Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
bakero

Post by bakero » 16 Mar 2008, 16:26

Street fighter je meni naspram MK smiješan!

MK 4 sam ko lud igra na ps1 i non stop izvodio one fatality poteze, zakon, najdraži lik Scorpion i Sub Zero, a najjači Fatality daleko od onoga kako li se zove............... ne mogu se sitit, kad otkine protivnikovu nogu pa ga mlati njome 20-ak puta, prebolesno!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 16 Mar 2008, 17:19

bakero wrote:Street fighter je meni naspram MK smiješan!

MK 4 sam ko lud igra na ps1 i non stop izvodio one fatality poteze, zakon, najdraži lik Scorpion i Sub Zero, a najjači Fatality daleko od onoga kako li se zove............... ne mogu se sitit, kad otkine protivnikovu nogu pa ga mlati njome 20-ak puta, prebolesno!
možda misliš na Brutality? bila je još jedna fora kad se likovi pretvore u bebe. Babality, ako se ne varam :lol: 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

filmofil

Post by filmofil » 16 Mar 2008, 18:21

jel ima mortal kombat za PC??
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2008, 18:25

filmophil wrote:jel ima mortal kombat za PC??
da, od jedinice do četvorke. a kasnije je prešlo na ps2...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 16 Mar 2008, 18:28

a kakva je četvorka na kompu? mislim na kontrole i grafiku...
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 16 Mar 2008, 18:38

opet poceo haklat CoD2 na netu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Mar 2008, 19:05

filmophil wrote:a kakva je četvorka na kompu? mislim na kontrole i grafiku...
meni je to najlošiji mk.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2008, 19:06

grafika je 3D, znači, stara i loša, ali dobra... a kontrole ugodne, ali neke fatalitye u vezi skoka gore je teško izvesti na kompu...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 16 Mar 2008, 19:17

Wendigo wrote:
meni je to najlošiji mk.
da najlosiji nastavak mk .

@bakero - mozda je smijesan ali bolji sigurno
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2008, 19:30

ma meni je najbolja pošto je to bila prva mortal kombat igra koju sam igrao, znam sve poteze, fatalitye, animacije.... a onda sam prešao na mortal kombat 3...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Mar 2008, 19:48

Nisam igrao taj Street fighter kojega Aryx spominje,ali meni je ostatak igra iz serijala lošije od Mortal kombata. Street fighter 2 je priznam bio revolucionaran u svoje vrjeme i svaka čast igri,ali danas i nije baš pretjerano igriva igra isto kao i Street fighter alfa 3 ili 2 (imam neki na Snes emulatoru) hmm igrao sam još neki 3d (mislim da je Street Fighter EX3) koj mi je bio koma.Ma takve makljaže su po meni možda malo zastarjele za igrati. Mortal kombat 3 mi je bio puno zabavniji i cool nego starije Street fighter igre,a Mortal kombat 4 je po meni solidan makar nije uveo puno toga novog. Dalje serijal nisam uspjeo pretjerano igrat zbog nedostatka ps 2,no kod frenda sam probao igrati Mortal Kombat: Deception koj mi je bio jako zabavan zbog dodanih zamki,puno krvi,brze borbe i fitality,zabavan mi je i bio isto Mortal Kombat: Shaolin Monks makar ne kao God of war. Kako god bilo Mortal kombat će meni biti uvjek puno draži i bolji od mlakog Street fightera zbog brutalnijih poteza,maštovitijih likova,više zabave i fitalitya 8) . Ali ipak najbolja arkadna šora je Soul calibur 2 na gamecubu gdje se može igrat s Linkom iz Zelde 8) :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Mar 2008, 19:54

ja sad igram ultimate mk 3 na DS-u. trojka sa dost novih likova.

Aryx

Post by Aryx » 16 Mar 2008, 20:19

Unreal wrote:Nisam igrao taj Street fighter kojega Aryx spominje,ali meni je ostatak igra iz serijala lošije od Mortal kombata. Street fighter 2 je priznam bio revolucionaran u svoje vrjeme i svaka čast igri,ali danas i nije baš pretjerano igriva igra isto kao i Street fighter alfa 3 ili 2 (imam neki na Snes emulatoru) hmm igrao sam još neki 3d (mislim da je Street Fighter EX3) koj mi je bio koma.Ma takve makljaže su po meni možda malo zastarjele za igrati. Mortal kombat 3 mi je bio puno zabavniji i cool nego starije Street fighter igre,a Mortal kombat 4 je po meni solidan makar nije uveo puno toga novog. Dalje serijal nisam uspjeo pretjerano igrat zbog nedostatka ps 2,no kod frenda sam probao igrati Mortal Kombat: Deception koj mi je bio jako zabavan zbog dodanih zamki,puno krvi,brze borbe i fitality,zabavan mi je i bio isto Mortal Kombat: Shaolin Monks makar ne kao God of war. Kako god bilo Mortal kombat će meni biti uvjek puno draži i bolji od mlakog Street fightera zbog brutalnijih poteza,maštovitijih likova,više zabave i fitalitya 8) . Ali ipak najbolja arkadna šora je Soul calibur 2 na gamecubu gdje se može igrat s Linkom iz Zelde 8) :lol:
neznam izgleda da nisi onda igrao sf bas jer igrivost je neusporedivo bolja. inace pod igrao ne mislim ono bezveze koji put zaigrao nego bas igrao dok nisi masterao barem par likova. kuzim da vam je vise privlacno kada ima krvi fatality i toga ,ipak je to "cool" ali comboi , exovi super artovi, linkovi , parriranje je puno bolje u sf .
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Mar 2008, 20:47

ako cemo baš o comboima onda je killer instict tu glavni
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 16 Mar 2008, 21:43

Aryx wrote:
Unreal wrote:Nisam igrao taj Street fighter kojega Aryx spominje,ali meni je ostatak igra iz serijala lošije od Mortal kombata. Street fighter 2 je priznam bio revolucionaran u svoje vrjeme i svaka čast igri,ali danas i nije baš pretjerano igriva igra isto kao i Street fighter alfa 3 ili 2 (imam neki na Snes emulatoru) hmm igrao sam još neki 3d (mislim da je Street Fighter EX3) koj mi je bio koma.Ma takve makljaže su po meni možda malo zastarjele za igrati. Mortal kombat 3 mi je bio puno zabavniji i cool nego starije Street fighter igre,a Mortal kombat 4 je po meni solidan makar nije uveo puno toga novog. Dalje serijal nisam uspjeo pretjerano igrat zbog nedostatka ps 2,no kod frenda sam probao igrati Mortal Kombat: Deception koj mi je bio jako zabavan zbog dodanih zamki,puno krvi,brze borbe i fitality,zabavan mi je i bio isto Mortal Kombat: Shaolin Monks makar ne kao God of war. Kako god bilo Mortal kombat će meni biti uvjek puno draži i bolji od mlakog Street fightera zbog brutalnijih poteza,maštovitijih likova,više zabave i fitalitya 8) . Ali ipak najbolja arkadna šora je Soul calibur 2 na gamecubu gdje se može igrat s Linkom iz Zelde 8) :lol:
neznam izgleda da nisi onda igrao sf bas jer igrivost je neusporedivo bolja. inace pod igrao ne mislim ono bezveze koji put zaigrao nego bas igrao dok nisi masterao barem par likova. kuzim da vam je vise privlacno kada ima krvi fatality i toga ,ipak je to "cool" ali comboi , exovi super artovi, linkovi , parriranje je puno bolje u sf .

Ok, a da kažete šta mislite o Tekkenu?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply