Ma samo da su svi dobro, ostalo je manje bitnoolio wrote:sudario se prije sat vremena![]()
Kiša, proklizavanje.
Dobro da su svi ok, njima skoro šteta nikakva, ali zato meni![]()
Ah, još troškova
Što mi je maknulo smješak danas?
- Decadentor
Re: Što mi je maknulo smješak danas?

-
olio
Evo pričali smo o adblockerima, i danas izađe vijest
http://arstechnica.com/tech-policy/2016 ... able-ones/
Sad znate zašto ne Adblock koristiti.
Sada službeno prodaju mjesto za oglasi propuštaju ih.
http://arstechnica.com/tech-policy/2016 ... able-ones/
Sad znate zašto ne Adblock koristiti.
Sada službeno prodaju mjesto za oglasi propuštaju ih.
- hitman_4
Windowsi
prešao na 1o, nažalost driver za wireless ne radi kako treba pa se opet vratio na 7 i sad nikako da se apdejta + bonus: problem sa welcome screenom. Naime ne želi ući u sustav ukoliko je instaliran antivirus
Veselo
prešao na 1o, nažalost driver za wireless ne radi kako treba pa se opet vratio na 7 i sad nikako da se apdejta + bonus: problem sa welcome screenom. Naime ne želi ući u sustav ukoliko je instaliran antivirus
Veselo

-
Wheel Smith
da li netko koristi torrentdownloads me?
kul stranica ali brijem da su je preuzeli scameri jer kad se uđe izljeće neki novi page.... šteta kul je bio taj izvor
kul stranica ali brijem da su je preuzeli scameri jer kad se uđe izljeće neki novi page.... šteta kul je bio taj izvor
:supz: :supz:
-
olio
Meni ništa ne iskače, možda jer koristim uBlock...vjerojatno
- Inferno
Idem kući s faksa, morao u referadi nešt čekat pa kasnio na vlak. Sad on krene, ja nekih 50 metara dalje. Bila otvorena zadnja vrata, ja u šprint i u uspijem nekak skočit unutra, al sam se razbio na željeznom podu.
Bilo mi glupo čekat drugi koji ide u pol 10.
Bilo mi glupo čekat drugi koji ide u pol 10.
- john_constantine
- dr_gonzo
Od 02.09. ove godine firma mi u stečaju (tako sud napokon i to proglasio) i sad smo svi mi radnici mjesec dana na otkaznom roku (teče tek kad dobiješ pismo u kojem piše da si dobio otkaz, a dobih ga 14.09.).
Smijurija od jebenog sistema je da ne mogu odreći se tih mjesec dana otkaznog roka kako bih što prije otišao na biro i primao vražju naknadu (prva 3 mjeseca 70% od moje tri zadnje prosječne plaće, a onda 30%), jer i onako ne primamo plaću od proklete firme već 22 mjeseca tako da neću niti kune dobit i u tom otkaznom roku.
A vidi sad ovo:
ako me kojim slučajem firma koja mi nije dala plaću skoro 2 godine pozove u tom otkaznom roku da idem raditi iventuru i popis nekretnina kako bi se mogli naplatiti veliki igrači (čitaj banka i bivši vlasnici koji su nas i doveli u ovakvu situaciju) tj. oni koji imaju potraživanja (mi radnici ćemo dobit nešta ako šta ostane u stečajnoj masi, a ostat će mudo labudovo) i ja odbijem to jer mi ne isplaćuju plaću niti da misle platiti za prijevoz i marendu mogu dobit izvaredni otkaz bez problema.
Mislim da ovakvih pizdarija ima samo kod nas...
p.s. - a da ne krenem oko učinkovitosti sindikata...tribalo bi ih sve zabraniti da uopće djeluju...
p.s.2 - kad bolje pogledam više sam frustrirani ljut
nego da mi je to maklo moju rođenu vedrinu 
Smijurija od jebenog sistema je da ne mogu odreći se tih mjesec dana otkaznog roka kako bih što prije otišao na biro i primao vražju naknadu (prva 3 mjeseca 70% od moje tri zadnje prosječne plaće, a onda 30%), jer i onako ne primamo plaću od proklete firme već 22 mjeseca tako da neću niti kune dobit i u tom otkaznom roku.
A vidi sad ovo:
ako me kojim slučajem firma koja mi nije dala plaću skoro 2 godine pozove u tom otkaznom roku da idem raditi iventuru i popis nekretnina kako bi se mogli naplatiti veliki igrači (čitaj banka i bivši vlasnici koji su nas i doveli u ovakvu situaciju) tj. oni koji imaju potraživanja (mi radnici ćemo dobit nešta ako šta ostane u stečajnoj masi, a ostat će mudo labudovo) i ja odbijem to jer mi ne isplaćuju plaću niti da misle platiti za prijevoz i marendu mogu dobit izvaredni otkaz bez problema.
Mislim da ovakvih pizdarija ima samo kod nas...
p.s. - a da ne krenem oko učinkovitosti sindikata...tribalo bi ih sve zabraniti da uopće djeluju...
p.s.2 - kad bolje pogledam više sam frustrirani ljut
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Je, nema ti druge nego izdržati još mjesec dana.
Inače, ne bi znao, ali u mojoj firmi prošle godine isto nisu htjeli biti na otkaznom roku i potpisali su papire za oslobađanje od toga. Znam da je blesava čistačica jedina imala mjesec i pol otkazni rok.
Makar ne bi znao, možda su samo imali dogovor da ne trebaju odraditi otkazni rok, a dobiti će plaćeno.
Ionako je sve kod nas sranje. Djevojka mi je dobila nakon godinu i pol ugovor za stalni posao i prihvatiti će. Iako se muči tamo, neplaćeni prekovremeni koji su redoviti, minimalac i prijevoz i neorganizacija.
Kod mene je isto gore. Organizacija je za kurac. Sustav nikakav. Imamo još stare verzije opere koje nitko ne podržava, a blokirano je ažuriranje. Svako malo pad servera. Komercijala koja nas ponižava i tretira kao majmune. A ukinuli su mi radnu subotu jer imamo previše prekovremenih sati. Pogon je šizio jer nema tko skladištiti robu, a oni bi platili samo dva sata. Ma nosite se, ta dva sata mi niti ne pokriva povratnu kartu na posao.
A u jednom hotelu, frend radi na recepciji. Sad žele da bude i konobar, ali će usput smanjiti plaću. A na drugom poslu dođe novi menandžer i sebi poveća plaću, a svim radnicima smanji za 500 kn.
Ovo je jad od države. Kao glupost ta potvrda o neisplati plaće koje dobijemo. I zakon vezan za to isto nema smisla.
Inače, ne bi znao, ali u mojoj firmi prošle godine isto nisu htjeli biti na otkaznom roku i potpisali su papire za oslobađanje od toga. Znam da je blesava čistačica jedina imala mjesec i pol otkazni rok.
Makar ne bi znao, možda su samo imali dogovor da ne trebaju odraditi otkazni rok, a dobiti će plaćeno.
Ionako je sve kod nas sranje. Djevojka mi je dobila nakon godinu i pol ugovor za stalni posao i prihvatiti će. Iako se muči tamo, neplaćeni prekovremeni koji su redoviti, minimalac i prijevoz i neorganizacija.
Kod mene je isto gore. Organizacija je za kurac. Sustav nikakav. Imamo još stare verzije opere koje nitko ne podržava, a blokirano je ažuriranje. Svako malo pad servera. Komercijala koja nas ponižava i tretira kao majmune. A ukinuli su mi radnu subotu jer imamo previše prekovremenih sati. Pogon je šizio jer nema tko skladištiti robu, a oni bi platili samo dva sata. Ma nosite se, ta dva sata mi niti ne pokriva povratnu kartu na posao.
A u jednom hotelu, frend radi na recepciji. Sad žele da bude i konobar, ali će usput smanjiti plaću. A na drugom poslu dođe novi menandžer i sebi poveća plaću, a svim radnicima smanji za 500 kn.
Ovo je jad od države. Kao glupost ta potvrda o neisplati plaće koje dobijemo. I zakon vezan za to isto nema smisla.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Malo mi je falilo u nekoliko navrata da puknem ono za istinski kao Michael Douglas u "Danu Ludila"...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Inferno
Opći nedostatak vremena za išta zabavno raditi. Da bar dan ima 100 sati.
- dr_gonzo
Toliko sam umoran od branja maslina (jučer od 7do 19 i danas isto) da ne mogu niti bacit na Dishonored ili baren pogledat Ash vs Evil Dead najnoviju epizodu... a tek novu epizodu The Walking Deada...a iman još sutra obrat 220 kila ja mater i ćale i djevojka pa gotovo za ovu sedmicu (onda se ide brat kod cure) tako da će biti filmskih maratona...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Navodno je iscurio scenarij za 7 epizoda serije game of thrones. Pročitao sam kratke sadržaje na net.hr. Biti će fora, a i baš kako sam mislio. Ali neke stvari fakat zvuče blesavo. Ma kad debeli nikako da objavi zadnje dvije knjige, ali ne znam, valjda zato što je ubrzano i skraćeno. Ali ne znam, preglupo sve zvuči i ne vjerujem da bi on tako završio serijal. Ili bi, samo bolje izgleda kad čitaš knjigu.
Makar ne, ima jedan bitni dio koji su izostavili u seriji, a vidi se na kraju zadnje knjige. Ionako je serija samo zabava. Vidi se po količini nadrkavanja na scenu silovanja sanse i na jona.
Makar ne, ima jedan bitni dio koji su izostavili u seriji, a vidi se na kraju zadnje knjige. Ionako je serija samo zabava. Vidi se po količini nadrkavanja na scenu silovanja sanse i na jona.
Michel puši karu.
- Inferno
i danas i jučer je stalno bio