Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 14 Apr 2016, 17:29

Michel wrote:Znam ja par osoba koje koriste. Ja ga ne koristim niti želim. Dovoljno sam upoznat da znam koliko tu ima štete. Najviše mi se gadi kad vidim današnje znanstvenike koji podržavaju GMO i još podupiru. Pa dovoljno je kupiti jagode one velike pa da vidite kakav je okus. Baš umjetni, onako nekako tvrde niti malo sočne.
Da, skupo naplaćuju te jagode, lijepo mirišu, a nikakav okus. Koliko se priča, to samo rano beru i stavljaju mirise, pa prodaju prije sezone.
Meni su najbolje starinske jagode. Mirišu bogovski, a okus se ne može niti usporediti s tim kupovnim. Isplati mi se svake godine plijeviti i održavati ih samo da mogu uživati u njima.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Apr 2016, 11:20

Ljudi i ovdje i inace koji misle da je spricanje isto sto i geneticki inzenjering koji se radi u labosu, i koji je zabranjen u rh
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Apr 2016, 13:02

Asfodel wrote:Ljudi i ovdje i inace koji misle da je spricanje isto sto i geneticki inzenjering koji se radi u labosu, i koji je zabranjen u rh
Pa nije li monsanto sjeme genetski modificirano?
Image

Michel

Post by Michel » 15 Apr 2016, 13:15

john_constantine wrote: Da, skupo naplaćuju te jagode, lijepo mirišu, a nikakav okus. Koliko se priča, to samo rano beru i stavljaju mirise, pa prodaju prije sezone.
Meni su najbolje starinske jagode. Mirišu bogovski, a okus se ne može niti usporediti s tim kupovnim. Isplati mi se svake godine plijeviti i održavati ih samo da mogu uživati u njima.
Ma domaće je domaće. Zbilja ne kužim ljude koji podržavaju gmo i slične stvari. Pa kome je to cilj. Mislim, nitko ne govori da će se umrijet od gmo-a i slične naivne gluposti, govori se samo o tome da je domaće uvijek bolje što i je. I onda mi se nađu oni znanstveni šupci jer ne znam kako nazvat ljude koji su u istoj identičnoj sekti kao onoj religijskog i dijele mnoge sličnosti iako nisu toga svjesni i oni će sad solit pamet seljacima i svim ljudima koji uzgajaju domaće. Pa nekog vraga znam nakon svih ovih godina i zašto i dalje tjeram po domaćem kao i svi normalni ljudi. Dakle, nitko ne govori da je gmo nekakav otrov, ali je lošije od domaće sadnje. To bi trebao svatk oznati tko god je radio s tim poslom.

Al ne, sad tamo neki znanstvenik predaje nekim kvazi intelektualnim klincima kako je dobro i kako se ne smije saditi domaće. Pa jebem mater tim ljudima koji nikad nisu iskusili što prolaze ti seljaci koji se bore za svoju ostavštinu.
Decadentor wrote: Pa nije li monsanto sjeme genetski modificirano?
Da, oni su vodeći proizvođač u tome.

Al ono, kao da svi zaboravljaju 1982. godinu i kad su u americi doslovno stavljali bojni otrov agent orange pa su dobili tužbu i onda je bila nagodba. Dakle, to nije nikakva tajna. I čekajte sad malo, sad bi ja trebao vjerovati korporacijama koje su u prošlosti stavljali svakakve tvari i to nije nikakva tajna. To svatko može provjeriti sa jednim klikom. Korporacije žele zaradu, i ne žele da zarade obični ljudi. To je sva tajna.

Jel znate za štakore koje su hranili sa gmo-om i kasnije su razvili tumore veličine male loptice. http://thinkprogress.org/health/2012/09 ... ?mobile=nc

Btw., pogledajte što se dogodilo u Indiji.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Apr 2016, 18:10

Ne, nije u Rh

1. GMO je u RH zabranjen (!!!)
2. Monsanto, kao i ostali, u RH prodaje KONVENCIONALNO sjeme (!!!)
3. Pročitati prvu i drugu točku dok se dobro ne isprocesuiraju
4. Konvecionalno sjeme je skuplje i takvima poput Monsanta uopće ne pada teško što ne damo gmo, jer konvencionalno predstavlja lukrativan biznis. Dakle, žele doobru zaradu i dobiju je
5. Špricanje, za boga miloga i sve svece nebeske, nije isto što i laboratorijski genetski inženjering (gmo) :| :| :|
6. Ako ne znate jeste li kupili organski ili špricani proizvod, operite ga prethodno u otopini vode i octa (ili limuna, sode i sl.)
7. Nećete znati dok ga ne probate, jer 'domaće' nekome uzeti na riječ katkad znači - špricano
8. Paušalna i banalizirajuća tvrdnja da 'znanstvenici tvrde da se ne smije saditi domaće' je zlonamjerna, tužna i za mozak opasna laž
9. Činjenica da postoje ljudi koji se time bave kao životnim pozivom, a ne znaju razliku između špricanog i gmo-a, seže od zabrinjavajućeg do opasnog
10. Sretno nam bilo s takvim informiranim ljudima :|
11. Pročitajte katkad nešto od tih znanstvenih šupaka da saznate elementarne stvari, a pustite novinarske šupke da svoj profit širenjem teorija zavjere zarade na nekome drugome

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Apr 2016, 18:39

Asfodel wrote:
Ne, nije u Rh

1. GMO je u RH zabranjen (!!!)
2. Monsanto, kao i ostali, u RH prodaje KONVENCIONALNO sjeme (!!!)
3. Pročitati prvu i drugu točku dok se dobro ne isprocesuiraju
4. Konvecionalno sjeme je skuplje i takvima poput Monsanta uopće ne pada teško što ne damo gmo, jer konvencionalno predstavlja lukrativan biznis. Dakle, žele doobru zaradu i dobiju je
5. Špricanje, za boga miloga i sve svece nebeske, nije isto što i laboratorijski genetski inženjering (gmo) :| :| :|
6. Ako ne znate jeste li kupili organski ili špricani proizvod, operite ga prethodno u otopini vode i octa (ili limuna, sode i sl.)
7. Nećete znati dok ga ne probate, jer 'domaće' nekome uzeti na riječ katkad znači - špricano
8. Paušalna i banalizirajuća tvrdnja da 'znanstvenici tvrde da se ne smije saditi domaće' je zlonamjerna, tužna i za mozak opasna laž
9. Činjenica da postoje ljudi koji se time bave kao životnim pozivom, a ne znaju razliku između špricanog i gmo-a, seže od zabrinjavajućeg do opasnog
10. Sretno nam bilo s takvim informiranim ljudima :|
11. Pročitajte katkad nešto od tih znanstvenih šupaka da saznate elementarne stvari, a pustite novinarske šupke da svoj profit širenjem teorija zavjere zarade na nekome drugome
znaci stavke 1 i 2 su me zanimale. Hvala na objasnjenju :D
Sto se tice 5. stavke isao sam za to cetiri godine u skolu za fitofarmaceuta pa ono :zubifale:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Apr 2016, 19:05

Decadentor wrote: znaci stavke 1 i 2 su me zanimale. Hvala na objasnjenju :D
Odgovor tebi je samo ono ispod citata, a ove točke su sabrana djela prouzročena svime što sam generalno ovdje pročitala :D
fitofarmaceuta
[/quote][/quote]
seksi :D

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Apr 2016, 23:30

Asfodel wrote: seksi :D

Nije sesi nikako ali svejedno..... Mrrrrrnjau ^^
Image

Michel

Post by Michel » 17 Apr 2016, 16:03

Nažalost, surova istina :(

Image

https://www.facebook.com/zabranimoGMO/?fref=ts tu se prate zbivanja pa tko želi naučiti i pročitati prava znanstvena istraživanja koja su dokazala štetnost. Uglavnom podržavaju samo monsanto zajednice i samo oni pišu kako je to dobro. http://responsibletechnology.org/gmo-ed ... lth-risks/

http://www.mdpi.com/1099-4300/15/4/1416 :jawbreaker:

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Apr 2016, 02:43

R.I.P. Doris Roberts (aka Marie Barone)
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Apr 2016, 07:36

Remake Sedmorice veličanstvenih i naravno, glavni lik crnac.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Apr 2016, 09:56

john_constantine wrote:Remake Sedmorice veličanstvenih i naravno, glavni lik crnac.

pa da se kmice opet nebi pobunile :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Apr 2016, 13:10

Danas ili kmica ili glavna ženska uloga (vidi Ghostbusterse). Zamisli sad da su stavili žensku u sedmoricu veličanstvenih :lol:

Iako podržavam Elbu što će glumiti Rolanda u Kuli Tmine.

Inferno

Post by Inferno » 20 Apr 2016, 20:00

Michel wrote:Danas ili kmica ili glavna ženska uloga (vidi Ghostbusterse). Zamisli sad da su stavili žensku u sedmoricu veličanstvenih :lol:

Iako podržavam Elbu što će glumiti Rolanda u Kuli Tmine.
to će u sljedećem remakeu naravno :supz:

Inferno

Post by Inferno » 01 May 2016, 12:56

ogavno vrijeme na 1. maj

Post Reply