Igre, konzole i slično
- bakero
Street fighter je meni naspram MK smiješan!
MK 4 sam ko lud igra na ps1 i non stop izvodio one fatality poteze, zakon, najdraži lik Scorpion i Sub Zero, a najjači Fatality daleko od onoga kako li se zove............... ne mogu se sitit, kad otkine protivnikovu nogu pa ga mlati njome 20-ak puta, prebolesno!
MK 4 sam ko lud igra na ps1 i non stop izvodio one fatality poteze, zakon, najdraži lik Scorpion i Sub Zero, a najjači Fatality daleko od onoga kako li se zove............... ne mogu se sitit, kad otkine protivnikovu nogu pa ga mlati njome 20-ak puta, prebolesno!
- Knatchbull
možda misliš na Brutality? bila je još jedna fora kad se likovi pretvore u bebe. Babality, ako se ne varambakero wrote:Street fighter je meni naspram MK smiješan!

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
- john_constantine
-
- john_constantine
- Aryx
da najlosiji nastavak mk .Wendigo wrote:meni je to najlošiji mk.filmophil wrote:a kakva je četvorka na kompu? mislim na kontrole i grafiku...
@bakero - mozda je smijesan ali bolji sigurno
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
-
Nisam igrao taj Street fighter kojega Aryx spominje,ali meni je ostatak igra iz serijala lošije od Mortal kombata. Street fighter 2 je priznam bio revolucionaran u svoje vrjeme i svaka čast igri,ali danas i nije baš pretjerano igriva igra isto kao i Street fighter alfa 3 ili 2 (imam neki na Snes emulatoru) hmm igrao sam još neki 3d (mislim da je Street Fighter EX3) koj mi je bio koma.Ma takve makljaže su po meni možda malo zastarjele za igrati. Mortal kombat 3 mi je bio puno zabavniji i cool nego starije Street fighter igre,a Mortal kombat 4 je po meni solidan makar nije uveo puno toga novog. Dalje serijal nisam uspjeo pretjerano igrat zbog nedostatka ps 2,no kod frenda sam probao igrati Mortal Kombat: Deception koj mi je bio jako zabavan zbog dodanih zamki,puno krvi,brze borbe i fitality,zabavan mi je i bio isto Mortal Kombat: Shaolin Monks makar ne kao God of war. Kako god bilo Mortal kombat će meni biti uvjek puno draži i bolji od mlakog Street fightera zbog brutalnijih poteza,maštovitijih likova,više zabave i fitalitya
. Ali ipak najbolja arkadna šora je Soul calibur 2 na gamecubu gdje se može igrat s Linkom iz Zelde

- Aryx
neznam izgleda da nisi onda igrao sf bas jer igrivost je neusporedivo bolja. inace pod igrao ne mislim ono bezveze koji put zaigrao nego bas igrao dok nisi masterao barem par likova. kuzim da vam je vise privlacno kada ima krvi fatality i toga ,ipak je to "cool" ali comboi , exovi super artovi, linkovi , parriranje je puno bolje u sf .Unreal wrote:Nisam igrao taj Street fighter kojega Aryx spominje,ali meni je ostatak igra iz serijala lošije od Mortal kombata. Street fighter 2 je priznam bio revolucionaran u svoje vrjeme i svaka čast igri,ali danas i nije baš pretjerano igriva igra isto kao i Street fighter alfa 3 ili 2 (imam neki na Snes emulatoru) hmm igrao sam još neki 3d (mislim da je Street Fighter EX3) koj mi je bio koma.Ma takve makljaže su po meni možda malo zastarjele za igrati. Mortal kombat 3 mi je bio puno zabavniji i cool nego starije Street fighter igre,a Mortal kombat 4 je po meni solidan makar nije uveo puno toga novog. Dalje serijal nisam uspjeo pretjerano igrat zbog nedostatka ps 2,no kod frenda sam probao igrati Mortal Kombat: Deception koj mi je bio jako zabavan zbog dodanih zamki,puno krvi,brze borbe i fitality,zabavan mi je i bio isto Mortal Kombat: Shaolin Monks makar ne kao God of war. Kako god bilo Mortal kombat će meni biti uvjek puno draži i bolji od mlakog Street fightera zbog brutalnijih poteza,maštovitijih likova,više zabave i fitalitya. Ali ipak najbolja arkadna šora je Soul calibur 2 na gamecubu gdje se može igrat s Linkom iz Zelde
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Scarface
Aryx wrote:neznam izgleda da nisi onda igrao sf bas jer igrivost je neusporedivo bolja. inace pod igrao ne mislim ono bezveze koji put zaigrao nego bas igrao dok nisi masterao barem par likova. kuzim da vam je vise privlacno kada ima krvi fatality i toga ,ipak je to "cool" ali comboi , exovi super artovi, linkovi , parriranje je puno bolje u sf .Unreal wrote:Nisam igrao taj Street fighter kojega Aryx spominje,ali meni je ostatak igra iz serijala lošije od Mortal kombata. Street fighter 2 je priznam bio revolucionaran u svoje vrjeme i svaka čast igri,ali danas i nije baš pretjerano igriva igra isto kao i Street fighter alfa 3 ili 2 (imam neki na Snes emulatoru) hmm igrao sam još neki 3d (mislim da je Street Fighter EX3) koj mi je bio koma.Ma takve makljaže su po meni možda malo zastarjele za igrati. Mortal kombat 3 mi je bio puno zabavniji i cool nego starije Street fighter igre,a Mortal kombat 4 je po meni solidan makar nije uveo puno toga novog. Dalje serijal nisam uspjeo pretjerano igrat zbog nedostatka ps 2,no kod frenda sam probao igrati Mortal Kombat: Deception koj mi je bio jako zabavan zbog dodanih zamki,puno krvi,brze borbe i fitality,zabavan mi je i bio isto Mortal Kombat: Shaolin Monks makar ne kao God of war. Kako god bilo Mortal kombat će meni biti uvjek puno draži i bolji od mlakog Street fightera zbog brutalnijih poteza,maštovitijih likova,više zabave i fitalitya. Ali ipak najbolja arkadna šora je Soul calibur 2 na gamecubu gdje se može igrat s Linkom iz Zelde
![]()
Ok, a da kažete šta mislite o Tekkenu?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.