
filmophil wrote:a kakva je četvorka na kompu? mislim na kontrole i grafiku...
grafika je 3D, znači, stara i loša, ali dobra... a kontrole ugodne, ali neke fatalitye u vezi skoka gore je teško izvesti na kompu...
MK je otišao kvragu kad su ga ubacili u 3D svijet tako da četvorku nikada nisam ni probao igrati
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Zakat

Post by Zakat » 17 Mar 2008, 10:48

Knatchbull wrote:
john_constantine wrote:
filmophil wrote:a kakva je četvorka na kompu? mislim na kontrole i grafiku...
grafika je 3D, znači, stara i loša, ali dobra... a kontrole ugodne, ali neke fatalitye u vezi skoka gore je teško izvesti na kompu...
MK je otišao kvragu kad su ga ubacili u 3D svijet tako da četvorku nikada nisam ni probao igrati
Ne da je otišao kvragu nego je propao u zemlju i osramotio kompaniju koja ga proizvela...poor Midway, da sretnem producera na ulici dao bi mu kunu iz milosti xD

SF3rd Strike je kralj kraljeva i činjenica da se i dalje igra na velikim Fighting turnirima kao što je EVO bi vam trebalo dati sliku njegove veličine.

Mislim Sf2 koji je došao ako se ne varam 1992g i dan danas još rade re-make-ove Super Street Fighter II Turbo HD Remix za njega.

A za vas 3D freekove Street Fighter 4

Bit će zanimjiva godina za šore yaaaaaay ! :D

Aryx, danas malo Sf3 prek MAME-a ok ? :D

Aryx

Post by Aryx » 17 Mar 2008, 13:15

Zakat wrote:
Knatchbull wrote:
john_constantine wrote: grafika je 3D, znači, stara i loša, ali dobra... a kontrole ugodne, ali neke fatalitye u vezi skoka gore je teško izvesti na kompu...
Ne da je otišao kvragu nego je propao u zemlju i osramotio kompaniju koja ga proizvela...poor Midway, da sretnem producera na ulici dao bi mu kunu iz milosti xD

SF3rd Strike je kralj kraljeva i činjenica da se i dalje igra na velikim Fighting turnirima kao što je EVO bi vam trebalo dati sliku njegove veličine.

Mislim Sf2 koji je došao ako se ne varam 1992g i dan danas još rade re-make-ove Super Street Fighter II Turbo HD Remix za njega.

A za vas 3D freekove Street Fighter 4

Bit će zanimjiva godina za šore yaaaaaay ! :D

Aryx, danas malo Sf3 prek MAME-a ok ? :D
mogli bi malo :twisted:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Mar 2008, 15:35

krenuh igrat super mario rpg, i iznenađujuće je igra dobra
I may be an idiot, but i am no fool.

Unreal

Post by Unreal » 19 Mar 2008, 18:47

Prešao doom 3. Prejebeni FPS od monstera,oružja i klastrofobične atmosfere. Jedino je atmosfera s vremenom malo repetativna i šteta je što se radnja ne događa malo duže u paklu. Šteta je još igra nema dublju priču i glavnog lika,glupo mi je što glavni lik ništa ne priča i što moram gledati glupe PDF podatke da doznam šifre za neka mjesta.

bakero

Post by bakero » 19 Mar 2008, 20:43

john_constantine wrote:a igrao sam tekken 3, dobra tabačina.
tekken je zakon!

green man

Post by green man » 19 Mar 2008, 21:06

ma doom 3 je gledajuci u cjelini, prejeben

Hec

Post by Hec » 20 Mar 2008, 01:04

Ima film Forbidden Siren (horror igra)
Tekken treba doc
Onimusha dolazi
Silent hill 2 dolazi

jedva cekam!!! :D

sve moje naj igre dolaze u filmu
"Six strings to cover fear..."

Aryx

Post by Aryx » 20 Mar 2008, 02:02

Cannibalist wrote:Ima film Forbidden Siren (horror igra)
Tekken treba doc
Onimusha dolazi
Silent hill 2 dolazi

da ali tuzno je da ce skoro definitivno ispasti bezveze kao i ostale video game adaptacije do sada . jedino se nadam metal gearu i mislim da ce biti ok jer kojima rezira 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 20 Mar 2008, 07:47

Aryx wrote: da ali tuzno je da ce skoro definitivno ispasti bezveze kao i ostale video game adaptacije do sada . jedino se nadam metal gearu i mislim da ce biti ok jer kojima rezira 8)
ne režira jedino piše scenarij. koliko čujem možda će režirati Kurt Wimmer koj je napravio odličan Equilibrium i nakon toga smeče Ultraviolet.
http://www.imdb.com/title/tt0808372/
Over at Coming Soon, there is an interview with “Metal Gear Solid” producer Michael De Luca, who says that now with the strike over, he’s gone back to developing the movie, to be based on the popular videogame franchise of the same name. During the interview, Kurt Wimmer’s name came up as a possible director, and De Luca responded in the affirmative. Not that Wimmer has gotten the job, mind you, but that he, De Luca, will be sitting down with Wimmer in the future to discuss the possibility.
Ajde možda bude nešto od filma buduči da igra ima potencjala za dobar i zabavan film.Trenutno se malo više veselim ekranizaciji Prince of persia sands of time buduči da je več scenarij gotov,redatelj stavljen,mjesto pucanja filma izabrano ,još im samo fali glumačka postava da počnu snjimati.Malo se jedino plašim da radnje neče biti slična igra i nastavci su dosta nasilniji i mračniji od orginala,a film je pod produkcijom Jerry Bruckheimer koj radi filmove za širu masu pa neče vjerojatno imati muda za nasilne akciske scene kao u Prince of Persia warrior whitin :lol: .

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Mar 2008, 11:33

Aryx wrote:
Cannibalist wrote:
Onimusha dolazi
da ali tuzno je da ce skoro definitivno ispasti bezveze kao i ostale video game adaptacije do sada . jedino se nadam metal gearu i mislim da ce biti ok jer kojima rezira 8)
n ebih baš rekoa...Onimushu će raditi Christophe Gans, redatelj izvrsnih filmova Crying Freeman, Brotherhood of the Wolf i Silent Hill...a uz to glavnu ulogu će igrati Takeshi Kaneshiro, lik koji je davao svoj glas i stat i u video igrama Onimusha. Još da mu pridruže i Jean Renoa ko u Onimushi 3...uf...bit će to spektakl

A kaj se tiče Metal Geara...i to bi moglo biti odlično jer se Wimmer iskazao "Equilibriumom". Doduše "Ultraviolet" je govno neviđeno ali svatko ima pravo na pogreške. U svakom slučaju lika ima izvrstan vizualni stil koji je kao savršen za taj film...

Zakat

Post by Zakat » 21 Mar 2008, 08:36

Tekken treba doc
Onimusha dolazi
Silent hill 2 dolazi

Postoji Forbidden Siren film ? Nice :D

Prešao igru (samo prvu na žalost) i mogu reći da je jedna od boljih survival horror igara a pošto je film Japanski (i mora bit jer su likovi u igri Japanci) mogao bi ispast ok.

Aryx...SKIDAJ ! :D

Scarface

Post by Scarface » 21 Mar 2008, 14:13

Tekken treba doc
Onimusha dolazi
Silent hill 2 dolazi

Pa ima već tekken animirani dugometražni, al ako misliš baš na igrani film, nisan zna da se snima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply