Evo taman izlazi Wombbath na ploči, prvo službeno izdanje pa sad riješiti to haha, bar ja
Što mi je izmamilo smješak danas?
- Victor Crowley
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Pa eto, taman dobro došlo za malo deatha
Evo taman izlazi Wombbath na ploči, prvo službeno izdanje pa sad riješiti to haha, bar ja
Jučer riješio Hideous Divinity novi album, kida!
- Ašow
Jel mi vjeruješ da sam došao do onog
"imam toliko toga, da ne znam ni sam šta imam?"
sad kako sam napravio label prije skoro 2 godine, onak, hrpetina toga je došla. Ali da, samo taložim i urgh, ne znam više di ću sa svime
inače, u svakom trenu mozes vidjeti na last.fmu qe slusam.
90% toga mi se skrobla, ostalo je gramafon ili kazetofon ili cd player
"imam toliko toga, da ne znam ni sam šta imam?"
sad kako sam napravio label prije skoro 2 godine, onak, hrpetina toga je došla. Ali da, samo taložim i urgh, ne znam više di ću sa svime
inače, u svakom trenu mozes vidjeti na last.fmu qe slusam.
90% toga mi se skrobla, ostalo je gramafon ili kazetofon ili cd player
- Victor Crowley
Ma ne znam.. Ne mogu jednostavno više slušati mp3 glazbu otkako sam nabavio gramofon. Pa zvuk je malo je reći 10 puta bolji, mislim to znaš i sam.
Netko će reći da za buku i nije važno, ali bome osjeti se itekako.
Slušao ovaj novi Horrendous album onako preko mp3 dok mi nije došla ploča, pa jebote koja razlika.. Nevjerojatno. Tako da ti ja većinom slušam samo s gramofona. Imam ja dosta i CDa ali opet ovo LP je ipak broj jedan.
Slušao ovaj novi Horrendous album onako preko mp3 dok mi nije došla ploča, pa jebote koja razlika.. Nevjerojatno. Tako da ti ja većinom slušam samo s gramofona. Imam ja dosta i CDa ali opet ovo LP je ipak broj jedan.
- HorrorHR
- Site Admin
Buhtle se peku 
- Victor Crowley
Skuhao i popio litar kuhanog vina
E još da mi je koju tu buhtlu, mljac.
E još da mi je koju tu buhtlu, mljac.
- Ašow
Shvacam te, ali ja kombiniram. Ne mogu imati sve jebiga.Victor Crowley wrote:Ma ne znam.. Ne mogu jednostavno više slušati mp3 glazbu otkako sam nabavio gramofon. Pa zvuk je malo je reći 10 puta bolji, mislim to znaš i sam.Netko će reći da za buku i nije važno, ali bome osjeti se itekako.
E, ali buka preko gramafona... stari moj...
Doduse, gle, ovisi opet koji bend i koje izdanje. Ono, ima puno noisecorea kojeg obožavam preko sto sjebanije kazete poslusati, a s druge ima nekih merzbowa koji su mi sa gramafona najbolji
Horrendous mi jos nije na repertoar dosao, ali bez brige, doci ce
- Victor Crowley
Topla, ali baš topla preporukaAšow wrote: Horrendous mi jos nije na repertoar dosao, ali bez brige, doci ce
- Ašow
- Michel
Vi ste ključ promjena. U nedjelju izađite na izbore sa svojom obitelji, pozovite sve prijatelje i glasajte ZA bolju Hrvatsku. ZA Kolindu
To sam dobio danas sms poruku i to još od nekog broja koji je običan broj. Odgovorio sam platite mi 200 kuna pa ću razmislit. Nisam ništ dobio natrag
Vidio sam da to mogu prijavit. Je je, baš ću prijavit. Odvratni su i jedni i drugi.
To sam dobio danas sms poruku i to još od nekog broja koji je običan broj. Odgovorio sam platite mi 200 kuna pa ću razmislit. Nisam ništ dobio natrag
Vidio sam da to mogu prijavit. Je je, baš ću prijavit. Odvratni su i jedni i drugi.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
glasam za Josipovića,ide mi ova na kurac,ZA ZA ZA ZA ZA JEBOTE ZA
- hitman_4
meni je najjače "evo vam mladež"Michel wrote:Vi ste ključ promjena. U nedjelju izađite na izbore sa svojom obitelji, pozovite sve prijatelje i glasajte ZA bolju Hrvatsku. ZA Kolindu![]()
![]()
To sam dobio danas sms poruku i to još od nekog broja koji je običan broj. Odgovorio sam platite mi 200 kuna pa ću razmislit. Nisam ništ dobio natrag![]()
michel pazi da oni tebe ne prijave
i ono šteta za tebe što ne želiš biti ključ

- Michel
I ovako sam paranoičan, sad mi ti još stavljaš paranoju
opet ću viđat crne helikoptere.
Ma prečudno je da uopće netko može glasat. Da netko ima snage zaokružit ta zla. Jebeni Sauroni.
Ma prečudno je da uopće netko može glasat. Da netko ima snage zaokružit ta zla. Jebeni Sauroni.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
ma nemaš brige
ipak su oni ti koji su prekršili zakon tj. uznemirili su te
čudan je ovaj svijet...
čudan je ovaj svijet...

-
olio
može se prijaviti ovdje
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=1394
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=1394
- john_constantine
Da, nisi jedini. Čitao sam u novinama o tome. Ma jebes prijavu. Kao da ce nesto napraviti.Michel wrote:Vi ste ključ promjena. U nedjelju izađite na izbore sa svojom obitelji, pozovite sve prijatelje i glasajte ZA bolju Hrvatsku. ZA Kolindu![]()
![]()
To sam dobio danas sms poruku i to još od nekog broja koji je običan broj. Odgovorio sam platite mi 200 kuna pa ću razmislit. Nisam ništ dobio natrag![]()
Ja mislim da kod nas sve ide kvragu. Ljudi su sve više očajni i sada je njima lako manipulirati. A sincic mi se fakat sve više gadi. Ma cijela politika mi se gadi.
Michel puši karu.