HorrorHR wrote:ma nicholson je neprocjenjiv u cijelom filmu, generalno uvijek izgleda kao luđakfilmophil wrote:al nicholsonova faca ono kad gleda klinca i ženu kako se igraju vani u snijegu je neprocjenjiva...
moje misljenje
Istina, i to zbog obrva....iste takve imaju i Michael Keaton i Gary Sinise, pa mogu lijepo poslužit kao filmski luđaci, ubojice..HorrorHR wrote:ma nicholson je neprocjenjiv u cijelom filmu, genijalno izgleda kao luđakfilmophil wrote:al nicholsonova faca ono kad gleda klinca i ženu kako se igraju vani u snijegu je neprocjenjiva...
ma meni je baš bio zabavan B film pun humora. A nisam baš očekivao da će gaziti ljude i to....Vorador wrote:Maximum Overdrive 2/5 - nije čak ni zabavan. monotono. očekivao sam da će kamioni gazit ljude na sve strane a kad ono samo se vrte u krug i trube. ima jedna dobra scena kada aparat za cugu popizdi i raspali rafale limenki na djecu a onda ih još počne gaziti i parni valjak. i to je to uglavnom.
Meni je isto zabavan trash. Nego, inače kada pitaju Kinga zašto se nije malo više okušao kao redatelj on odgovara "watch Maximum Overdrive"john_constantine wrote:ma meni je baš bio zabavan B film pun humora. A nisam baš očekivao da će gaziti ljude i to....Vorador wrote:Maximum Overdrive 2/5 - nije čak ni zabavan. monotono. očekivao sam da će kamioni gazit ljude na sve strane a kad ono samo se vrte u krug i trube. ima jedna dobra scena kada aparat za cugu popizdi i raspali rafale limenki na djecu a onda ih još počne gaziti i parni valjak. i to je to uglavnom.
jel to onaj film s nekim starim rockerom na nekakvom otoku? gledao sam to davno, a sjecam se da je na titlu sto sam imao ime tog lika bilo prevedeno kao pero kokosFreddy wrote:Long Time Dead-početak filma je odličan,napušavanje,cuga,tehno party...ali polovicom filma su mi sve nekak upropastili i ispalo je na kraju loše i kraj i sve 5-10
Jel ti to misliš na Club Dread sa "Coconut Peteom"? Nije baš davno bilo, film je star par godina...AlabamaSmokeOne wrote:jel to onaj film s nekim starim rockerom na nekakvom otoku? gledao sam to davno, a sjecam se da je na titlu sto sam imao ime tog lika bilo prevedeno kao pero kokosFreddy wrote:Long Time Dead-početak filma je odličan,napušavanje,cuga,tehno party...ali polovicom filma su mi sve nekak upropastili i ispalo je na kraju loše i kraj i sve 5-10
da,duh se zove djin...demon vatre...početak je odličan ali dosta je pao film polovicom i predkrajHorrorHR wrote:Jel ti to misliš na Club Dread sa "Coconut Peteom"? Nije baš davno bilo, film je star par godina...AlabamaSmokeOne wrote:jel to onaj film s nekim starim rockerom na nekakvom otoku? gledao sam to davno, a sjecam se da je na titlu sto sam imao ime tog lika bilo prevedeno kao pero kokosFreddy wrote:Long Time Dead-početak filma je odličan,napušavanje,cuga,tehno party...ali polovicom filma su mi sve nekak upropastili i ispalo je na kraju loše i kraj i sve 5-10
Ovaj Long Time Dead je ako se dobro sjećam sa nekim duhom kojeg prizovu ovi na partyu preko Ouija boarda...