Parlamentarni izborni cirkus (2015- )

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply

Tko je najljepša hrvatska političarka?

Anka Mrak
1
11%
Bruna Esih
3
33%
Sanja Putica
1
11%
Sabina Glasovac
0
No votes
Željka Markić
2
22%
Milanka Opačić
1
11%
Marijana Petir
0
No votes
Josipa Rimac
0
No votes
Kolinda
1
11%
Margareta Mađerić
0
No votes

Total votes: 9

hitman_4

Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.

Post by hitman_4 » 10 Nov 2015, 12:18

http://www.index.hr/vijesti/clanak/petr ... 54977.aspx
"Tomislav Karamarko je za mene oličenje zla u Hrvatskoj, što ćete se uvjeriti ako dođete na suđenje , recimo, Draganu Paravinji koji ga na svakoj raspravi spominje, ali ne samo on… S njim ni pod koju cijenu ne bi mogao surađivati. Ukoliko bi se to dogodilo, trenutno bih istupio iz Mosta. Ali, ne samo ja. Bilo bi nas bar pet. Uostalom, nas 19 zastupnika iz Mosta još se i ne poznajemo, još nismo sjeli zajedno i jedni drugima se predstavili, razmijenili mišljenja, razgovarali… Dakle, govorim samo o pet ljudi koje znam", teške riječi iznosi Petrina.
Petrina :heart:

#vidovitiHitman

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dozn ... 54935.aspx

Image
PREDSTAVNICI crkvene vlasti naumile su preko Bože Petrova spasiti HDZ i Tomislava Karamarka. Tako su sada i krenule ove najnovije igre. Znamo da je Tomislav Karamarko već razgovarao s Petrovom, no mi nismo tu da bismo spašavali Karamarka ili bilo koju drugu stranku. Mi želimo reforme i želimo nešto napraviti", doznaje Index od predstavnika Mosta koji nam otkriva kako je Petrov već primio i poziv iz Crkve!

Naime, nije tajna kako je Petrov dobar s Crkvom, a kako je i sam javno priznao, njegov rođak svećenik posudio mu je novac za kuću koju je kupio bez kredita.

Navodno su glavni lobisti hercegovačka franjevačka provincija gdje HDZ ima veliki utjecaj. Naime, fratar je bez znanja vrha Kaptola tako blagoslovio ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, a šefa stranke Tomislava Karamarka nedavno je vjenčao također - fratar. Petrov je htio biti fratar, a nakon završene osnovne škole otišao u sjemenište u Sinju, gdje je završio Klasičnu gimnaziju.

Petrov je isto tako bio angažiran u Hrastu, a HDZ u tome vidi svoju prednost da Most ipak pređe na "desnu stranu". Stoga je navodno zatražena lobistička pomoć Crkve koja nije sklona vladi lijeve političke opcije. Uostalom kardinal Bozanić jučer je u posjet primio šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.
:)
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 10 Nov 2015, 13:11

Petrov i je bio ili još je član neke crkvene zajednice. Velik je vjernik. Sad ćemo vidjeti hoće li sa lažnim vjernicima ili sa drugim lažnim vjernicima Milanovićem koji govori da ga ne zanima vjera i nije vjernike prije par godina, a sad kad je kampanja uključuje vjeru, da ih Papa podržava hahahhaa. Kakve ljige od ljudi.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Nov 2015, 13:51

Ma kvragu sve, crkva se nema što miješati u izbore i točka.
A petrina mi se isto počinje dopadati. Stvarno je sve dobro rekao.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 10 Nov 2015, 14:06

Počinje trgovina između mosta i adezea
U SREDIŠNJICI HDZ-a dva je sata trajao sastanak čija je jedina tema kako pridobiti MOST! Sastanku su prisustvovali Karamarko te njegovi najbliži suradnici.

Prilikom odlaska nitko od HDZ-ovaca nitko nije želio razgovarati s novinarima. Oko 13.30 iz središnjice je izašao i Milijan Brkić, također bez izjave. Nakon njega i Čuljak je napustio zgradu. Na pitanje, kreću li pregovori s MOST-om, samo je kratko rekao: "Da, da".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kara ... 55007.aspx
Image

Image

Image

Inferno

Post by Inferno » 10 Nov 2015, 14:18

prelegendarno :lol: :lol:

Michel

Post by Michel » 11 Nov 2015, 00:53

:supz:

:prayer:

lemonzoo

Post by lemonzoo » 11 Nov 2015, 09:47

I Karamarko je preuranjeno slavio. :)

Image

Michel

Post by Michel » 11 Nov 2015, 19:13

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 Nov 2015, 22:33

Image

bujanec je i službeno na aparatima!!
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 11 Nov 2015, 23:15

Obožavam Velimirov facebook :D čitaš i smiješ se. Komentari su uvijek vrhunac.
Bravo Velimire,,samo za njima u stopu i dokazi javnosti koji su to monstrumi..Svaka cast na postenom poslu i objavi...Treba to sve u remetinac,za takova djela i prljave poslove,jedino tamo mogu zasjedati...SRAMOTA NA STO SU SPREMNI TI DRUGOVI--
most i je sdp-ov igrac,to se zna od prije izbora,koji smadovi ,koja gamad,koja smeca zele da vode i dalje nasu drzavu u propast...
Udba im ispire mozak prijatelji žalosno za naše suborce koji se prodaju za Judine škude, Domoljubi ,Vjernici, Branitelji Hrvati nek nam je Bog na pomoći vidimo a pravimo se da ne vidimo il se budimo il nas neće biti
Ma sve su to sdp- ovi igraci.Da sam ja Karamarko,ma odjebsla bi ih skroz....sram ih bilo.Sta se tajno sastaju,onda neka kazu sta misle....javno i to je to.Aaa,ma most ce pasti sam tak.... Nije ni postojao....to su komunjare sdp,- ovske
Pa komunisti probaju unistit hdz prvo prljavim optuzbama kako su opljackali htvatsku a hrvatsku su opljackali komunisti jos za vrijeme juge a komunisti su i u hdz onda su crvendaci ivalili sanadera kako bi unistili hdz vilpm galamom pravno nije uspjelo e sad je dosao na trd most proizvod crbendsca i najbolje dobrog katolika jer narod nece posumnjat dok nije kasno a njima treba sprijeciti luszraciju i ciscenje grdne proslosti komunizma podlost nkihoba nema granica
Ponovit 91., ali bez aboliranih potamanit ovo smece titino i njegovog brastva i jedinstva i mjesane brakove koje je on stvorio i stvoriti cistu HR ., eve je lakse rijesit nego srbadiju koja je imala sve., probudite se i otvorite oci.,!!!
Ova krvolocna komunistička bagra neće nikad odustati. Pa ljudi moji koliko ste naivni. Pogledajte koga su u zadnjih par godina u pravo vrijeme hapsili, i nikad ništa nisu dokazali. Ma to je obavještajna služba a mi smo djeca u vrtiću. Ne bi me ni čudilo kad bi vrijeme pokazalo da je Sanader nevin!!
Prijatelju, Sanader i je nevin. Bog i Hrvati!
:prayer:

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 Nov 2015, 23:29

odlični su :D

eo metnuli su na yubitoo, banac po 300x :lol:

sad su Milanović i Petrov proruska ljevica :prayer: :prayer:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Nov 2015, 06:07

Ovo za komentare na fejsu čak i nije smiješno, već fakat bolesno i žalosno.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Nov 2015, 08:53

U svakom slučaju, most se posrao po sebi tom idejom velike koalicije hdz i sdp. Jer ako bi na kraju to napravili, koalicija, sdphdz, koga vraga će im onda most?
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Nov 2015, 13:16

john_constantine wrote:U svakom slučaju, most se posrao po sebi tom idejom velike koalicije hdz i sdp. Jer ako bi na kraju to napravili, koalicija, sdphdz, koga vraga će im onda most?
ma to se psihijatar igra sa pacijentima :D :D

hitman_4

Post by hitman_4 » 12 Nov 2015, 13:57

velika koalicija nema smisla, iako bi bilo zanimljivo gledati KaraM i Milanovića u istoj vladi :lol:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prgo ... 55471.aspx

sad ih ima 17 + Petrina :D
Image

Image

Image

Post Reply