Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Najškrtije škrtice.... Totalna bolest od emisije. Zabavlja me pogledati, ali i meni se diže želudac kakvih bolesnika ima. Ionako to je već psihička bolest. Ali ono, tko bi bio prijatelj s njima? Većina tih škrtica ih iskorištava i radi budale od njih.
A i izgleda da većina ima dovoljno primanja za normalan život. Sušenje korištenih papirnatih maramica na radijatoru ili pišanje u staklenku radi potrošnje vode. Lol, bolje od paklene zalagaonice.
A i izgleda da većina ima dovoljno primanja za normalan život. Sušenje korištenih papirnatih maramica na radijatoru ili pišanje u staklenku radi potrošnje vode. Lol, bolje od paklene zalagaonice.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
jel to ono di je tip isao sa obitelji skupljati lesine na cesti zivotinja koje auto zgazi pa od toga pripremao veceru susjedujohn_constantine wrote: ↑07 Oct 2017, 15:04Najškrtije škrtice.... Totalna bolest od emisije. Zabavlja me pogledati, ali i meni se diže želudac kakvih bolesnika ima. Ionako to je već psihička bolest. Ali ono, tko bi bio prijatelj s njima? Većina tih škrtica ih iskorištava i radi budale od njih.
- john_constantine
Da, da. Ispekao im je zeca i još poklonio zečje šapice.
Michel puši karu.
- john_constantine
Ono kad se ježiš od zgodne cure... Više zvuči kao da me hoće strpati u podrum i nikad me više ne pustiti van.
I nakon jednog odjeba od jedne s posla: Možeš se slobodno ohladiti od mene jer ne bude ništa između nas, sad me druga iznenadila. Dolazi u skladište kmeni, duže vrijeme se spominjamo. Ugodno, bar mislim ako se smije na moje fore. Danas ju samo pitam za kavu, ona: Zato što ugodno razgovaramo, ne znači da sam zainteresirana za tebe.
Ništa, čekam da naprave ženskog robota, pa da bude kao u kako je Lars upoznao curu.
I nakon jednog odjeba od jedne s posla: Možeš se slobodno ohladiti od mene jer ne bude ništa između nas, sad me druga iznenadila. Dolazi u skladište kmeni, duže vrijeme se spominjamo. Ugodno, bar mislim ako se smije na moje fore. Danas ju samo pitam za kavu, ona: Zato što ugodno razgovaramo, ne znači da sam zainteresirana za tebe.
Ništa, čekam da naprave ženskog robota, pa da bude kao u kako je Lars upoznao curu.
Michel puši karu.
- Michel
Ne kužim takve cure. Ako ti se smije na fore, ako joj je ugodno s tobom raspravljati pa mogla je reći isto direktno nije zainterisirana ali može i dalje kava. Ovako ispada fakat bezobrazna.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
Mogla je i reci ne kavi. Odbiti na pristojan nacin.
Bas zvuci nepotrebno bezobrazan odgovor.
Bas zvuci nepotrebno bezobrazan odgovor.
- HorrorHR
- Site Admin
al:

djeluje kao quote iz bilo koje Teen serije koja je aktualna ovih danaZato što ugodno razgovaramo, ne znači da sam zainteresirana za tebe.
-
John_Ryder
evo cons,imaš već, 2000 dolarajohn_constantine wrote: ↑25 Oct 2017, 20:10Ono kad se ježiš od zgodne cure... Više zvuči kao da me hoće strpati u podrum i nikad me više ne pustiti van.
Ništa, čekam da naprave ženskog robota, pa da bude kao u kako je Lars upoznao curu.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=AqokkXoa7uE
- john_constantine
Lol, to sve objašnjava. Ali da je bezobrazno, je. Ma nek. U utorak je u kinu halloween maraton raw, mother i it. Mogu i sam guštati.
Michel puši karu.
- john_constantine
Više nije invalid, sad se to kaže osoba s posebnim potrebama
Više nisu mali ljudi, nego ljudi niska rasta
Više nisu crnci, nego afroamerikanci
I zainteresirao sam se za udrugu gluhih i nagluhih. Pa se raspitujem jer me zanimalo za tečaj jezika gluhonijemih. Na kraju burna reakcija jer spominjem samu riječ gluhonijem. Sad više nije jezik gluhonijemih, već znakovni jezik.
I ne znam, popizdio sam. Nikad nisam kužio toliku dramu oko toga. Mene stalno komentiraju da sam gluh iako smisleno nisam, nego nagluh. A zašto bi se raspravljao s budalom? Na vozačkom mi piše da sam gluhonijema osoba jer su ljudi glupi, a ja nisam pazio i ispravio. Mislim, nikad nisam radio dramu od toga.
A njima sam kazao čekaj malo? Ukidaju nam prava, oduzimaju nam sve, ukinuli su nam baterije. Skoro da su ukinuli tih pišljivih 1000 kn na svakih 7 godina. A vi vodite ratove jer vam smeta riječ gluhonijem, jer je to kao stari izraz? I koji je toliko upisan da nikoga nije briga osim njih. Odustao sam...
Više nisu mali ljudi, nego ljudi niska rasta
Više nisu crnci, nego afroamerikanci
I zainteresirao sam se za udrugu gluhih i nagluhih. Pa se raspitujem jer me zanimalo za tečaj jezika gluhonijemih. Na kraju burna reakcija jer spominjem samu riječ gluhonijem. Sad više nije jezik gluhonijemih, već znakovni jezik.
I ne znam, popizdio sam. Nikad nisam kužio toliku dramu oko toga. Mene stalno komentiraju da sam gluh iako smisleno nisam, nego nagluh. A zašto bi se raspravljao s budalom? Na vozačkom mi piše da sam gluhonijema osoba jer su ljudi glupi, a ja nisam pazio i ispravio. Mislim, nikad nisam radio dramu od toga.
A njima sam kazao čekaj malo? Ukidaju nam prava, oduzimaju nam sve, ukinuli su nam baterije. Skoro da su ukinuli tih pišljivih 1000 kn na svakih 7 godina. A vi vodite ratove jer vam smeta riječ gluhonijem, jer je to kao stari izraz? I koji je toliko upisan da nikoga nije briga osim njih. Odustao sam...
Michel puši karu.
- john_constantine
Malo sam se zaletio i kupio ravensburger puzzle od 6000 komada na popustu za 130 kn. Imam novi stol i sad fali 13 cm okomito. 134x96 cm. Krivo sam zapamtio dok sam zadnji put mjerio, damn...
Ili nabaviti podlogu da nadoknadi tih 13 cm i na stol ili slagati na podu. Na podu bar imam prostora.
Ili nabaviti podlogu da nadoknadi tih 13 cm i na stol ili slagati na podu. Na podu bar imam prostora.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
The Asylum je snimio kopiju crtića Cars

- copycat
ama baš ništa
- john_constantine
Ne znam jesam li glup ili naivan. 10 godina radim u istoj firmi, morao sam tužiti za jubilarnu od 1000 kn. A sve što želim je napredovati i učiti nove stvari. A isti kurac već deset godina, naučio sve što ima i još će mi govoriti što trebam raditi. I jedino mi fali da naučim skenirati robu, ali to mi ne daju. I uz to još i čišćenje skladišta jer ne žele zaposliti čistačicu.
Michel puši karu.
- dr_gonzo