ot: u fazi sam gledanja "the hunger" (1983) i imam dojam da cu skoro prekinuti film i uzeti nesto drugo...
Koji ste horror zadnji gledali?
- elrania
- A$H
- elrania
- metallicat
- metallicat
-
John_Ryder
- Freddy
meesengers-zanimljiv film...ali kraj mi se uopće nije svidio...glup završetak 6.5-10
saw 4-loše,loše....polazno.....svidjelo mi se ona zamka kad si frajer trebao iskopati oči a nije uspio....dosta su slične zamke kao iz prethodnih nastavaka.....uvjek se oko glave nešto nađe 5-10
30 day of night-poslije stokerove dracule i inetervjua s vampirom najbolji film o vampirima,atmosfera za 10......kako se glasaju-predobro.....naravno....kraj je malo..... SPOILER lila,šerif se pretvori u vampira i ide ubijat druge vampire...a ostali kad su se pretvorili ubijaju ljude....kaj on ima jaču organizam od njuh-preglupo....9-10
saw 4-loše,loše....polazno.....svidjelo mi se ona zamka kad si frajer trebao iskopati oči a nije uspio....dosta su slične zamke kao iz prethodnih nastavaka.....uvjek se oko glave nešto nađe 5-10
30 day of night-poslije stokerove dracule i inetervjua s vampirom najbolji film o vampirima,atmosfera za 10......kako se glasaju-predobro.....naravno....kraj je malo..... SPOILER lila,šerif se pretvori u vampira i ide ubijat druge vampire...a ostali kad su se pretvorili ubijaju ljude....kaj on ima jaču organizam od njuh-preglupo....9-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Wendigo
Freddy wrote:meesengers-zanimljiv film...ali kraj mi se uopće nije svidio...glup završetak 6.5-10
30 day of night-poslije stokerove dracule i inetervjua s vampirom najbolji film o vampirima,atmosfera za 10......kako se glasaju-predobro.....naravno....kraj je malo.....lila,šerif se pretvori u vampira i ide ubijat druge vampire...a ostali kad su se pretvorili ubijaju ljude....kaj on ima jaču organizam od njuh-preglupo....9-10
moram priznati da je to stvarno preglupo bilo, ali jbga.. slićno je bilo i u stripu..
-
Unreal