Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 14 Jan 2008, 09:42

Wendigo wrote:Behind The Mask: The Rise Of Leslie Vernon
3,8/5
vrlo zanimljiva ideja u stilu dokumentarca o serijskom ubojici koji terorizira gradić + cameo Roberta Englunda i brdo trivie vezane uz slashere (ustvari, ovaj film je jedna velika posveta slasherima, me likes it.. ^^) ali ne dam mu veću ocijenu zbog slabe, gotovo nikakve glume nekih likova.. ljubitelji slashera bi trebali uživati u scenama poput; Nancyna kuća u Elm Street, Crystal Lake Camp, Haddonfield, dizanje iz kome/nesvjesti u stilu M. Myersa, okršaj u štali (F13th 3) itd, itd.. da ne spoilam previše. 8)
ma daj o ćemu to govoriš čovječe meni je onaj lik koj je glumio ubojcu bio odličan. pa poanta slasher filmova je da imaju lošu glumu i slabo razvijene likove tj ako misliš na budale koje ubojca ubija na kraju,oni ti više manje i jesu topovsko meso. meni je jedina zamjerak što su ubojstva off screen

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jan 2008, 10:03

Unreal wrote:
Wendigo wrote:Behind The Mask: The Rise Of Leslie Vernon
3,8/5
vrlo zanimljiva ideja u stilu dokumentarca o serijskom ubojici koji terorizira gradić + cameo Roberta Englunda i brdo trivie vezane uz slashere (ustvari, ovaj film je jedna velika posveta slasherima, me likes it.. ^^) ali ne dam mu veću ocijenu zbog slabe, gotovo nikakve glume nekih likova.. ljubitelji slashera bi trebali uživati u scenama poput; Nancyna kuća u Elm Street, Crystal Lake Camp, Haddonfield, dizanje iz kome/nesvjesti u stilu M. Myersa, okršaj u štali (F13th 3) itd, itd.. da ne spoilam previše. 8)
ma daj o ćemu to govoriš čovječe meni je onaj lik koj je glumio ubojcu bio odličan. pa poanta slasher filmova je da imaju lošu glumu i slabo razvijene likove tj ako misliš na budale koje ubojca ubija na kraju,oni ti više manje i jesu topovsko meso. meni je jedina zamjerak što su ubojstva off screen
i mislio sam na ove na kraju.. eh da.. i off screen je zajeb. :? sve u svemu, zadovoljan sam najviše zbog posveta slasherima, a i ubojica fora izgleda (spooky maska 8) ).

Unreal

Post by Unreal » 14 Jan 2008, 10:18

Wendigo wrote: i mislio sam na ove na kraju.. eh da.. i off screen je zajeb. :? sve u svemu, zadovoljan sam najviše zbog posveta slasherima, a i ubojica fora izgleda (spooky maska 8) ).
Da,ali panta je baš da tako ispadnu kao posveta slasher žanru koj opčenito ima brdo loših glumaca i slabo razvijenih likova.Ovo s off screenom isto jer su u 80tima mnogi slasheri bili izrezani,ali mislim da su na nekim mjestima mogli bez of screena. Da a ubojca baš izgleda jebeno,onako pomalo jezivo i smješno.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jan 2008, 10:31

Unreal wrote:
Wendigo wrote: i mislio sam na ove na kraju.. eh da.. i off screen je zajeb. :? sve u svemu, zadovoljan sam najviše zbog posveta slasherima, a i ubojica fora izgleda (spooky maska 8) ).
Da,ali panta je baš da tako ispadnu kao posveta slasher žanru koj opčenito ima brdo loših glumaca i slabo razvijenih likova.Ovo s off screenom isto jer su u 80tima mnogi slasheri bili izrezani,ali mislim da su na nekim mjestima mogli bez of screena. Da a ubojca baš izgleda jebeno,onako pomalo jezivo i smješno.
vidiš, toga se nisam sjetio.. :lol: a što se tiče offscreena sve što imam za reći je F13th 6.. :cry: a tako je jebeno počeo.. :?

Unreal

Post by Unreal » 14 Jan 2008, 10:44

Wendigo wrote: vidiš, toga se nisam sjetio.. :lol: a što se tiče offscreena sve što imam za reći je F13th 6.. :cry: a tako je jebeno počeo.. :?
Ma taj ti dio više krvi nego ovo. Uostalom u šestici su baš ubojstva dosta orginalna i zabavna poput nabijanja glave kroz staklo i ono gdje oboji sobu sa krvi od cure.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 14 Jan 2008, 13:04

The Devil's Rejects
očekivao sam nešto ovakvo, al ispalo je puno brutalnije. likovi su stvarno cirkusantski izvedeni, onaj klaun od početka do kraja potiče na povračanje :lol: čini se da ovaj zombie zbilja ima potrebu snimati sadistička iživljavanja. 3/5

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Jan 2008, 13:07

Knatchbull wrote:The Devil's Rejects
očekivao sam nešto ovakvo, al ispalo je puno brutalnije. likovi su stvarno cirkusantski izvedeni, onaj klaun od početka do kraja potiče na povračanje :lol: čini se da ovaj zombie zbilja ima potrebu snimati sadistička iživljavanja. 3/5
meni je dobar,film,odličan soundtrack ima, od likova me onaj klaun živcira,ovi ostali su zakon :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 14 Jan 2008, 13:12

John_Ryder wrote:
Knatchbull wrote:The Devil's Rejects
meni je dobar,film,odličan soundtrack ima, od likova me onaj klaun živcira,ovi ostali su zakon :D
istina, zaboravih soundtrack. ona zadnja stvar totalno paše :wink:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Jan 2008, 15:38

Undead - odlična horor komedija,akcija cijeli film, ima dobrih smiješnih scena,npr.kad se lik mlati sa zombi ribama,
i udara ih šakama,čak mi se i završetak svidio. 8.5/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 14 Jan 2008, 16:53

It came from outer space - Meni izvrstan film od Jacka Arnolda iz 1953.Standardna priča ali film mi se baš dopao.Vanzemaljci su baš fora napravljeni.

pure_evil

Post by pure_evil » 14 Jan 2008, 17:35

The Exorcism Of Emily Rose
7/10

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Jan 2008, 19:21

dokumentarac "Halloween-25 years of terror"
onako zanimljivo,ima svega i svačega...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Freddy

Post by Freddy » 14 Jan 2008, 21:27

crow-uvjerljivo najbolji nastavak u serijalu....dosta mračan...i pomalo tužan....atmosfera je super....ima dosta dobrih scena....zadnja scena na krovu ili kad se popne na stol pa svi počnu pucat po njemu....dosta cjenim taj serijal i zato če dobiti zasluženu ocjenu 9-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jan 2008, 21:32

Freddy wrote:crow-uvjerljivo najbolji nastavak u serijalu....dosta mračan...i pomalo tužan....atmosfera je super....ima dosta dobrih scena....zadnja scena na krovu ili kad se popne na stol pa svi počnu pucat po njemu....dosta cjenim taj serijal i zato če dobiti zasluženu ocjenu 9-10
SPOILER!!!!!!
a tek ona završnica, 30 sati bola i nabije se na demona.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jan 2008, 22:38

Maniac Cop
3,9/5

Post Reply