ma daj o ćemu to govoriš čovječe meni je onaj lik koj je glumio ubojcu bio odličan. pa poanta slasher filmova je da imaju lošu glumu i slabo razvijene likove tj ako misliš na budale koje ubojca ubija na kraju,oni ti više manje i jesu topovsko meso. meni je jedina zamjerak što su ubojstva off screenWendigo wrote:Behind The Mask: The Rise Of Leslie Vernon
3,8/5
vrlo zanimljiva ideja u stilu dokumentarca o serijskom ubojici koji terorizira gradić + cameo Roberta Englunda i brdo trivie vezane uz slashere (ustvari, ovaj film je jedna velika posveta slasherima, me likes it.. ^^) ali ne dam mu veću ocijenu zbog slabe, gotovo nikakve glume nekih likova.. ljubitelji slashera bi trebali uživati u scenama poput; Nancyna kuća u Elm Street, Crystal Lake Camp, Haddonfield, dizanje iz kome/nesvjesti u stilu M. Myersa, okršaj u štali (F13th 3) itd, itd.. da ne spoilam previše.
Koji ste horror zadnji gledali?
-
Unreal
- Wendigo
i mislio sam na ove na kraju.. eh da.. i off screen je zajeb.Unreal wrote:ma daj o ćemu to govoriš čovječe meni je onaj lik koj je glumio ubojcu bio odličan. pa poanta slasher filmova je da imaju lošu glumu i slabo razvijene likove tj ako misliš na budale koje ubojca ubija na kraju,oni ti više manje i jesu topovsko meso. meni je jedina zamjerak što su ubojstva off screenWendigo wrote:Behind The Mask: The Rise Of Leslie Vernon
3,8/5
vrlo zanimljiva ideja u stilu dokumentarca o serijskom ubojici koji terorizira gradić + cameo Roberta Englunda i brdo trivie vezane uz slashere (ustvari, ovaj film je jedna velika posveta slasherima, me likes it.. ^^) ali ne dam mu veću ocijenu zbog slabe, gotovo nikakve glume nekih likova.. ljubitelji slashera bi trebali uživati u scenama poput; Nancyna kuća u Elm Street, Crystal Lake Camp, Haddonfield, dizanje iz kome/nesvjesti u stilu M. Myersa, okršaj u štali (F13th 3) itd, itd.. da ne spoilam previše.
-
Unreal
Da,ali panta je baš da tako ispadnu kao posveta slasher žanru koj opčenito ima brdo loših glumaca i slabo razvijenih likova.Ovo s off screenom isto jer su u 80tima mnogi slasheri bili izrezani,ali mislim da su na nekim mjestima mogli bez of screena. Da a ubojca baš izgleda jebeno,onako pomalo jezivo i smješno.Wendigo wrote: i mislio sam na ove na kraju.. eh da.. i off screen je zajeb.sve u svemu, zadovoljan sam najviše zbog posveta slasherima, a i ubojica fora izgleda (spooky maska
).
- Wendigo
vidiš, toga se nisam sjetio..Unreal wrote:Da,ali panta je baš da tako ispadnu kao posveta slasher žanru koj opčenito ima brdo loših glumaca i slabo razvijenih likova.Ovo s off screenom isto jer su u 80tima mnogi slasheri bili izrezani,ali mislim da su na nekim mjestima mogli bez of screena. Da a ubojca baš izgleda jebeno,onako pomalo jezivo i smješno.Wendigo wrote: i mislio sam na ove na kraju.. eh da.. i off screen je zajeb.sve u svemu, zadovoljan sam najviše zbog posveta slasherima, a i ubojica fora izgleda (spooky maska
).
-
Unreal
- Knatchbull
-
John_Ryder
meni je dobar,film,odličan soundtrack ima, od likova me onaj klaun živcira,ovi ostali su zakonKnatchbull wrote:The Devil's Rejects
očekivao sam nešto ovakvo, al ispalo je puno brutalnije. likovi su stvarno cirkusantski izvedeni, onaj klaun od početka do kraja potiče na povračanječini se da ovaj zombie zbilja ima potrebu snimati sadistička iživljavanja. 3/5
- Knatchbull
istina, zaboravih soundtrack. ona zadnja stvar totalno pašeJohn_Ryder wrote:meni je dobar,film,odličan soundtrack ima, od likova me onaj klaun živcira,ovi ostali su zakonKnatchbull wrote:The Devil's Rejects
očekivao sam nešto ovakvo, al ispalo je puno brutalnije. likovi su stvarno cirkusantski izvedeni, onaj klaun od početka do kraja potiče na povračanječini se da ovaj zombie zbilja ima potrebu snimati sadistička iživljavanja. 3/5
-
John_Ryder
-
Ghrall
-
GreenHornet
- Freddy
crow-uvjerljivo najbolji nastavak u serijalu....dosta mračan...i pomalo tužan....atmosfera je super....ima dosta dobrih scena....zadnja scena na krovu ili kad se popne na stol pa svi počnu pucat po njemu....dosta cjenim taj serijal i zato če dobiti zasluženu ocjenu 9-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
SPOILER!!!!!!Freddy wrote:crow-uvjerljivo najbolji nastavak u serijalu....dosta mračan...i pomalo tužan....atmosfera je super....ima dosta dobrih scena....zadnja scena na krovu ili kad se popne na stol pa svi počnu pucat po njemu....dosta cjenim taj serijal i zato če dobiti zasluženu ocjenu 9-10
a tek ona završnica, 30 sati bola i nabije se na demona.
Michel puši karu.