Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 09 Mar 2008, 14:29

Unreal wrote:
filmophil wrote:jel mogu igrat PoP : two thrones bez da sam igrao prijašnji nastavak...jesu povezani?
jesu itekako.preporučio bi ti da odigraš prvo dvije prošle igre.
okej thnx...tak sam si i mislio
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Mar 2008, 15:53

metallicat wrote:
john_constantine wrote:
metallicat wrote:dal itko igra glupave igre poput mcc, cake mania, diner dash..? :oops: :D
cake mania 1 i 2, na dvojci sam tek na pola. A dinner dash sam pokušao, ali nemam živaca. Bolji mi je mystic inn..
a šta je mystic?
u ulozi si krčmarice u magičnoj krčmi. :wink: Isto kao dinner dash, samo puno jednostavnije...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Mar 2008, 15:55

uf, kvragu i taj okami - 15 minuta totalnog brbljanja za nekakvim iritatnim govorom koji nije engleski. Samo kao nekako jajajajajaja, pa papappapapa, pa rarararara.... i nisam uspio vidjeti kako izgleda igra radi tog dosadnog početka, jbt...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 09 Mar 2008, 16:10

john_constantine wrote:
metallicat wrote:
john_constantine wrote: cake mania 1 i 2, na dvojci sam tek na pola. A dinner dash sam pokušao, ali nemam živaca. Bolji mi je mystic inn..
a šta je mystic?
u ulozi si krčmarice u magičnoj krčmi. :wink: Isto kao dinner dash, samo puno jednostavnije...
uu super, idem si skinut :mrgreen: ako znaš još koju takvu reci mi :D hvala :wink:
Image

bakero

Post by bakero » 09 Mar 2008, 16:20

filmophil wrote:
Unreal wrote:
filmophil wrote:jel mogu igrat PoP : two thrones bez da sam igrao prijašnji nastavak...jesu povezani?
jesu itekako.preporučio bi ti da odigraš prvo dvije prošle igre.
okej thnx...tak sam si i mislio
e jebi ga ja već duboko uša u two thrones, nema veze!

bakero

Post by bakero » 09 Mar 2008, 16:22

Unreal wrote:Metal gear solid-čak nakon 10 godina odlična igra.Dobra priča,igrivost,ludi bossovi, jedino mi ide na živce pretjerano brblanje u nekim scenama. Dobro htjeli su stvoriti epik od igrice sa svim tim dramatičnim scenama i twistovima koji i jesu efektivni,ali kvragu zbilja su pretjerali jer više od pol igre je razgovaranje ,a da prekinem sve te scene mogao bi preči igru u dva sata. :lol: Ma nabavit ću si i dvojku,jedino je šteta što nema trojke za pc.
prešao 2 puta, stvarno dikad znaju bit dosadni kad se uvate brbljat na onim frekvencijama!
Strašno dobra igra

Aryx

Post by Aryx » 09 Mar 2008, 16:39

bakero wrote:
Unreal wrote:Metal gear solid-čak nakon 10 godina odlična igra.Dobra priča,igrivost,ludi bossovi, jedino mi ide na živce pretjerano brblanje u nekim scenama. Dobro htjeli su stvoriti epik od igrice sa svim tim dramatičnim scenama i twistovima koji i jesu efektivni,ali kvragu zbilja su pretjerali jer više od pol igre je razgovaranje ,a da prekinem sve te scene mogao bi preči igru u dva sata. :lol: Ma nabavit ću si i dvojku,jedino je šteta što nema trojke za pc.
prešao 2 puta, stvarno dikad znaju bit dosadni kad se uvate brbljat na onim frekvencijama!
Strašno dobra igra
presao nekih 5 puta . jedna od najboljih igrica ever . prica rox ! i bas obozavam te razgovore ! :D obavezno predi dvojku . trojku bi mogao zavrsiti , stao ne pola negdje :oops: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 09 Mar 2008, 17:26

bakero wrote:
Strašno dobra igra
hmm možda mi je malo Splinter cell bolji. :lol: nije toliko dosadan sa razgovaranjima,nema toliko toliko problema sa kamerom,stelth element je bolje i realističnije obrađem,Sam Fisher je veča faca od Snakea zbog naočala i zato što mu glas daje Michael Ironside 8) ,no s druge strane Metal gear solid ima bolju radnju i boss bitke.

Aryx

Post by Aryx » 09 Mar 2008, 17:35

Unreal wrote:
bakero wrote:
Strašno dobra igra
hmm možda mi je malo Splinter cell bolji. :lol: nije toliko dosadan sa razgovaranjima,nema toliko toliko problema sa kamerom,stelth element je bolje i realističnije obrađem,Sam Fisher je veča faca od Snakea zbog naočala i zato što mu glas daje Michael Ironside 8) ,no s druge strane Metal gear solid ima bolju radnju i boss bitke.
kaj si lud :D Snake > Fish metal gear je bolji radi nenadjebive price koju splinter nema bas .... ( presao sam ne brini) te radi arcade elemenata

Unreal

Post by Unreal » 09 Mar 2008, 17:43

Aryx wrote:
Unreal wrote:
bakero wrote: prešao 2 puta, stvarno dikad znaju bit dosadni kad se uvate brbljat na onim frekvencijama!
Strašno dobra igra
kaj si lud :D Snake > Fish metal gear je bolji radi nenadjebive price koju splinter nema bas .... ( presao sam ne brini) te radi arcade elemenata
ma nemoj? :lol: slažem se da su priča i likovi dublja,ali splinter cell mi je malo draži ipak zbog realističnijeg pristupa :wink: i Sam fisher je po meni veča legenda od Snakea,zbog smisla za humor i boljeg voice actora.Ma najcool od takvih likova mi je Agent 47 iz Hitmana.

Aryx

Post by Aryx » 09 Mar 2008, 17:48

Unreal wrote:
Aryx wrote:
Unreal wrote: hmm možda mi je malo Splinter cell bolji. :lol: nije toliko dosadan sa razgovaranjima,nema toliko toliko problema sa kamerom,stelth element je bolje i realističnije obrađem,Sam Fisher je veča faca od Snakea zbog naočala i zato što mu glas daje Michael Ironside 8) ,no s druge strane Metal gear solid ima bolju radnju i boss bitke.
ma nemoj? :lol: slažem se da su priča i likovi dublja,ali splinter cell mi je malo draži ipak zbog realističnijeg pristupa :wink: i Sam fisher je po meni veča legenda od Snakea,zbog smisla za humor i boljeg voice actora.Ma najcool od takvih likova mi je Agent 47 iz Hitmana.
ma nema jaceg voice actinga od David Hayter . koji ce vjerojatno i glumiti Snaka u filmu koji ce rezirati hideo kojima !!! 8)

Unreal

Post by Unreal » 09 Mar 2008, 17:53

Aryx wrote:ma nema jaceg voice actinga od David Hayter .
e sad več izazivaš :lol:
Aryx wrote: koji ce vjerojatno i glumiti Snaka u filmu koji ce rezirati hideo kojima !!! 8)

kaj rade cgi film kao final fantasy 7:advent children?

Aryx

Post by Aryx » 09 Mar 2008, 17:55

Unreal wrote:
Aryx wrote:ma nema jaceg voice actinga od David Hayter .
e sad več izazivaš :lol:
Aryx wrote: koji ce vjerojatno i glumiti Snaka u filmu koji ce rezirati hideo kojima !!! 8)

kaj rade cgi film kao final fantasy 7:advent children?
jok , bas real movie, to je jos uvijek buzz ali redatelj ce biti najvjerojatnije kojima, a glumac Hayter jer je lakse ipak fizicki izgled promijeniti nego glas , ( a dub je lol ). jer ipak je to snakov voice :D

Unreal

Post by Unreal » 09 Mar 2008, 18:00

Aryx wrote:jok , bas real movie, to je jos uvijek buzz ali redatelj ce biti najvjerojatnije kojima, a glumac Hayter jer je lakse ipak fizicki izgled promijeniti nego glas , ( a dub je lol ). jer ipak je to snakov voice :D
ja sam baš čuo obrnuto. navodno rade live action film koj bi mogao doči sljedeče godine. :wink: BTW neka samo bude akcije,ludih likova i oružja,a neka smanje sa političkim i ljubavnim razgovorima. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 09 Mar 2008, 18:07

Unreal wrote:
Aryx wrote:jok , bas real movie, to je jos uvijek buzz ali redatelj ce biti najvjerojatnije kojima, a glumac Hayter jer je lakse ipak fizicki izgled promijeniti nego glas , ( a dub je lol ). jer ipak je to snakov voice :D
ja sam baš čuo obrnuto. navodno rade live action film koj bi mogao doči sljedeče godine. :wink: BTW neka samo bude akcije,ludih likova i oružja,a neka smanje sa političkim i ljubavnim razgovorima. :lol:
ja bih rade neka bude opasna prica , jebena atmosfera te par prejebenih akcijskih scena

Post Reply