Ne sječam se toga ali ja sam samo igrao na play 2 tu igricu a na cmpu je produljena i bolja barem mi tako frendovi govore.Wendigo wrote:postoji.. Baldurs Gate 2, kada si u Underdarku u gradu Drowa. moraš pojebati onu Drow svećenicu da bi prošao taj dio mislim...john_constantine wrote:mislim da to već postoji?dodo wrote: Ma znam to je sve prisutnije u novijim igricama još malo pa će napravit rpg sa jebačinama gdje moraš šiljit ženu da biš prešao u novi nivo
Igre, konzole i slično
- dodo
- Wendigo
na PS2 je to akcijski RPG iz trećeg lica, a na PC-u je RPG iz poluptičje perspektive i kontroliraš još 5 likova uz svog. i ima milion questova, duga je, opširna itd.. ja sam je igrao 2 mjeseca + ekspanzija. (sve questove završio)dodo wrote:Ne sječam se toga ali ja sam samo igrao na play 2 tu igricu a na cmpu je produljena i bolja barem mi tako frendovi govore.Wendigo wrote:postoji.. Baldurs Gate 2, kada si u Underdarku u gradu Drowa. moraš pojebati onu Drow svećenicu da bi prošao taj dio mislim...john_constantine wrote: mislim da to već postoji?

inače, to mi je najbolja igra koju sam igrao (single player, inače je Wow

Last edited by Wendigo on 15 Dec 2007, 19:15, edited 1 time in total.
- john_constantine
- dodo
- Wendigo
- john_constantine
pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...dodo wrote:Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.john_constantine wrote:samo jedna ekspanzija?![]()
da, dobro kažeš, na ps2 je akcijski orijentiran, mislim da nema te verzije za konzole...
Michel puši karu.
- dodo
john_constantine wrote:pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...dodo wrote:Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.john_constantine wrote:samo jedna ekspanzija?![]()
da, dobro kažeš, na ps2 je akcijski orijentiran, mislim da nema te verzije za konzole...

- dodo
Šta igraš sad na ps2dodo wrote:john_constantine wrote:pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...dodo wrote: Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.to je meni ko perce lagano kao i tebi komande na compu
- Wendigo
ja sam za moto "mišem protiv gamepada"john_constantine wrote:pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...dodo wrote:Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.john_constantine wrote:samo jedna ekspanzija?![]()

- dodo
Ma ja imam nekih 5 godina comp i nikako mi se neda mučit s tim komandama pa onda igram na playWendigo wrote:ja sam za moto "mišem protiv gamepada"john_constantine wrote:pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...dodo wrote: Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.zato jer sam ko paraplegičar što se tiče gamepadova (nisam nikada imao konzolu..
)

Šta pokušavaš igrati sad na playu

- john_constantine
- dodo
Kupi play 2 za 1000kn i dogradi si komp za 3000kn vrlo jednostavno pa ćeš imati i jedni i drugojohn_constantine wrote:ma razmišljam o nabavci ps2, ali ne znam što ću, da nadogradim komp za 4000 kn da bi mogao igrati nove igre na kompu koje me baš ne interesiraju pretjerano (samo witcher koji moram igrati na low detaljima) ili ps2 za 1000 kn.
- Aryx
ps2 ima prejebenih igricajohn_constantine wrote:ma razmišljam o nabavci ps2, ali ne znam što ću, da nadogradim komp za 4000 kn da bi mogao igrati nove igre na kompu koje me baš ne interesiraju pretjerano (samo witcher koji moram igrati na low detaljima) ili ps2 za 1000 kn.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
niš ne igram na PS2. nemam ga.dodo wrote:Ma ja imam nekih 5 godina comp i nikako mi se neda mučit s tim komandama pa onda igram na playWendigo wrote:ja sam za moto "mišem protiv gamepada"john_constantine wrote: pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...zato jer sam ko paraplegičar što se tiče gamepadova (nisam nikada imao konzolu..
)
.

- dodo
a na compu sigurno nešto od rpgWendigo wrote:niš ne igram na PS2. nemam ga.dodo wrote:Ma ja imam nekih 5 godina comp i nikako mi se neda mučit s tim komandama pa onda igram na playWendigo wrote: ja sam za moto "mišem protiv gamepada"zato jer sam ko paraplegičar što se tiče gamepadova (nisam nikada imao konzolu..
)
.