Sport
- John_Ryder
Re: Sport
Kako smo jakiiii, ojjj Hrvatsko srce kucaš najjačeeee ale aleeeee, pišanje po hejterima buahahahahah
"Im gonna touch you now." 
- Michel
Hahahah popišanci gube
kakvi jadnici. I sa više poraza nego poraza su zasad 23., 24. i s time prolaze, ali zamislite kako je ovo slabo onda natjecanje u usporedbi sa ligom prvaka i konferecijskom ligom. Ajmo Young Boys pobijedite Stutgart tako da izbacite popišance hahahaa
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
Ojjjj Dinamo oj moj Dinamo kako moćan siiii, ale aleeeee, lagano se prolazi u Europi!!! kako moćno, uh najjači smo klub!!! Ponos, samo ponos! Legenda Zvone radi odličan posao i piša po magaradi s juga koja opet neće biti prvak a u i Europi su svake godine govance koje se šutne u prvim pretkolima!!!

- John_Ryder
Prvi u HNL-u, prolazi se dalje u Europi....uffff obožavam svoj klub Dinamo Zagreb, kako je lijepo navijati za teeee alee aleeee oj Dinamooooo šampionnnnn 
- John_Ryder
Izvukli smo Genk, lagan ždrijeb, moćan klub kao Dinamo koji desetljećima daje superzvijezde iz svoje škole ovo gazi kao plitak potok.

- John_Ryder
- Michel
Kako ih gazimo!!!
još Mirza Đžomba kaže da su nas hrvati dobili u svakoj bitnoj utakmici. Eto ti ga na, sad se sve mijenja. Dobili hrvate u prijateljskim i sad još ih lakše dobivamo u bitnoj utakmici oooo kako sam sretan 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
- John_Ryder
Tako jeeeeeee! Oj Gorico mojaaaa ojjj kako velika sii ale aleeeee!
Kakvo pišanje po magaradi hahahahahahahah hajduk je jako slab i nebitan klubić i nikada neće biti prvak!! ahahhahahaahahahahahahhaha
Uhhhhh kako sam sretan, koji gušt!!! POPIŠANCI nazad za split, cijedi vam se urin niz čelo nakon zapišavanja današnjeg!
Kakvo pišanje po magaradi hahahahahahahah hajduk je jako slab i nebitan klubić i nikada neće biti prvak!! ahahhahahaahahahahahahhaha
Uhhhhh kako sam sretan, koji gušt!!! POPIŠANCI nazad za split, cijedi vam se urin niz čelo nakon zapišavanja današnjeg!
- John_Ryder