Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Natečeni zglob. Čudno je jedino što sam jučer imao ubod. Ali nije kao kod komarca, već crvena točka koja svrbi.
A danas od jutra oteklina se proširila. Još i štiham danas vrt. Jedino boli samo na dodir...
Moram obavezno doktoru. Trebaju mi obadvije ruke za playstation 4, damn.
A danas od jutra oteklina se proširila. Još i štiham danas vrt. Jedino boli samo na dodir...
Moram obavezno doktoru. Trebaju mi obadvije ruke za playstation 4, damn.
Michel puši karu.
- Michel
99% da je pauk
Točno sam tako ja imao pa sam išao doktoru i dao mi je neku mast za mazanje pa je prošlo.
Točno sam tako ja imao pa sam išao doktoru i dao mi je neku mast za mazanje pa je prošlo.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Tako i meni djeluje. Bar je oteklina splasnula. A najgore je što doktor sutra radi samo ujutro. A imam tri utovara. Naprezanje ruke na maksimum. Godišnji ne mogu dobiti ovaj tjedan. Koma...
Michel puši karu.
- maddjuro
bio kod zubara da vidi sto mi je sa zubom, i mažalost pukao zub; moram ga vaditi. Sad moram viditi sto cu i kako dalje. Pošto je rječ o petici (jednu sam vec izvadio isto zbog napuklog zuba) nije da su izrazito vidljive. preporučio mi je aparat koji bi nosio cca 2 god i koji bi mi to zatvorio, cijena samo 5000kn. A mostove nebi radio jer si tako uništim 4 dobra zuba , a stajali bi još i više
I may be an idiot, but i am no fool.
- Inferno
stalno u nekom poslu, nemam vremena za niki kurac nikad
- john_constantine
- maddjuro
kada sam vidio koja je BALEGA pobjedila na eurosongu... nisam pratio pjesme, ali sumnjam da su bile lošije od pobjednice
- Michel
Izrael.
Danas je 70 godina Izraela i Trump otvara ambasadu u Jerusalemu. Tako da je Eurosong rođendanski poklon Izraelu i Jerusalem kao domaćin.
Danas je 70 godina Izraela i Trump otvara ambasadu u Jerusalemu. Tako da je Eurosong rođendanski poklon Izraelu i Jerusalem kao domaćin.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Žile ću si izgristi. Sretnem bivšu razrednicu i doznam da su na maturalcu dosta djevojaka htjelo spavati samnom, a ja budala zaljubljen u krivu.
Eh, sve su mi htjele dati, a ja sam bio frajer, pa ih odbio.
Eh, sve su mi htjele dati, a ja sam bio frajer, pa ih odbio.

Michel puši karu.
- maddjuro
Kupih u petak 2 stvari s bookdepository.a; danas cisto reda radi odlučih provjeriti status, i vidim da bi prošao jedno 5e jeftnije da sam ih danas naručio umjesto u petak
-
Truba
ionako biste samo spavalijohn_constantine wrote: ↑15 May 2018, 22:04Žile ću si izgristi. Sretnem bivšu razrednicu i doznam da su na maturalcu dosta djevojaka htjelo spavati samnom, a ja budala zaljubljen u krivu.
Eh, sve su mi htjele dati, a ja sam bio frajer, pa ih odbio.![]()
www.lasetta.net :axe:
- john_constantine
A ti znaš... Možda bi se igrali mame i tate.Truba wrote: ↑29 May 2018, 21:26ionako biste samo spavalijohn_constantine wrote: ↑15 May 2018, 22:04Žile ću si izgristi. Sretnem bivšu razrednicu i doznam da su na maturalcu dosta djevojaka htjelo spavati samnom, a ja budala zaljubljen u krivu.
Eh, sve su mi htjele dati, a ja sam bio frajer, pa ih odbio.![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
Nova električna cigareta... Baterija bez regulatora. A grijač s manje otpora. I 26 mg nikotina. Na staroj radi prevelikog otpora mi je bilo preslabo. A sada ovo ubija, isuse. A imam zalihe tekućine za 5 mjeseci.
Nisam toliko kašljao niti dok sam pušio, jebote...
Michel puši karu.
- Inferno
Ja sam si prošli tjedan pijan na nekoj zabavi opekao ruke s cigaretama 4 puta. Tako da imaju električne svojih prednosti....john_constantine wrote: ↑30 May 2018, 21:03Nova električna cigareta... Baterija bez regulatora. A grijač s manje otpora. I 26 mg nikotina. Na staroj radi prevelikog otpora mi je bilo preslabo. A sada ovo ubija, isuse. A imam zalihe tekućine za 5 mjeseci.
- john_constantine
Imaju, ali ubuduće trebam prestati slušati savjete prodavača i sam vidjeti što je bolje za mene. Kupiti ću grijač s jačim otporom ili prodati ovaj komplet.Inferno wrote: ↑30 May 2018, 21:30Ja sam si prošli tjedan pijan na nekoj zabavi opekao ruke s cigaretama 4 puta. Tako da imaju električne svojih prednosti....john_constantine wrote: ↑30 May 2018, 21:03Nova električna cigareta... Baterija bez regulatora. A grijač s manje otpora. I 26 mg nikotina. Na staroj radi prevelikog otpora mi je bilo preslabo. A sada ovo ubija, isuse. A imam zalihe tekućine za 5 mjeseci.
Michel puši karu.