UFC
- dr_gonzo
Re: UFC
Al mi zato drago kad dobiju po picki oni bahati, prepotentni, prgavi i nekorektni u borbi.
Znas ono dodje tip "Ja prvak. Ja cu ga slozit.", a onda ga ovi drugi slozi na pod.
Sjecam se Mavrovica koji je tako kokodakao 92' u Barceloni, pa ga je Amer u drugom kolu satra.
Al se kao covjek popravija i pretvorija u ljudinu.
Znas ono dodje tip "Ja prvak. Ja cu ga slozit.", a onda ga ovi drugi slozi na pod.
Sjecam se Mavrovica koji je tako kokodakao 92' u Barceloni, pa ga je Amer u drugom kolu satra.
Al se kao covjek popravija i pretvorija u ljudinu.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Michel
Što se tiče komentiranja, nitko nije kompetentan osim boksačkog trenera. Ne volim onog Pijetraja, ali lik je u onom podcastu objasnio kako on gleda i stvarno ka tako argumentirano objasni ti vidiš koja je to razlika naspram Mavrovića, a kamoli nas amatera. Ja, iako pratim boks od klinačkih dana i to mi je omiljeni sport, svejedno boksački trener sa toliko godina iskustva sve zna do najsitnijih detalja.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
kako Cormier, Felder (aktivni borci) mogu biti dobri komentatori, a Mavrović i Pokrajac ne mogu? ne stoji ta teza da je samo trener kompetentan , mislim da je više do lijenosti i podcjenjivanja gledateljaMichel wrote: ↑02 Dec 2017, 14:23Što se tiče komentiranja, nitko nije kompetentan osim boksačkog trenera. Ne volim onog Pijetraja, ali lik je u onom podcastu objasnio kako on gleda i stvarno ka tako argumentirano objasni ti vidiš koja je to razlika naspram Mavrovića, a kamoli nas amatera. Ja, iako pratim boks od klinačkih dana i to mi je omiljeni sport, svejedno boksački trener sa toliko godina iskustva sve zna do najsitnijih detalja.

- Michel
http://cricfree.sc/watch/live/ufc-218-p ... -streaming gledam ovdje.
Jebena borba između Oliveire i Medeirosa. Do kraja. Sad ne znam koja je iduća. Evo, sad Rogan kaže zahvaljuje njima na borbi i kaže ovo je jedna od najbojlih borbi koju sam vidio u životu. Kako me živciraju takve izjave. Pa onda imamo na desetke borbi koje su jedne od najboljih. Što je sad ovo, znači da ako se kaže jedna od najboljih po njima je to onda top 50 borbi jebote jer svako malo takve izjave. Odlična borba svakako, ali te izjave daj se smiri debilu Rogane. Ili kad kažu jedan od najboljih boraca. Ti ameri što se tiče pretjerivanja su vrh. Jedan od najbojlih boraca i onak, može se naći za 50-ak boraca za koje su to rekli. Komedija. Jedan od najboljih je top 3, uvrh glave top 5 po meni. Sve poslije toga od 6. mjesta pa nadalje ne može biti jedan od najboljih.
Da nadodam još. Nemam problema kad netko kaže da je ovo jedna od najboljih borbi koje je vidio iako valjda smao govorimo o UFC-u a ne računamo stari K-1 i Pride. Onda ok, ali mi smeta što se odmah nakon borbe pojavi debil poput Rogana i odmah to izjavi. Kaži jebote, ovo je bila fantastična borba, možda i borba godine ali nemoj nakon svake jebene borbe govoriti jedna od najboljih jer ti skušim 50 takvih izjava. Ne može ne znam borba na 49. mjestu biti jedna od najboljih. Uglavnom, vrhunska borba, možda i jedna od najboljih ove godine.
Sad Irish Dragon.
Jebena borba između Oliveire i Medeirosa. Do kraja. Sad ne znam koja je iduća. Evo, sad Rogan kaže zahvaljuje njima na borbi i kaže ovo je jedna od najbojlih borbi koju sam vidio u životu. Kako me živciraju takve izjave. Pa onda imamo na desetke borbi koje su jedne od najboljih. Što je sad ovo, znači da ako se kaže jedna od najboljih po njima je to onda top 50 borbi jebote jer svako malo takve izjave. Odlična borba svakako, ali te izjave daj se smiri debilu Rogane. Ili kad kažu jedan od najboljih boraca. Ti ameri što se tiče pretjerivanja su vrh. Jedan od najbojlih boraca i onak, može se naći za 50-ak boraca za koje su to rekli. Komedija. Jedan od najboljih je top 3, uvrh glave top 5 po meni. Sve poslije toga od 6. mjesta pa nadalje ne može biti jedan od najboljih.
Da nadodam još. Nemam problema kad netko kaže da je ovo jedna od najboljih borbi koje je vidio iako valjda smao govorimo o UFC-u a ne računamo stari K-1 i Pride. Onda ok, ali mi smeta što se odmah nakon borbe pojavi debil poput Rogana i odmah to izjavi. Kaži jebote, ovo je bila fantastična borba, možda i borba godine ali nemoj nakon svake jebene borbe govoriti jedna od najboljih jer ti skušim 50 takvih izjava. Ne može ne znam borba na 49. mjestu biti jedna od najboljih. Uglavnom, vrhunska borba, možda i jedna od najboljih ove godine.
Sad Irish Dragon.
- Michel
Irish Dragon bio u problemima, ali izvukao se. Kaže Rogan ilegalni udarac, zbilja preblizu bilo. Na kraju se lijepo izvukao.
Irish Dragon
Jebeni lakat, a ovaj je triput s rukom tapao ne kužim sudca kako to nije vidio. Suci su užas.
Irish Dragon
Jebeni lakat, a ovaj je triput s rukom tapao ne kužim sudca kako to nije vidio. Suci su užas.
- hitman_4
odlične uvodne borbe 
neam pojma kako je Dragon preživio ono, brutalna završnica na kraju. Yancy i Kauboj odradili borbu godine
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 97710.html imaš ovdje prijenos
suci užas
neam pojma kako je Dragon preživio ono, brutalna završnica na kraju. Yancy i Kauboj odradili borbu godine
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 97710.html imaš ovdje prijenos
suci užas

- Michel
Bolji video na gol hr vidjet ćemo komentatori ako ih ima. Zasad samo mjuza.
Holloway mi malo baca na onog lažnog trenera od Ronde
Alda baš ne preferiram tako da navijam za Holija.
Ja sam jedini glasao za Overeema u anketi, ali baš gledam sad Ngannou. I sa boksačke strane već vidim da je bolji od Overeema. Ima strašnu tehniku aperkata i udara sa čitavom dužinom što je bolesno. Vidjet ćemo.
Holloway mi malo baca na onog lažnog trenera od Ronde
Ja sam jedini glasao za Overeema u anketi, ali baš gledam sad Ngannou. I sa boksačke strane već vidim da je bolji od Overeema. Ima strašnu tehniku aperkata i udara sa čitavom dužinom što je bolesno. Vidjet ćemo.
Last edited by Michel on 03 Dec 2017, 04:09, edited 2 times in total.