Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 25 Dec 2007, 10:43

john_constantine wrote:da, moraš joj dati crvenu ružu na partyu. Ma prejako je kada dovedeš prostitutku. :lol: Ja sam mislio da ću imati sex party u dvoje. :rofl: :rofl:

Hm, ma ja sam ipak odabrao shani kod alvina, ona čarobnica mi je sumnjiva. :o

Je, i ja isto ono navedeno, samo ne znam da li sam ovo zadnje. I da, dvije prostitutke iz različitih mjesta.
E i vampirice sam pofukao. :mirko:
Nalaze se u javnoj kući, a prvo sam ih mislio poštedjeti pošto su zgodne. :lol: Ali baš dođe brat i nikako da ga razuvjerim. I onda ih prvo poševim, pa pokoljem vampirice. :D :mig:
ti to o Witcheru jel? :lol:
inače lol za onu babu od Shani koja te svaki put "dočeka" kad je posjetiš.. koja fakin vještica stara lol.. :lol: :lol: :lol:
najjače mi je kad ti kaže nešto u stilu "ajde popij nešto sa starom usamljenom bakom, onda poiješ neku žesticu i stjera te iz kuće ko klošara zadnjeg".. :roll: :lol:

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 25 Dec 2007, 13:11

ja igram ovih dana onu staru igru impossible creatures, trenutno na 6. nivou

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2007, 13:26

AlabamaSmokeOne wrote:ja igram ovih dana onu staru igru impossible creatures, trenutno na 6. nivou
dobra igra, ali nikako da složim kreature da budu jače od protivničkih...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 25 Dec 2007, 16:09

Ovi novi syphon filter je premoćan!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Dec 2007, 16:35

zanima me jel neko zna koja je ovo igra;? Kolko se skećam to je neki FPs horror atmosfere, sam se sjećam da je,mislim, pr va misija da tam se ide po nekoj zgradi, kao specijalac, i na vrhu se zgrade sretne neki lik kkoji nekaj kaže i nestane; mislim da je lik neki demon il tako nešto?? (i ne mislim na FEAR)
I may be an idiot, but i am no fool.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 28 Dec 2007, 16:40

john_constantine wrote:
AlabamaSmokeOne wrote:ja igram ovih dana onu staru igru impossible creatures, trenutno na 6. nivou
dobra igra, ali nikako da složim kreature da budu jače od protivničkih...
ja sam se mucio danima sa tim 6.nivoom, ali sam ga napokon presao :lol:
ma ja ih napravim cijeli copor pa idem redom, dio po dio protivnika, al u biti prvo im obavezno unistim one "creatures chambers" pa onda dalje

Scarface

Post by Scarface » 29 Dec 2007, 00:29

Ako je neko možda igra Tekken 5, pa zna da ima ona podigra Jin: Devil within, u biti zamjena za dotadašnje Tekken Force i ide mi na živce (valjda) zadnji boss, 99 % san siguran da je zadnji jer se po radnji čini da je tako a i u Tekken Forceu se sve uvik vrti oko broja 4. Uglavnom, mrzin šta se nije automatski sačuvalo na bossa nego na drugoj polovici četvrte staze i ne da mi se sad uopće prilazit ponovo tu drugu polovicu da dođen do bossa, a i on on sam je ubitačan i nisan ga nikako moga dobit (u biti je to neka strujna kugla) pa san odusta, ionako po završetku dobiješ Devil Jina u Story modeu koji mi i nije napet i ne da mi se gnjavit s time. Je li neko ovo igra?

A inače san se uživija u Primal, ono, štih Resident evila, ali puno blaži, a i sporiji, ali simpatičan mi je demon Scree. priča je dobra i zapravo je cila igrica jedan odličan fantasy/supernatural film.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 29 Dec 2007, 00:38

Ghostface wrote:Ako je neko možda igra Tekken 5, pa zna da ima ona podigra Jin: Devil within, u biti zamjena za dotadašnje Tekken Force i ide mi na živce (valjda) zadnji boss, 99 % san siguran da je zadnji jer se po radnji čini da je tako a i u Tekken Forceu se sve uvik vrti oko broja 4. Uglavnom, mrzin šta se nije automatski sačuvalo na bossa nego na drugoj polovici četvrte staze i ne da mi se sad uopće prilazit ponovo tu drugu polovicu da dođen do bossa, a i on on sam je ubitačan i nisan ga nikako moga dobit (u biti je to neka strujna kugla) pa san odusta, ionako po završetku dobiješ Devil Jina u Story modeu koji mi i nije napet i ne da mi se gnjavit s time. Je li neko ovo igra?
ja sam nešto malo igrala, uglavnom samo arcade za pare i lv. up. najbolje mi je bilo igrat s bryanom. one ženske mi idu na živce, kao i Yoshimitsu :lol: igrala sam i story mode s nekim likom, mislim sa Jinom i došla do bossa, ubije me jednom-dva put ali onda je gotov :twisted: samo treba malo da se skuži kad je slab :D
Image

Scarface

Post by Scarface » 29 Dec 2007, 01:57

metallicat wrote:
Ghostface wrote:Ako je neko možda igra Tekken 5, pa zna da ima ona podigra Jin: Devil within, u biti zamjena za dotadašnje Tekken Force i ide mi na živce (valjda) zadnji boss, 99 % san siguran da je zadnji jer se po radnji čini da je tako a i u Tekken Forceu se sve uvik vrti oko broja 4. Uglavnom, mrzin šta se nije automatski sačuvalo na bossa nego na drugoj polovici četvrte staze i ne da mi se sad uopće prilazit ponovo tu drugu polovicu da dođen do bossa, a i on on sam je ubitačan i nisan ga nikako moga dobit (u biti je to neka strujna kugla) pa san odusta, ionako po završetku dobiješ Devil Jina u Story modeu koji mi i nije napet i ne da mi se gnjavit s time. Je li neko ovo igra?
ja sam nešto malo igrala, uglavnom samo arcade za pare i lv. up. najbolje mi je bilo igrat s bryanom. one ženske mi idu na živce, kao i Yoshimitsu :lol: igrala sam i story mode s nekim likom, mislim sa Jinom i došla do bossa, ubije me jednom-dva put ali onda je gotov :twisted: samo treba malo da se skuži kad je slab :D

A da, boss je po meni najteži od svih dosadašnjih u franšizi- Jinpachi, Heihachijev otac, Kazuyin dida, Jinov pradida, koja familija lol. Meni je cila ta radnja zakon, luda Zaibatsu korporacija koja kombinira ljudski i vražji gen, ludilo totalno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 29 Dec 2007, 10:15

jel igrao ko black site -area 51 i lynch and caine dead man ,,,,,???
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Dec 2007, 10:47

horkolerbus wrote:jel igrao ko black site -area 51 i lynch and caine dead man ,,,,,???
blacksite area je loš, dobra ideja, ali loša izvedba, tako da su većina koji su radili na igri dobili otkaz. A Lynch and caine imaju odličnu radnju, ali par iritirajućih sitnica kao loš AL, neki detalji oko gađanja neprijatelja i sl.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Dec 2007, 14:04

ja sam davno bio igro Area 51, osobno mi se igra svidila, moreš se transformirat u nekog aliena pa klat ko lud,slično kao u igri "suffering", jedino što je igra relativno kratka
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Dec 2007, 17:09

john_constantine wrote:
horkolerbus wrote:jel igrao ko black site -area 51 i lynch and caine dead man ,,,,,???
blacksite area je loš, dobra ideja, ali loša izvedba, tako da su većina koji su radili na igri dobili otkaz. A Lynch and caine imaju odličnu radnju, ali par iritirajućih sitnica kao loš AL, neki detalji oko gađanja neprijatelja i sl.
e BUG kaže da je igra još i prezahtjevna čak i na windowsu xp. :wink:
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 29 Dec 2007, 17:30

Djuro21 wrote:ja sam davno bio igro Area 51, osobno mi se igra svidila, moreš se transformirat u nekog aliena pa klat ko lud,slično kao u igri "suffering", jedino što je igra relativno kratka

ovo je black site ,igrao sam i ja area 51 ,ali ovaj black site area 51 je drugo ,a i prezahtevan je , imam 3000+ am2 overklokovan na 3500 i 1 gb rama 7300gt nforce chipset ,,jebote ja neznam sta ovi misle sto prave igrice
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

bakero

Post by bakero » 29 Dec 2007, 18:53

imam area 51 na ps2 i imam neki teški zajeba na početku igre kad triba slijedit nekog tipa ja to sve uradim i ništa se ne dešava!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply