Što mi je maknulo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
ta podjela mi nikada neće biti jasna, jedni "moraju" sve raditi, drugi pola vremena drkaju kurac i ne dobiju otkaz niti upozorenje, ja sam u uredskom poslu (obračuni plaća) već 8 godina i ima takvih primjera, a nisu niti uhljebi
- john_constantine
Kod mene je kao objašnjenje da sam ja najmlađi i imam puno do penzije, pa moram biti primjer drugima.
To mi je direktorica rekla na sastanku. Ali mene je jebala moja logika. Kakav primjer ako sam ja najmlađi s najmanje staža od ostalih? Oni moraju meni biti primjer.
Od bivšeg šefa sam slušao komentare oni imaju više staža ili su stariji, pa moram ih mijenjati (dok oni vise u birtijama i kladionicama)
A treći se prave blesavi ili su bili ljubavnici, pa su štitili svoje i onda opet radim dodatno njihov posao.
Jedanput sam otvoreno rekao šefici da ne želim raditi s nekim kolegama jer mi je dosta slušanja provokacija dok radimo. Da želim na miru raditi dok oni troše vrijeme na podzebavanje mene. Ona je samo rekla da je to normalno i neka to prihvatim.
To mi je direktorica rekla na sastanku. Ali mene je jebala moja logika. Kakav primjer ako sam ja najmlađi s najmanje staža od ostalih? Oni moraju meni biti primjer.
Od bivšeg šefa sam slušao komentare oni imaju više staža ili su stariji, pa moram ih mijenjati (dok oni vise u birtijama i kladionicama)
A treći se prave blesavi ili su bili ljubavnici, pa su štitili svoje i onda opet radim dodatno njihov posao.
Jedanput sam otvoreno rekao šefici da ne želim raditi s nekim kolegama jer mi je dosta slušanja provokacija dok radimo. Da želim na miru raditi dok oni troše vrijeme na podzebavanje mene. Ona je samo rekla da je to normalno i neka to prihvatim.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Ja sam dosao u godine da ne trpim nikakva sranja vise. Sa 40 ljeta na grbaci povatao sam sve poslovne pizdarijske cake.
Sad radim na javnim radovima za 2740 kn do 6 miseca. I opet sam nezadovoljan do neba jer na tim radovima svi u gradu rade ciscenje pozarnih prustupa, sume i zapustenih grmlja da ne dojde do pozara. Neki rade samo 3 sata na dan.
A ja radim kao kopac na arheoloskom nazalistu posao za koji nisam placen. Posao koji su trebali raditi ljudi zaduzeni za takav posao ali kako grad Sibenik nema novce za njih onda nas 7 blekana radi to. Sam momak koji mi je sef to tvrdio. Inace sef je 90- to godiste.
Od 2016 nikako na zelenu granu.
Sad radim na javnim radovima za 2740 kn do 6 miseca. I opet sam nezadovoljan do neba jer na tim radovima svi u gradu rade ciscenje pozarnih prustupa, sume i zapustenih grmlja da ne dojde do pozara. Neki rade samo 3 sata na dan.
A ja radim kao kopac na arheoloskom nazalistu posao za koji nisam placen. Posao koji su trebali raditi ljudi zaduzeni za takav posao ali kako grad Sibenik nema novce za njih onda nas 7 blekana radi to. Sam momak koji mi je sef to tvrdio. Inace sef je 90- to godiste.
Od 2016 nikako na zelenu granu.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Truba
a jbt sta se dogadja i radi
ja mislio vi kapitalisti
ja mislio vi kapitalisti
www.lasetta.net :axe:
- dr_gonzo
Pusti ti ta sranja - biti primjer drugima, biti ljubazan prema osobama koje to nisu zasluzile pa neka su i starije, ili stav da je nesta normalno sta nije i da to moras prihvatiti.john_constantine wrote: ↑04 Mar 2018, 09:56Kod mene je kao objašnjenje da sam ja najmlađi i imam puno do penzije, pa moram biti primjer drugima.
Kad vidis da je ekipa mamlazasta onda ne zasluzuju da budes niti fin niti ljubazan. Takvima nazalost moras koji put i sakom priprijetiti i poslat ih u tri materine.
Radija san ja i sa takvima u 30 godina rada i par puta su se takvi mamlazi htjeli tuc, al kad bi vidili da se ja ne povlacim. Onda bi se smirili. Ne postujem ni starije ako se ponasaju ko kreteni.
Popizdim na bilo koji oblik nepravde.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Nabijen ja ovaj kapitalizam od kada je dosao u nase krajeve jos od 89'. Jos dok san isa u skolu san zna da ne valja. Jebes sistem gdje su radnici najveci trosak firme i to ne govorim zato jer se meni to dogodilo pa sad gundjam.
Mi smo u suvremenoj verziji robovlasnickog drustva.
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- maddjuro
Nadao sam se da ce mi ovaj skrpani komp moc pokrenuti path of exile.... bio sam u krivu...
I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
ja bas prije par dana krenia igrat path of exile
- maddjuro
i ja sam pauzirao to par godina; ostao mi je lik lvl 40, al preslaba je grafucka. Nasrecu sjetih se da imam torchlight 2 na lageru; a to radi normalno
- Inferno
Previše obaveza, ne stignem visiti na forumu :/
- john_constantine
Ne mogu naći nikoga za filmski kviz. Bezveze je što ne mogu sam sudjelovati, nego moraju biti bar dvojica. A ovdje kod mene su rijetko ti filmski kvizovi. Probati ću nagovoriti nekoga s posla, da častim pijačom i zabavimo se. Dosadilo mi je gledati za strane.
Michel puši karu.
- maddjuro
Novonajvaljeni ludensov dylan koji je svojevrsni "soft reboot" i koji je orginalno u boji kod nas ce biti standarno u c/b objavljen
- john_constantine
Misliš na ovaj novi koji je najavljen gdje je goli Dylan dog?
Od obojenog programa koje je izdao libellus sam odustao. Preskupo za kratke priče u boji.
Michel puši karu.
- maddjuro
john_constantine wrote: ↑17 Mar 2018, 19:37Misliš na ovaj novi koji je najavljen gdje je goli Dylan dog?
Od obojenog programa koje je izdao libellus sam odustao. Preskupo za kratke priče u boji.
da, taj
- john_constantine
Kako se rješavaju viškova na poslu, doslovce ih miču, platiti će im otkazni rok i ne trebaju više raditi. Ostalo je 13 ljudi. Jedan je na bolovanju, nastradao je doma. Ovaj na papirologiji. Ne računajući neradnika, ostaje nas samo skoro 9 ljudi. I tu se vidi raspad sistema i količina budala.
Ono kad i direktorica i njezin zamjenik moraju preuzimati naš dio posla, ali papirologiju. Meni super jer konačno učim nešto novo. Završio sam u krivom skladištu, jbg. A brzo sam se uhodao. I sad opet troje ljudi planira bolovanja.
I najjače, glavni direktor donese glavni plan, nema naloga poslije deset sati. I svejedno dođe, a iz komercijale kažu da nije tako.
Meni se fućka. Radim koliko mogu i super mi je.
Jedino ne kužim nešto. Imam 33 godine i radio sam sve i svašta. Po snijegu, kiši... I ne kukam. A ovih par koji, ajde, jedan jak kao bik, a drugi radišan, stalno su me komentirali ovo, ovo. Bale su teške, da. I cijeli tjedan tamo radim. Ako je kordinirano, nema beda. I nisam ništa prigovorio. A ovi koji su me komentirali, stalno kukaju.
A što da kažem? Isto imam upalu mišića, ali radim i napravim. Ali do normalne razine.
I malo mi je glupo da se netko uspije porezati nožem dok otvara kutiju, zaboga. Godinama radim s motorkom, noževima, na ljestvama i ja koji sam ovako građen, kako godinama slušam, trebao bi stalno nastradati. A ništa... Ili sreća ili inteligencija. Kurac ću se baciti na mašinu i riskirati prste zato što je nešto zapelo.
Ono kad i direktorica i njezin zamjenik moraju preuzimati naš dio posla, ali papirologiju. Meni super jer konačno učim nešto novo. Završio sam u krivom skladištu, jbg. A brzo sam se uhodao. I sad opet troje ljudi planira bolovanja.
I najjače, glavni direktor donese glavni plan, nema naloga poslije deset sati. I svejedno dođe, a iz komercijale kažu da nije tako.
Meni se fućka. Radim koliko mogu i super mi je.
Jedino ne kužim nešto. Imam 33 godine i radio sam sve i svašta. Po snijegu, kiši... I ne kukam. A ovih par koji, ajde, jedan jak kao bik, a drugi radišan, stalno su me komentirali ovo, ovo. Bale su teške, da. I cijeli tjedan tamo radim. Ako je kordinirano, nema beda. I nisam ništa prigovorio. A ovi koji su me komentirali, stalno kukaju.
A što da kažem? Isto imam upalu mišića, ali radim i napravim. Ali do normalne razine.
I malo mi je glupo da se netko uspije porezati nožem dok otvara kutiju, zaboga. Godinama radim s motorkom, noževima, na ljestvama i ja koji sam ovako građen, kako godinama slušam, trebao bi stalno nastradati. A ništa... Ili sreća ili inteligencija. Kurac ću se baciti na mašinu i riskirati prste zato što je nešto zapelo.
Michel puši karu.