Zar imaš PSP ili si posudila od nekog?metallicat wrote:neki dan u kantini sam prvi put malo igrala na PSP pacmanasuper je. fora su one tipke L1 R1
ja bi ga sad
![]()
i da, ono što je i djuro pitao, jel ima negdje za kupit joystick za nitendo i segu?
Igre, konzole i slično
- dr_gonzo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
a nemam, jedna frendica nosila dečku pa ja malo drpiladr_gonzo wrote:Zar imaš PSP ili si posudila od nekog?metallicat wrote:neki dan u kantini sam prvi put malo igrala na PSP pacmanasuper je. fora su one tipke L1 R1
ja bi ga sad
![]()
i da, ono što je i djuro pitao, jel ima negdje za kupit joystick za nitendo i segu?

- dr mladjo
nisam igrao original wow server ali ovi privatni su ku..a vrijedni.još nisam naišao ni na jedan(a isprobao sam ih 20ak) a da nije imao toliko iritantnih bugova ili nije bilo igrača ili čestih diskonekcija..Liske wrote:Moj savjet World of Warcraft a ko nema love za account ima uvijek privatnih servera!
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Evo nabavio Devil may cray 3 za pc. Igra bi bila bezvezna na kompu da nemate gamepad ko ja
jer mislim da bi se teško to igralo na tipkovnici. BTW igra je zakon. Brza akcija,cool potezi,zakon glavni lik (prejako mi je scena kada zajaše raketu ispaljenu iz bazuke
),odličan soundtrack i fora atmosfera i monsteri. Malo kamera jebe u trenutak i igra je prelagana ili teška, zapravo kada igram na normal ne mogu pobjediti prvog bossa ,ali na easy je prelagano.

- dodo
Prošao sam ju cijelu već otkadaUnreal wrote:Evo nabavio Devil may cray 3 za pc. Igra bi bila bezvezna na kompu da nemate gamepad ko jajer mislim da bi se teško to igralo na tipkovnici. BTW igra je zakon. Brza akcija,cool potezi,zakon glavni lik (prejako mi je scena kada zajaše raketu ispaljenu iz bazuke
),odličan soundtrack i fora atmosfera i monsteri. Malo kamera jebe u trenutak i igra je prelagana ili teška, zapravo kada igram na normal ne mogu pobjediti prvog bossa ,ali na easy je prelagano.

- john_constantine
- Donnie Darko
- john_constantine