Što mi je maknulo smješak danas?
- Michel
- hitman_4
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Pravi poticaj da smršavim. Odradim i ovu subotu na poslu, čekam 2 sata vlak jer su vikendom ukinuli linije, sat vremena da dođem doma. Vrućina i to, i 10 minuta da dođem pješke doma. A na sebi moja omiljena Zagor majica. I jebeni biciklist iz nekakve utrke pokazuje rukom po meni i kriči: zagor tenej uz smijeh i što sve... Dabogda mu se obadvije gume probušile do lokacije. A majica u smeće.
Michel puši karu.
- Michel
Kakav debil Zato što netko nosi prejebnu majicu
Imam i ja Zagor, Batman majicu i s ponosom ih nosim.
Imam i ja Zagor, Batman majicu i s ponosom ih nosim.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
a mozda je bio sretan jer nosis zagor majcu
ja isto vicem ljudima kad vidim da nose neku zakon majcu 

- john_constantine
ma i to sam si mislio, ali nije mi ostavio takav dojam... Ma ionako je majica i ovako uništena, morati ću nabaviti novu s boljim otiskom.Decadentor wrote:a mozda je bio sretan jer nosis zagor majcuja isto vicem ljudima kad vidim da nose neku zakon majcu
Michel puši karu.
- john_constantine
Karamarko. Mislim, prestrašno kako je čovjek uporan da osvoji vlast, a čovjek je totalni idiot gdje god se pojavi ili okrene. Vidi se da je više pozornosti posvetio izborima u nedjelju (na koje tako ionako ne idem) nego ljudima u Slavoniji. A ovo za borbu protiv jugoslavena i slično, koja glupost. I takav bi čovjek kao htio postati premijer? Ne dao Bog...
Michel puši karu.
- Michel
Karamarko

A izbore ne treba doživljavat.

- john_constantine
Bas to. Ionako idem na obiteljski rostilj prije,nego brat krene na kemoterapije. Cemu onda kvariti dan beskorisnim izborima?
Michel puši karu.
- hitman_4
budući premijer 2015-2023Michel wrote:Karamarko
navijam za nekakav smak svijeta..

- lemonzoo
Tko ide na izbore, najpametnije mu je da glasa za nepoznate stranke i liste. Možda ni to neće značiti nešto, ali nema smisla glasati za ove starosjedioce.
Što se tiče demagogije, jedino mi Laburisti djeluju u redu, ostalo su sve kurtoni. Samo se prepucavaju i šalju neke populističke izjave.
Što se tiče demagogije, jedino mi Laburisti djeluju u redu, ostalo su sve kurtoni. Samo se prepucavaju i šalju neke populističke izjave.
- john_constantine
Nije niti Orah tako loš makar nemaju nikakve šanse. Jedan kandidat je još student i sigurno razumije stanje u državi i to, ali problem mu je samo neiskustvo. Mimica mi se gadi. Ruža Tomašić je ionako previše "luda". A ostali ništa posebno. Ionako će se to sve svesti na domaću politiku na što Karamarko računa. Već su si proglasili pobjedu...
Michel puši karu.
- hitman_4
- Decadentor
http://www.index.hr/vijesti/clanak/odje ... 49112.aspx
eo vamo popis alternativnioh stranaka (nezz jesu sve)
@hitman da manje ljudi misli tako bili bi bolji rezultati...
eo vamo popis alternativnioh stranaka (nezz jesu sve)
@hitman da manje ljudi misli tako bili bi bolji rezultati...

- Michel
Ne treba izaći na izbore. Ja ne mogu vjerovat da to ljudi puše te fore i dan danas pa onda kažu "pa to i političari žele da što manje ljudi izađu"
Ne, ne žele. Upravo suprotno, zar zbilja mislite da su oni glupi. Oni su SVJESNI svega. Zato je svaki političar stvorio nekakav svoj svijet u kojem je. Pa to njih tako boli, cijeli im je narod nanio takve psihološke posljedice. Znaju oni svi da rade krivo, ali ne mogu ništa. Uvijek je netko iznad njih (netko izvan hrvatske. Uglavnom elita po kojoj hrvatski političari moraju obavljati to što obavljaju) s tim ne opravdam niti jednog političara, dapače, to samo pokazuje koliko su naši političari retardirani da moram tako reći i kako nemaju svoje JA.
Pogledajte što se dogodilo sa vrhom Poljske prije par godina kad su jasno i glasno rekli d ane žele biti uz tu elitu. Ode avion, poginu svi.
Naši političari su svjesni svega i zato se uvijek pretvaraju kako je sve u redu. Što manje ljudi, oni će još vipe pucat. Da se samo stvori konstanta da se od ovih izbora što manje izlazi, počet će se mijenjat stvari. Samo ne preko noći. Za to trebaju godine. Ako je ovaj narod bio dosad strpljiv, toliko dugo, može se biti strpljiv još par godina.
Ne, ne žele. Upravo suprotno, zar zbilja mislite da su oni glupi. Oni su SVJESNI svega. Zato je svaki političar stvorio nekakav svoj svijet u kojem je. Pa to njih tako boli, cijeli im je narod nanio takve psihološke posljedice. Znaju oni svi da rade krivo, ali ne mogu ništa. Uvijek je netko iznad njih (netko izvan hrvatske. Uglavnom elita po kojoj hrvatski političari moraju obavljati to što obavljaju) s tim ne opravdam niti jednog političara, dapače, to samo pokazuje koliko su naši političari retardirani da moram tako reći i kako nemaju svoje JA.
Pogledajte što se dogodilo sa vrhom Poljske prije par godina kad su jasno i glasno rekli d ane žele biti uz tu elitu. Ode avion, poginu svi.
Naši političari su svjesni svega i zato se uvijek pretvaraju kako je sve u redu. Što manje ljudi, oni će još vipe pucat. Da se samo stvori konstanta da se od ovih izbora što manje izlazi, počet će se mijenjat stvari. Samo ne preko noći. Za to trebaju godine. Ako je ovaj narod bio dosad strpljiv, toliko dugo, može se biti strpljiv još par godina.