Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 02 Dec 2007, 14:28

Aryx wrote:da ali tcm je terror ovo je bilo po meni totalno skomercijalizirani horror ...
Ma ja sam šesticu više gledao kao trash zabavu i nije mi došlo da je usporedim sa TCM. :wink:

Aryx

Post by Aryx » 02 Dec 2007, 14:39

Unreal wrote:
Aryx wrote:da ali tcm je terror ovo je bilo po meni totalno skomercijalizirani horror ...
Ma ja sam šesticu više gledao kao trash zabavu i nije mi došlo da je usporedim sa TCM. :wink:
ma znam , niti ja ne usporedujem jasona i tcm , kruske i jabuke :wink: bas dugo nisam gledao neki film s jasonom i onda mi ovaj sve zasere ... morat cu mozda drugi nastavak pogledati da mi se jason digne u ocima :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 02 Dec 2007, 14:46

Aryx wrote:]ma znam , niti ja ne usporedujem jasona i tcm , kruske i jabuke :wink: bas dugo nisam gledao neki film s jasonom i onda mi ovaj sve zasere ... morat cu mozda drugi nastavak pogledati da mi se jason digne u ocima :D
Meni je Jason od tog filma postao prejeben :wink:,onako neuzaustavljiv je,veči,opakiji i itd(no ne sviđa se to svakome). Jason ti je u 2 do 4 bio kao neka mješovina Letherfacea i Michaela(više ljudski),možda ti se tamo više svidi :wink:

Aryx

Post by Aryx » 02 Dec 2007, 14:52

Unreal wrote:
Aryx wrote:]ma znam , niti ja ne usporedujem jasona i tcm , kruske i jabuke :wink: bas dugo nisam gledao neki film s jasonom i onda mi ovaj sve zasere ... morat cu mozda drugi nastavak pogledati da mi se jason digne u ocima :D
Meni je Jason od tog filma postao prejeben :wink:,onako neuzaustavljiv je,veči,opakiji i itd(no ne sviđa se to svakome). Jason ti je u 2 do 4 bio kao neka mješovina Letherfacea i Michaela(više ljudski),možda ti se tamo više svidi :wink:
bas cu pogledati ... inace slabo se sjecam petice ali ostala mi je u sjecanju kao puna krvi i gora , tocno ili patka :wink: :?:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 02 Dec 2007, 16:32

dodo wrote:
jigsaw wrote:
dodo wrote: nevjerojatno da su neki ljudi tek sada gledali taj film.
Što ima biti nevjerojatno?
Pa vjerojatno zato jer je film dobar :wink:
Film nije izašao 2006-2007 ili tamo negdje u osamdesetima pa da je star i da ga nemožeš nabaviti,pa mi zato nije jasno,kako još neki ljudi nisu gledali. :wink:
pa kakve to veze ima :wink: nisam ni ja gledala brdo filmova, ima vremena :D i možda jigsaw nije ni stigao jer ima 15 a ti 29 :lol: :wink:
Image

dodo

Post by dodo » 02 Dec 2007, 16:38

metallicat wrote:
dodo wrote:
jigsaw wrote: Što ima biti nevjerojatno?
Pa vjerojatno zato jer je film dobar :wink:
Film nije izašao 2006-2007 ili tamo negdje u osamdesetima pa da je star i da ga nemožeš nabaviti,pa mi zato nije jasno,kako još neki ljudi nisu gledali. :wink:
pa kakve to veze ima :wink: nisam ni ja gledala brdo filmova, ima vremena :D i možda jigsaw nije ni stigao jer ima 15 a ti 29 :lol: :wink:
Ma sve ja to kužim ali film je fakat ok pa me čudi da mu netko nije rekao ili na ovom forumu napisao do sada. :wink:

Unreal

Post by Unreal » 02 Dec 2007, 16:43

Aryx wrote:bas cu pogledati ... inace slabo se sjecam petice ali ostala mi je u sjecanju kao puna krvi i gora , tocno ili patka :wink: :?:
Petica je jedino gledljiva zbog količina krvi i sisa :wink: ,ali radnja je glupa :?

bakero

Post by bakero » 02 Dec 2007, 17:01

jigsaw wrote:
bakero wrote:P2 - stvarno odličan film, vrlo zanimljiv, ima nešto u tom Alexandru Aji, svaka čast majstore!
8-10
Bakero, primjetih da tebi svaki post završava sa uskličnikom :lol: :lol: :lol:
je stari, navika, šta mogu!!!! :D 8)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Freddy

Post by Freddy » 02 Dec 2007, 19:58

Attack Of The Beast Creatures-koje sranje od film....na nekom otoku putnički brod se zaustavi...i onda ih napadnu neka kao čudovišta koja izgledaju poput krpenih lutaka,3-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2007, 00:18

Masters of Horror: Haeckle´s Tale
5/5 genijalno. :prayer:

horkolerbus

Post by horkolerbus » 03 Dec 2007, 00:20

captivity ,mmmm elisha cuthbert mala plava bombica samo ona i vredi u celom filmu
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Dec 2007, 01:30

Flowers in the attic- 4/5
Po mei odličan film, zanimljiv, ne pre strašan ili rval, al svejedno super. Ali ako ste čtaliistoimenu knjigu neće vam se svidit, jer pema wikipediji, film se dosta razlikuje od knjige i zato je dosta loše prošao. Ali inače super film
I may be an idiot, but i am no fool.

Boby

Post by Boby » 03 Dec 2007, 03:10

Djuro21 wrote:Flowers in the attic- 4/5
Po mei odličan film, zanimljiv, ne pre strašan ili rval, al svejedno super. Ali ako ste čtaliistoimenu knjigu neće vam se svidit, jer pema wikipediji, film se dosta razlikuje od knjige i zato je dosta loše prošao. Ali inače super film
Baš sam nedavno spominjao ovaj film na forumu. Gledao sam ga dok sam išao u osnovnu; bio sam zgrožen kao rijetko kada. Čuo sam da je film gotovo zaobišao samu poantu knjige ali i dalje držim da je dobar

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Dec 2007, 13:44

evo pogledao i ja taj famozni "the burning"
sigurno top 5 slashera koje sam ikad pogledao...odlična priča stvarno!
doduse,ubojica ima premale škare ali ok... :lol: :wink:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 03 Dec 2007, 14:10

genesis - cudno..al ok je film (traje svega 30 minuta)

Post Reply