Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
-
John_Ryder
- A$H
- metallicat
ja nemam kolekcijuA$H wrote:pa kaj ga nemas u kolekciji..metallicat wrote:meni jednom rekli ovi iz srednje da ličim na njuA$H wrote:Obitelj Adams- ma takvu obitelj ja zeli i groblje u dvoristu..pogledala i ja samp kraj, kad sam zaboravila
što me netko nije podsjetio
![]()
![]()

- maddjuro
nije ti to neki izgovor, ja sam svojih 200-tinjak prvih filmova nabavio tradeovima, i u suradnji s frendom, koji je je imao dvd pržilicu,a flat sam dobio pred koji mjesec tekmetallicat wrote:ja nemam kolekcijuA$H wrote:pa kaj ga nemas u kolekciji..metallicat wrote: meni jednom rekli ovi iz srednje da ličim na njupogledala i ja samp kraj, kad sam zaboravila
što me netko nije podsjetio
![]()
![]()
nikad nisam ništa skupljala, + imam slab komp, treba novi, nemam dvd pržilicu, niti dovoljno gb u kompu itd.. recimo da skupljam samo vhs ali ni tog nema previše. možda za koji mj krenem u pravu kolekciju..tj kad dođe bolji komp i flat jer nemogu vječno žicat za skinut koji film
![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Unreal
Highlander II(direcotor's cut)-makara bolje od orginalne verzije i dalje loš nastavak koj nije se ni trebao pojaviti. Priča je glupa i nema smisla. Navodno su besmrtnici došli iz prošlosti
(ono sa svemirom ima više smisla) i prošlost je izgleda naprednija nego budućnost budući da imaju jetpackove sa krilima i leteče cipele.
Da ne govorim još o sceni kada Connor kaže Ramírez treba mi tvoja pomoč,a onda se samo odjednom Ramírez stvori u kazalištu i scena kada zaustavi verteči propele da ih ne rasprsne je glupa(jedino što mogu reči je magic my ass). Ideja da se radnja događa u budućnost je isto promašaj jer su se nekak previše udaljili od formule orginala i više me film podsjeti na Robocop po svojoj atmosferi i humoru. Negativci su čak ispali iz crtiča sa svojim kreveljenje i facama(makar su neke fore bile dobre),soundtrack je isto lošiji nego u prvom filmu.No idem na pozitivne strane:Sean Connerya i Christopher Lamberta je uvjek zabavno vidjet zajedno,režija je dobra i akcija je zabavna.
Ocjena 2.5/5 (moram razmisliti dali da dam filmu 2 ili 3 kada napišem recenziju na blogu)
Ocjena 2.5/5 (moram razmisliti dali da dam filmu 2 ili 3 kada napišem recenziju na blogu)
- john_constantine
-
Unreal
- john_constantine
ma film je istina glup, ali i vrlo zabavan.Unreal wrote:jedna dobra scena ne može spasiti film,ali vidjet ću. barem je zabavn film,makar glup i nema puno smisla. trojka i četvorka navodno nisu nekaj ,ali nadam se barem da su malo bolje od ovoga.john_constantine wrote:3 - bar radi one krvave scene u vlaku.
A trojka opet ima nebulozu u radnji, sada je egipćanin, ali ima dobre specijalne efekte i dobre fore. A četvorku nisam gledao. Ma samo ne treba biti prezahtjevan i gledati to kao zabavu, pa će biti sve u redu.
Michel puši karu.
-
Unreal
Ma dobrojohn_constantine wrote:ma film je istina glup, ali i vrlo zabavan.Unreal wrote:jedna dobra scena ne može spasiti film,ali vidjet ću. barem je zabavn film,makar glup i nema puno smisla. trojka i četvorka navodno nisu nekaj ,ali nadam se barem da su malo bolje od ovoga.john_constantine wrote:3 - bar radi one krvave scene u vlaku.+ michael ironside.
![]()
A trojka opet ima nebulozu u radnji, sada je egipćanin, ali ima dobre specijalne efekte i dobre fore. A četvorku nisam gledao. Ma samo ne treba biti prezahtjevan i gledati to kao zabavu, pa će biti sve u redu.