Ma pusti ga ak se Jiggyu to čini dobrim; tko zna kak bi se nama činilo par godina ranije a sigurno ima ljudi koji mu posjećuju blog a da im taj prijevod dobro dođeelrania wrote:daj mi objasni ovo:
prvo kopiras kometar o filmu i onda ga prevedes na ovakav nacin. koji je smisao toga? bilo bi ti bolje da sam u 2-3 recenice sazmes radnjuSadržaj filma:
A young man hitchhiking back home to visit his mother is picked up by a mysterious stranger. As the ride goes on, the young man uncovers a terrible secret about the stranger, and is given a choice by the stranger. A choice that can mean life or death.
Mladić koji je autostopirao kako bi vidio svoju bolesnu majku pokupljen je od misterioznog stranca. Dok traje vožnja, mladić otkriva groznu tajnu o strancu i dobio je izbor od stranca. Izbor koji znači život ili smrt.
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
- Freddy
Planet Teror-jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme,humora ne fali....zajebancija...ovi zombiji su odlično napravljeni....krvi također ne fali...sve super 9.5-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- jigsaw
Čuj..možda ima i stranih posjetioca...Boby wrote:Ma pusti ga ak se Jiggyu to čini dobrim; tko zna kak bi se nama činilo par godina ranije a sigurno ima ljudi koji mu posjećuju blog a da im taj prijevod dobro dođeelrania wrote:daj mi objasni ovo:
prvo kopiras kometar o filmu i onda ga prevedes na ovakav nacin. koji je smisao toga? bilo bi ti bolje da sam u 2-3 recenice sazmes radnjuSadržaj filma:
A young man hitchhiking back home to visit his mother is picked up by a mysterious stranger. As the ride goes on, the young man uncovers a terrible secret about the stranger, and is given a choice by the stranger. A choice that can mean life or death.
Mladić koji je autostopirao kako bi vidio svoju bolesnu majku pokupljen je od misterioznog stranca. Dok traje vožnja, mladić otkriva groznu tajnu o strancu i dobio je izbor od stranca. Izbor koji znači život ili smrt.
- Wendigo
jel to onaj ogromni čelavi lik sa metalnim zubima?Gosp. wrote:Luther the Geek.
Tip koji se glasa poput kokoši i grize ljudima vratove.
Dialozi su svedeni na minimum, sve se vrti oko Luthera i teroriziranja jedne obitelji.
Film nije ništa posebno, ali ako ništa drugo glumac koji prikazuje Luthera (Edward Terry) je vrijedan spomena.
Izgledom i glumom je savršeno predočio tog psihotičnog manijaka.
Pogledajte, barem da bi čuli Lutherovo kokodakanje!
3.5/5
-
filmofil
- horkolerbus
- Wendigo
- elrania
takoderWendigo wrote:također, samo što mi se jučer malo degradirao kao film opčenito.. jbga kad si mlad i naivan sve ti je super..Boby wrote:Serijal mog djetinjstvaWendigo wrote:aj baš me sad zanima taj reincarnation..
zadnje gledao: critters i house on haunted hill remake.
prosle sam godine isla opet gledati prvi dio i zaspala sam nakon 30 min te odustala od nastavaka
volim ga pamtiti kao ultra zabavan film iz djetinjstva i steta je upropastiti to sjecanje sa sadasnjim shvacanjem koliko mi je zapravo los
- Knatchbull
The Deaths of Ian Stone
Puno sam očekivao pa ostao razočaran. cijeli film čekaš neku akciju da bi se tek u zadnjih 10-ak minuta nešto počelo događati. Nedostaje originalnosti, negativci i radnja su Matrix Ripoff a neke scene borbe podsjećaju na LOTR. Jedini plus su oni demoni i par dobrih scena klanja 2/5
Puno sam očekivao pa ostao razočaran. cijeli film čekaš neku akciju da bi se tek u zadnjih 10-ak minuta nešto počelo događati. Nedostaje originalnosti, negativci i radnja su Matrix Ripoff a neke scene borbe podsjećaju na LOTR. Jedini plus su oni demoni i par dobrih scena klanja 2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- horkolerbus