A sad neki jutarnji hororac
UFC
-
John_Ryder
Re: UFC
uf bit će teška borba za stipu,ali stipe ima bradu od čelika dok reem ima staklenu bradu
- Michel
Jesi vidio nokaut? Pa taj udarac ruši svakog nema veze koji je borac. Stipe bi isto zaspao. Stipe ima dobru bradu, ali ne bih rekao odličnu. Njega je Reem srušio sa laganim udarcem.

Stiupeu je boks prednost, ali opet defanziva mu je za kurac. Garda praktički i nema, a da ne pričam o head movementu. Stipe uvijek prima udarce. Bit će teško. Head movement je po meni najbitniji. Tu je Tyson bio najbolji a da Stipe ima ovako nešto di bi mu bio kraj

Naravno, to je Tyson u primeu = najbolji ikad.

Stiupeu je boks prednost, ali opet defanziva mu je za kurac. Garda praktički i nema, a da ne pričam o head movementu. Stipe uvijek prima udarce. Bit će teško. Head movement je po meni najbitniji. Tu je Tyson bio najbolji a da Stipe ima ovako nešto di bi mu bio kraj

Naravno, to je Tyson u primeu = najbolji ikad.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
je, dobro zboriš, ALI Stipe nakon tih udaraca ne zaspi, to hoću reć, ali da trebao bi popraviti defanzivu
- hitman_4

legenda AldoTo any fans of Jose Aldo/MMA. After his loss, I waited in the fighters’ hotel afterwards without much expectation knowing he must be devastated. When he saw me, he hugged & embraced me, thanked me, talked and stood for pictures. 1 of the greatest fighters ever,an even greater man

- Michel
Ma ne gledam epizodu po epizodu već samo mečeve od trenera ili boraca makar nema na youtubeu sve što me čudi, a ne da mi se skidat samo radi borbi pa koje nađem gledam. Uglavnom gledam i highligtse kao ovaj prvi video top 5 nečega ili kao ovaj treći.
Ovaj zadnji sa okretom bolesno.
ima presmiješnih trenutaka.
Najbolji entrance ikad
Ovaj zadnji sa okretom bolesno.
Najbolji entrance ikad
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"