Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
dodo

Post by dodo » 15 Dec 2007, 19:10

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:
dodo wrote: Ma znam to je sve prisutnije u novijim igricama još malo pa će napravit rpg sa jebačinama gdje moraš šiljit ženu da biš prešao u novi nivo :lol:
mislim da to već postoji?
postoji.. Baldurs Gate 2, kada si u Underdarku u gradu Drowa. moraš pojebati onu Drow svećenicu da bi prošao taj dio mislim... :lol:
Ne sječam se toga ali ja sam samo igrao na play 2 tu igricu a na cmpu je produljena i bolja barem mi tako frendovi govore.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Dec 2007, 19:13

dodo wrote:
Wendigo wrote:
john_constantine wrote: mislim da to već postoji?
postoji.. Baldurs Gate 2, kada si u Underdarku u gradu Drowa. moraš pojebati onu Drow svećenicu da bi prošao taj dio mislim... :lol:
Ne sječam se toga ali ja sam samo igrao na play 2 tu igricu a na cmpu je produljena i bolja barem mi tako frendovi govore.
na PS2 je to akcijski RPG iz trećeg lica, a na PC-u je RPG iz poluptičje perspektive i kontroliraš još 5 likova uz svog. i ima milion questova, duga je, opširna itd.. ja sam je igrao 2 mjeseca + ekspanzija. (sve questove završio) :lol:
inače, to mi je najbolja igra koju sam igrao (single player, inače je Wow ;)).
Last edited by Wendigo on 15 Dec 2007, 19:15, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Dec 2007, 19:14

samo jedna ekspanzija? :wink:

da, dobro kažeš, na ps2 je akcijski orijentiran, mislim da nema te verzije za konzole...
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 15 Dec 2007, 19:16

john_constantine wrote:samo jedna ekspanzija? :wink:

da, dobro kažeš, na ps2 je akcijski orijentiran, mislim da nema te verzije za konzole...
Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Dec 2007, 19:17

pa ima samo jedna ne?
Throne of Bhall, tu sam ja završio i teška je u pm.. ima još jedna koja je unofficial ali ta je tehnički gledano, njesra..

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Dec 2007, 19:18

dodo wrote:

Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.
pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 15 Dec 2007, 19:19

john_constantine wrote:
dodo wrote:

:lol: to je meni ko perce lagano kao i tebi komande na compu :lol:

dodo

Post by dodo » 15 Dec 2007, 19:21

dodo wrote:
john_constantine wrote:
dodo wrote: Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.
:lol: to je meni ko perce lagano kao i tebi komande na compu :lol:
Šta igraš sad na ps2

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Dec 2007, 19:22

john_constantine wrote:
dodo wrote:

ja sam za moto "mišem protiv gamepada" :lol: zato jer sam ko paraplegičar što se tiče gamepadova (nisam nikada imao konzolu.. :lol: )

dodo

Post by dodo » 15 Dec 2007, 19:24

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:
dodo wrote: Ma morat ču je proči onda na compu ali stvar je to da sam navikao na jebeni play pa onda nevolim igrati igre na kompu.
ja sam za moto "mišem protiv gamepada" :lol: zato jer sam ko paraplegičar što se tiče gamepadova (nisam nikada imao konzolu.. :lol: )
Ma ja imam nekih 5 godina comp i nikako mi se neda mučit s tim komandama pa onda igram na play :lol: .
Šta pokušavaš igrati sad na playu :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Dec 2007, 19:34

ma razmišljam o nabavci ps2, ali ne znam što ću, da nadogradim komp za 4000 kn da bi mogao igrati nove igre na kompu koje me baš ne interesiraju pretjerano (samo witcher koji moram igrati na low detaljima) ili ps2 za 1000 kn.
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 15 Dec 2007, 19:38

john_constantine wrote:ma razmišljam o nabavci ps2, ali ne znam što ću, da nadogradim komp za 4000 kn da bi mogao igrati nove igre na kompu koje me baš ne interesiraju pretjerano (samo witcher koji moram igrati na low detaljima) ili ps2 za 1000 kn.
Kupi play 2 za 1000kn i dogradi si komp za 3000kn vrlo jednostavno pa ćeš imati i jedni i drugo

Aryx

Post by Aryx » 15 Dec 2007, 19:39

john_constantine wrote:ma razmišljam o nabavci ps2, ali ne znam što ću, da nadogradim komp za 4000 kn da bi mogao igrati nove igre na kompu koje me baš ne interesiraju pretjerano (samo witcher koji moram igrati na low detaljima) ili ps2 za 1000 kn.
ps2 ima prejebenih igrica :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Dec 2007, 19:50

dodo wrote:
Wendigo wrote:
john_constantine wrote: pa istina, ja nikako da se naviknem na analogne komande na ps2...
Ma ja imam nekih 5 godina comp i nikako mi se neda mučit s tim komandama pa onda igram na play :lol: .
niš ne igram na PS2. nemam ga. :lol:

dodo

Post by dodo » 15 Dec 2007, 19:52

Wendigo wrote:
dodo wrote:
Wendigo wrote: ja sam za moto "mišem protiv gamepada" :lol: zato jer sam ko paraplegičar što se tiče gamepadova (nisam nikada imao konzolu.. :lol: )
niš ne igram na PS2. nemam ga. :lol:
a na compu sigurno nešto od rpg :wink:

Post Reply