Koji ste horror zadnji gledali?
-
John_Ryder
-
Unreal
Ma vraga jeJohn_Ryder wrote: Halloween (1978), 4/10,još dosadnije od The Omen, samo sam čekao da film što prije završi,a ovaj novi
Halloween od R.Zombie je tri puta bolji.
BTW zadnje kaj sam gledao je bilo Predator 2. Bez obzira kaj mnogi kažu ovo je odličan nastavak. Sa samom radnjom u gradu i novim junakom film me nije podsječao na orginal. Danny Glover je dosta karizmatičan,dobar i opak u svojoj ulozi(ma smijite se vi koliko hoćete no zbilja to mislim)čak nisam ni žalio previše za Arnijem(makar mi je nedostaja malo). Stephen Hopkins je isto dobro zamjenio John McTiernan. Uveo je dovoljno napetosti,adrenalina i akcija je odlična. Predator je čakl dobio nova oružja i atmosfera u njegovom svemirskom brodu je odlična,ali sam kraj natjeravanja i borbe Danny Glover i Predatora je prezabavan. Kako god super film makar mi nije bolji od prvog
Ocjena 5/5
- la terza madre
- la terza madre
- marcato
Zadnje sto sam pogledao je ruski horror iz 1967 Viy.........naravno..............jedan od rijetkih ruskih horror-a ali naravno neizbjezna adaptacija po dijelu Nikolai Gogol-a...........po meni izvrstan film...........prekrasan prikaz starog ruskog folklora u vjerovanje Vukodlake i vampire......sto je naravno imalo i odrazaja u nekim dijelovima balkana a i istocnije.
Slicnu adaptaciju je snimio Djordje Kadijevic (Leptirica) iz 1990 Sveto mesto...............sto bi po meni isto valjalo pogledati.
Slicnu adaptaciju je snimio Djordje Kadijevic (Leptirica) iz 1990 Sveto mesto...............sto bi po meni isto valjalo pogledati.
- dodo
Viy nisam gledao ali ču sigurno zato jer mi je leptirica ok film a sveto mesto isto još nisam gledaomarcato wrote:Zadnje sto sam pogledao je ruski horror iz 1967 Viy.........naravno..............jedan od rijetkih ruskih horror-a ali naravno neizbjezna adaptacija po dijelu Nikolai Gogol-a...........po meni izvrstan film...........prekrasan prikaz starog ruskog folklora u vjerovanje Vukodlake i vampire......sto je naravno imalo i odrazaja u nekim dijelovima balkana a i istocnije.
2009 izlazi remake viy
- Wendigo
vidiš, vidiš.. zanimljivo.. idm se malo informirat o filmu.marcato wrote:Zadnje sto sam pogledao je ruski horror iz 1967 Viy.........naravno..............jedan od rijetkih ruskih horror-a ali naravno neizbjezna adaptacija po dijelu Nikolai Gogol-a...........po meni izvrstan film...........prekrasan prikaz starog ruskog folklora u vjerovanje Vukodlake i vampire......sto je naravno imalo i odrazaja u nekim dijelovima balkana a i istocnije.
- dodo
imaš ga pod europski horrori ali ja sam stavio remake i sadržaj starogWendigo wrote:vidiš, vidiš.. zanimljivo.. idm se malo informirat o filmu.marcato wrote:Zadnje sto sam pogledao je ruski horror iz 1967 Viy.........naravno..............jedan od rijetkih ruskih horror-a ali naravno neizbjezna adaptacija po dijelu Nikolai Gogol-a...........po meni izvrstan film...........prekrasan prikaz starog ruskog folklora u vjerovanje Vukodlake i vampire......sto je naravno imalo i odrazaja u nekim dijelovima balkana a i istocnije.
- metallicat
- pure_evil