Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 07 Oct 2017, 15:04

Najškrtije škrtice.... Totalna bolest od emisije. Zabavlja me pogledati, ali i meni se diže želudac kakvih bolesnika ima. Ionako to je već psihička bolest. Ali ono, tko bi bio prijatelj s njima? Većina tih škrtica ih iskorištava i radi budale od njih.
A i izgleda da većina ima dovoljno primanja za normalan život. Sušenje korištenih papirnatih maramica na radijatoru ili pišanje u staklenku radi potrošnje vode. Lol, bolje od paklene zalagaonice.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 Oct 2017, 19:13

john_constantine wrote:
07 Oct 2017, 15:04
Najškrtije škrtice.... Totalna bolest od emisije. Zabavlja me pogledati, ali i meni se diže želudac kakvih bolesnika ima. Ionako to je već psihička bolest. Ali ono, tko bi bio prijatelj s njima? Većina tih škrtica ih iskorištava i radi budale od njih.
A i izgleda da većina ima dovoljno primanja za normalan život. Sušenje korištenih papirnatih maramica na radijatoru ili pišanje u staklenku radi potrošnje vode. Lol, bolje od paklene zalagaonice.
jel to ono di je tip isao sa obitelji skupljati lesine na cesti zivotinja koje auto zgazi pa od toga pripremao veceru susjedu :D

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Oct 2017, 20:13

Da, da. Ispekao im je zeca i još poklonio zečje šapice.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2017, 20:10

Ono kad se ježiš od zgodne cure... Više zvuči kao da me hoće strpati u podrum i nikad me više ne pustiti van.

I nakon jednog odjeba od jedne s posla: Možeš se slobodno ohladiti od mene jer ne bude ništa između nas, sad me druga iznenadila. Dolazi u skladište kmeni, duže vrijeme se spominjamo. Ugodno, bar mislim ako se smije na moje fore. Danas ju samo pitam za kavu, ona: Zato što ugodno razgovaramo, ne znači da sam zainteresirana za tebe.

Ništa, čekam da naprave ženskog robota, pa da bude kao u kako je Lars upoznao curu. :mrgreen:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 25 Oct 2017, 22:27

Ne kužim takve cure. Ako ti se smije na fore, ako joj je ugodno s tobom raspravljati pa mogla je reći isto direktno nije zainterisirana ali može i dalje kava. Ovako ispada fakat bezobrazna.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

olio

Post by olio » 25 Oct 2017, 22:35

Mogla je i reci ne kavi. Odbiti na pristojan nacin.

Bas zvuci nepotrebno bezobrazan odgovor.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Oct 2017, 09:14

al:
Zato što ugodno razgovaramo, ne znači da sam zainteresirana za tebe.
djeluje kao quote iz bilo koje Teen serije koja je aktualna ovih dana ;)

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Oct 2017, 11:08

john_constantine wrote:
25 Oct 2017, 20:10
Ono kad se ježiš od zgodne cure... Više zvuči kao da me hoće strpati u podrum i nikad me više ne pustiti van.

I nakon jednog odjeba od jedne s posla: Možeš se slobodno ohladiti od mene jer ne bude ništa između nas, sad me druga iznenadila. Dolazi u skladište kmeni, duže vrijeme se spominjamo. Ugodno, bar mislim ako se smije na moje fore. Danas ju samo pitam za kavu, ona: Zato što ugodno razgovaramo, ne znači da sam zainteresirana za tebe.

Ništa, čekam da naprave ženskog robota, pa da bude kao u kako je Lars upoznao curu. :mrgreen:
evo cons,imaš već, 2000 dolara :lol: :kokicarenje:

https://www.youtube.com/watch?v=AqokkXoa7uE
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Oct 2017, 11:51

HorrorHR wrote:
26 Oct 2017, 09:14
al:
Zato što ugodno razgovaramo, ne znači da sam zainteresirana za tebe.
djeluje kao quote iz bilo koje Teen serije koja je aktualna ovih dana ;)
Lol, to sve objašnjava. Ali da je bezobrazno, je. Ma nek. U utorak je u kinu halloween maraton raw, mother i it. Mogu i sam guštati.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Oct 2017, 20:02

Više nije invalid, sad se to kaže osoba s posebnim potrebama
Više nisu mali ljudi, nego ljudi niska rasta
Više nisu crnci, nego afroamerikanci
I zainteresirao sam se za udrugu gluhih i nagluhih. Pa se raspitujem jer me zanimalo za tečaj jezika gluhonijemih. Na kraju burna reakcija jer spominjem samu riječ gluhonijem. Sad više nije jezik gluhonijemih, već znakovni jezik.
I ne znam, popizdio sam. Nikad nisam kužio toliku dramu oko toga. Mene stalno komentiraju da sam gluh iako smisleno nisam, nego nagluh. A zašto bi se raspravljao s budalom? Na vozačkom mi piše da sam gluhonijema osoba jer su ljudi glupi, a ja nisam pazio i ispravio. Mislim, nikad nisam radio dramu od toga.
A njima sam kazao čekaj malo? Ukidaju nam prava, oduzimaju nam sve, ukinuli su nam baterije. Skoro da su ukinuli tih pišljivih 1000 kn na svakih 7 godina. A vi vodite ratove jer vam smeta riječ gluhonijem, jer je to kao stari izraz? I koji je toliko upisan da nikoga nije briga osim njih. Odustao sam...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Nov 2017, 20:45

Malo sam se zaletio i kupio ravensburger puzzle od 6000 komada na popustu za 130 kn. Imam novi stol i sad fali 13 cm okomito. 134x96 cm. Krivo sam zapamtio dok sam zadnji put mjerio, damn...
Ili nabaviti podlogu da nadoknadi tih 13 cm i na stol ili slagati na podu. Na podu bar imam prostora.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Nov 2017, 13:27

The Asylum je snimio kopiju crtića Cars :D :D :D

copycat

Post by copycat » 17 Nov 2017, 15:19

ama baš ništa

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2017, 18:27

Ne znam jesam li glup ili naivan. 10 godina radim u istoj firmi, morao sam tužiti za jubilarnu od 1000 kn. A sve što želim je napredovati i učiti nove stvari. A isti kurac već deset godina, naučio sve što ima i još će mi govoriti što trebam raditi. I jedino mi fali da naučim skenirati robu, ali to mi ne daju. I uz to još i čišćenje skladišta jer ne žele zaposliti čistačicu.
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 02 Dec 2017, 13:04

Ni jucer nisam pogodio Eurojackpo dammmnnn
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply