Da nisi napisala, ne bih ni znala da je počela. Uskoro se gleda!copycat wrote:Sex&drugs&rock&roll
Kakva je tebi 1. epizoda?
Da nisi napisala, ne bih ni znala da je počela. Uskoro se gleda!copycat wrote:Sex&drugs&rock&roll
smješna, izgleda obečavajućiAnnabel_Lee wrote:Da nisi napisala, ne bih ni znala da je počela. Uskoro se gleda!copycat wrote:Sex&drugs&rock&roll![]()
Kakva je tebi 1. epizoda?
O čemu se radi taj serija? Nisam htjela gledati, jer naslov me asociram na 50 shade of gray..Annabel_Lee wrote:Masters of Sex.
Hvala na info, možda pogleda ;DAnnabel_Lee wrote:50 Shades nisam ni čitala ni gledala i maksimalno sam izbjegavala sve što ima veze s tim, tako da jedino znam da je riječ o erotskom romanu.
E sad, Masters of Sex je radnjom smještena u '50. i '60. godine prošlog stoljeća, a pratimo istraživanje doktora Mastersa. Kao što i naslov kaže, doktor istražuje seksualnost; naravno, ima scena seksa pa to možda i jest slično s 50 Shades... No u seriji ima dosta različitih tema, od rasizma, neplodnosti, preljubništva... Meni drži pažnju, pri kraju sam 2. sezone i odmah nastavljam s 3. koja je nedavno počela.
Eto, nadam se da sam bar malo pomogla pri odluci gledati ili ne.
Tako lose znaciHorrorHR wrote: pogledah samo prvu epizodu i bilo bi dosta