Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
Re: Last Post Wins !!!11one
Nije isti penis kad mi zivimo u parlamentarnom politickom sustavu (hvala bogovima), a oni u predsjednickom
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
To zato što ima pristup šiframa za nuklearne rakete, ne znači da se može jedan dan probuditi i pokrenuti postupak lansiranja raketa. On može donositi odluke kao da deportira meksikance preko mora, ali senat je taj koji odlučuje.
Lik je govnar koji je gazio po ljudima u cilju bogatstva i samo skupljao novce varajući na porezu, ali mislim da ni on nije toliko blesav kako izgleda u javnosti.
Ima nešto veće funkcije od naše princeze barbike i to je sve.
Lik je govnar koji je gazio po ljudima u cilju bogatstva i samo skupljao novce varajući na porezu, ali mislim da ni on nije toliko blesav kako izgleda u javnosti.
Ima nešto veće funkcije od naše princeze barbike i to je sve.
Michel puši karu.
- lemonzoo
Nije mogla naći nikog normalan da je podupre pa našla te mesliđane. Tko je taj čiča?
- hitman_4
- hitman_4

Bivša državna tajnica, koja bi mogla ući u povijest kao prva predsjednica i time prva Amerikanka u svojstvu vrhovne zapovjednice američkih oružanih snaga, u petak se Clevelendu, Ohio, pojavila na koncertu s reperom Jay-Z i njegovom suprugom i pjevačicom Beyonce, a u nastavku kampanje će se u Philadelphiji pojaviti sa slavnima iz industrije zabave, pjevačima Stevieom Wonderom, Bon Jovijem i Katy Perry.
Trump u Floridi poručuje da je pojavljivanje s mega popularnim zabavljačima jedini način da Clinton privuče mase ljudi.
"Ja nisam trebao dovesti JLo ili Jay-Z (...) ovdje sam samo ja. Nitko drugi. Bez gitare, klavira, bez ičega", kazao je Trump.

- HorrorHR
- Site Admin
poštovanje ljudi, šta ima 
- hitman_4
http://hr.n1info.com/a160892/Svijet/Svi ... SAD-u.htmlhitman_4 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/preo ... 29322.aspx
trump ili vještica sasvim svejedno. Naravno ako Trump pobjedi za očekivati je više smiješnih izjava kao u mandatu G. Busha, a i licemjerna punk scena će oživjeti. Rise against već imaju spreman album ukoliko Trump pobjedi, Apple je već osigurao free download
ipak Trump na krajuČESTITAMO, GOSPODINE PREDSJEDNIČE!
Ovo je pobjeda prave Amerike i poraz trulog političkog establishmenta.
Gdje ste sada 'hrvatski' ljevičari i liberali?! Baš svi 'vodeći' mediji u Hrvatskoj ismijavali su gospodina Trumpa, mainstream politika ga se sramila, a sada će svi oni htjeti hodočastiti u Bijelu kuću...
Ovo je i poraz onih koji su cijelo vrijeme gurali glavu u pijesak i vrištali protiv čovjeka koji će sigurno donijeti promjene. Pobjeda Donalda Trumpa je poraz za mnoge u Hrvatskoj...
MAKE AMERICA GREAT AGAIN!
Gospodinu predsjedniku i prvoj dami, prelijepoj gospođi Melaniji Trump želimo svu sreću, uz podsjetnik da smo još prije dva mjeseca u Bujici pustili njihovu pobjedničku pjesmu 'We're Not Gonna Take It Any More!'
PHOTO: GOD BLESS DONALD TRUMP! POBJEDILE SU PRAVE VRIJEDNOSTI.

- john_constantine
Kod mene na poslu se otvara radno mjesto obračunavanja plaća u pogonu. Samo se prijaviš i to je to. Išao sam se raspitati. Plaća je minimalac, unosiš podatke u kompjutor, vodiš papire i to. Isto radno vrijeme. Sad moram vidjeti kako izgleda radno mjesto.
Kolege me gnjave zašto se ne prijavim. A nemam volju radi plaće koja je ista. Neću moći izlaziti s posla kao u skladištu, većinom sjedim pred kompjutorom. Nema alkohola i zajebancija s kolegama. A kompjutori i sustav su kod nas u kurcu.
Jedina prednost je što više ne bi morao fizički raditi, a i u 10 godina staža u skladištu sam znao biti jadan kad stave neku budalu da radi na kompjutoru i vodi podatke, a ne da mu se. Iako sam ja htio taj posao. Ali poslije me prošlo jer nije bilo nikakvog povećanja plaće, samo više posla.
U tih dva dana se nitko nije prijavio, samo znam da je odgovorniji posao. Jedino ne znam, što ako ne budem dobar za taj posao. Nitko mi ne bude jamčio da ću moći natrag na stari posao.
Ne znam, prije sam htio promjenu okoline i novi izazov na poslu. A sad sam zadovoljan ovim. A i raditi odgovorniji posao uz puno ukinutih povlastica za istu plaću, nije baš neki poticaj...
Kolege me gnjave zašto se ne prijavim. A nemam volju radi plaće koja je ista. Neću moći izlaziti s posla kao u skladištu, većinom sjedim pred kompjutorom. Nema alkohola i zajebancija s kolegama. A kompjutori i sustav su kod nas u kurcu.
Jedina prednost je što više ne bi morao fizički raditi, a i u 10 godina staža u skladištu sam znao biti jadan kad stave neku budalu da radi na kompjutoru i vodi podatke, a ne da mu se. Iako sam ja htio taj posao. Ali poslije me prošlo jer nije bilo nikakvog povećanja plaće, samo više posla.
U tih dva dana se nitko nije prijavio, samo znam da je odgovorniji posao. Jedino ne znam, što ako ne budem dobar za taj posao. Nitko mi ne bude jamčio da ću moći natrag na stari posao.
Ne znam, prije sam htio promjenu okoline i novi izazov na poslu. A sad sam zadovoljan ovim. A i raditi odgovorniji posao uz puno ukinutih povlastica za istu plaću, nije baš neki poticaj...
Michel puši karu.
- Michel
Feminstkinje, gejevi i liberali na aparatima
Trump
https://www.youtube.com/watch?v=BXpi3F0E5ro
Dajte molim vas pogledajte ovaj video, molim vas. Pa ja plačem
Ovo je isto vrh
Trump
https://www.youtube.com/watch?v=BXpi3F0E5ro
Dajte molim vas pogledajte ovaj video, molim vas. Pa ja plačem
Ovo je isto vrh
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
Ja radim na sličnom (donekle) radnom mjestu. Imam puno odgovornosti, za kompjuterom cijeli dan.john_constantine wrote:Kod mene na poslu se otvara radno mjesto obračunavanja plaća u pogonu. Samo se prijaviš i to je to. Išao sam se raspitati. Plaća je minimalac, unosiš podatke u kompjutor, vodiš papire i to. Isto radno vrijeme. Sad moram vidjeti kako izgleda radno mjesto.
Prije ovoga sam jurio okolo i nosio svašta i fizički radio...nosio strojeve od 100+ kg (ista firma) i isto tako sam se navikao. Ali iako ovo sada može biti psihički zamorno, a i fizički (oči) svejedno mi je lijepo doći kući i biti spreman fizički za trening i hobije u kojima uživam.
Prije bi došao zgažen sa posla, ne bi moga odraditi ništa od hobija, a ako bi i radio...sutra na poslu bi umirao.
Meni je draže pred kompom odsjediti svoje (imam pauzu, pristojnu i uvijek mogu oči odmoriti gledajući kroz prozor
Ali nije ni ovo laganica
A to za plaću...da, ista minimalna plaća nije neki "catch", ali naveo sam svoje "pluseve"
- john_constantine
Da. Sutra idem opet tamo. Nitko se nije prijavio. Jedino ću pitati da li ću isto imati ugovor na stalno ili će mi biti određeno. U tom slučaju, ako bude opet određeno, zaboravi.
Michel puši karu.
- Michel
dobio sam kaznu od zeta. što ako ne platim u roku 8 dana tih 250 kuna i onda 500-800?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
Dobijaš opomene duže vrijeme za plaćanje te veće cifre,
nakon toga ide na sud i dobiješ kaznu, još veću, i sjedne ti na račun..tebi dođe samo obavijest.
Neki ignoriraju to godinama, ali kad tad dođe na naplatu. I da nemaš račun sada, kada budeš imao...
nakon toga ide na sud i dobiješ kaznu, još veću, i sjedne ti na račun..tebi dođe samo obavijest.
Neki ignoriraju to godinama, ali kad tad dođe na naplatu. I da nemaš račun sada, kada budeš imao...