Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 03 Feb 2015, 19:40

Jebeni šmrkavci. Uspio sam doći u zadnji čas na vlak i ajde, na vratima zapalim. Dvoje bedaka s curom me promatraju. Ja si mislim da će me pak žicati cigarete. A ono počinje graditi grudu snijega. Mislim si da nije valjda tako blesav da bi me gadao. Srecom, promašio je. Nazalost, nisam imao vremena da ga dohvatim i napljuskam. Ne znam koji je to kurac. Prošli tjedan me jedan balavac u autu skoro zgazio na zebri jer je imao pomoćno zeleno za skretanje, a ja po zebri i svoje zeleno kao pješak. A budala već odmah zapela niti par centimetara u koloni. Imao sam priliku i bio loše raspoložen radi vremena i prekovremenog, ali si mislim da ću samo imati problene poslije. Is, ne znam što se to dogada, kao da me imaju na piku.
Zlo mi je više od naše hrvatske...
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 03 Feb 2015, 20:17

copycat wrote:danas saznam da mi je od rođaka dijete bilo izloženo bullying u školi. Došlo je do fizičkog obračuna, i to ozbiljnog a klinci u osnovnoj jebenoj školi. iskreno dođe mi da uđem u školu sa bezbol palicom i polomin noge tom malom. No kako je maloljetnik sudržavam. Znam kada je neki bully napao mog mlađeg brata dok smo bili u osnovoj školi. Prebila sam tog malog iz svog razreda i zaprijetila da cu ga iza škole doćekati jedan dan i prebiti da u bolincu završi.. Tako sam to ja riješavala u 8 razredu. Nikad mi brat nije imao probleme nakon toga. Bijesna sam
J... ti B... M.... :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju:

Ne znam, ja sam se uvijek potuko i sa jačim ako treba, branio slabijeg, podjebavao tupavijeg.
I smatram da tako treba.
--------
Last.fm

hitman_4

Post by hitman_4 » 03 Feb 2015, 21:34

lemonzoo wrote:hitmane, šta je to Tatjana Jurić zasrala pa je podupireš? Ne mogu naći nikakav članak. Samo da je neka pjevačica podupire, ali ne znam zašto.
napisala je status na fejsu o tome da bi trebalo dijaspori ukinuti pravo glasa, pa su desničari i australski rvati podivljali poput ustaške zmije :zubifale:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Feb 2015, 22:39

Ja jedino ne kužim toliku frku i prijetnje smrću radi ivaničevića i one navijačice koja se premazala srpskom zastavom...
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 03 Feb 2015, 22:51

imala je šajkaču na glavi :lol:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Feb 2015, 05:58

hitman_4 wrote:imala je šajkaču na glavi :lol:
a to. :zubifale: Ma to prije radi njezinog neobrazovanja jer sigurno niti ne zna što su to četnici. :toimonster:
Michel puši karu.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 05 Feb 2015, 14:47

ha ha, jadna tatjana. pokušala se angažirati i odmah propalo :lol:

Ašow

Post by Ašow » 06 Feb 2015, 00:51

https://www.youtube.com/watch?v=gY2NyD959DI

ova traka na repeat + ovom se smijem cijeli dan, morao sam se i slikati krajem, ekipa izlazi sa najvećim čvaljama ikad van odavde

Image
--------
Last.fm

Michel

Post by Michel » 18 Feb 2015, 23:51

Tu rijetko kad pišem jer mi rijetko nešto makne osmijeh s lica, ali zadnja dva dana užas.

Imao sam crijevnu virozu. Jučer popodne čim sam pojeo krafnu sa čokoladom (valjda pokretač) dobio i odmah slabina. Prvo mi je glava bila skroz vruća pa sam pomislio da imam temperaturu. Izmjerim, sasvim normalno 36,61 ali prsti na rukama i nogama su mi bili hladni. Dakle, tepm sam imao samo u glavi jer mi je bila vruća.

I onda je slijedilo 8 povraćanja tijekom noći. Grozno, nisam smio ništa jesti osim štapića tek toliko i naravno sam čaj. Ležao u krevetu cijelo vrijeme, a kad sam spavao, prečudan osjećaj jer sam se svako malo budio, ali nisam bio skroz budan već nekakav neopisiv osjećaj. Danas cijeli dan isto slabo, ali nisam povraćao. Sad je bolje, nadam se da je prošlo.

Uglavnom, ljut sam. 48 sati bez filmova/serija/dokumentaraca :evil:

Sutra se vraćam. Zbog toga sam sretan :rock:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Feb 2015, 11:13

Michel wrote:Tu rijetko kad pišem jer mi rijetko nešto makne osmijeh s lica, ali zadnja dva dana užas.

Imao sam crijevnu virozu. Jučer popodne čim sam pojeo krafnu sa čokoladom (valjda pokretač) dobio i odmah slabina. Prvo mi je glava bila skroz vruća pa sam pomislio da imam temperaturu. Izmjerim, sasvim normalno 36,61 ali prsti na rukama i nogama su mi bili hladni. Dakle, tepm sam imao samo u glavi jer mi je bila vruća.

I onda je slijedilo 8 povraćanja tijekom noći. Grozno, nisam smio ništa jesti osim štapića tek toliko i naravno sam čaj. Ležao u krevetu cijelo vrijeme, a kad sam spavao, prečudan osjećaj jer sam se svako malo budio, ali nisam bio skroz budan već nekakav neopisiv osjećaj. Danas cijeli dan isto slabo, ali nisam povraćao. Sad je bolje, nadam se da je prošlo.

dok sam čitao prve rečenice ovog upisa, samo mi je ovo bilo na pametui, kako ćeš bez gledanja :D

hitman_4

Post by hitman_4 » 19 Feb 2015, 14:13

Michel wrote:Tu rijetko kad pišem jer mi rijetko nešto makne osmijeh s lica, ali zadnja dva dana užas.

tuži pekaru :zubifale:
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Feb 2015, 17:49

trebao si pojesti neki burek (s mesom). odmah bi ti bilo bolje
I may be an idiot, but i am no fool.

Michel

Post by Michel » 19 Feb 2015, 20:40

Čim mi je bilo nešto na pameti od jela, išlo mi je na povraćanje, a pogotovo burek bi samo dodatno zakomplicirao stvari :zubifale:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Feb 2015, 21:17

burke sve lječi, ili dobri ćevapi

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Feb 2015, 18:43

R.I.P. Leonard Nimoy

Post Reply