Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
10 eura za dva čaja od peperminta za isti kurac od čaja koji pijem svako jutro, čiju kutiju platim 12 kn...
Michel puši karu.
- lemonzoo
- john_constantine
da, fakat... Samo je ovo bilo stajalište prije Beča.lemonzoo wrote:Beč je najskuplji grad u kojem sam bio.
12 eura ulaznica za jedan od muzeja. A tek 1/3 crkve koja je besplatna... Otišlo mi 70 eura u jednom danu dok si rekao keks.
Michel puši karu.
- john_constantine
nedostatak godišnjega... radio sam jučer, danas... još radim u petak i na staru godinu. Da poludiš + nekoliko planova, samo me očekuje putovanja i dodatni troškovi do kraja godine. 
Michel puši karu.
- john_constantine
nema više skenova Nathan Nevera od Libellusa na stripovi online... u redu to za izdavače, ali svejedno pizdim što sam obrisao skenove... Ajde, bar sam pročitao događaje poslije Reisera... Osim toga, kada bi i krenuo skupljati sve epizode, mislim da ne bi mogao naći sve + financije.
Michel puši karu.
-
olio
ima na torrentHR never libelus
Mogu skinit i uploadat.
Na PM se javi
Mogu skinit i uploadat.
Na PM se javi
- hitman_4
- Asfodel
Ne sjećam se kad sam zadnji put film pogledala
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
Sad ću glumit psihologa tak da ne zamjeri
Moraš naći razlog zašto toliko dugo nisi gledala neki film jer sigurno nije došlo samo tako. Kad meni tako dođe, ja pogledam nešto provjereno, nešto što sam već gledao, nešto što mi je drago i malo pomalo se vratim na taj filmski pravac.
Moraš naći razlog zašto toliko dugo nisi gledala neki film jer sigurno nije došlo samo tako. Kad meni tako dođe, ja pogledam nešto provjereno, nešto što sam već gledao, nešto što mi je drago i malo pomalo se vratim na taj filmski pravac.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
Razlog je jednostavan
imam odnedavno možda sat slobodnog vremena svaki dan koje potrošim na neluksuzne stvari + svako malo nemam laptopa u blizini
Nikad još nisam imala taj sindrom "da mi dođe da mi se ne gleda"
Nikad još nisam imala taj sindrom "da mi dođe da mi se ne gleda"
- hitman_4
- john_constantine
ljudi... pun mi je kufer svih njih, svi kao da su poremećeni. Ovaj debil od kolege mi pojede krišku od torte koju mi je cura donesla na posao, ova čistačica me jebe što njoj nisam donio tortu. Stari da bi si trebao ostaviti svoju mršavu curu i naći bolji komad, i još usput za strane neku ljubavnicu. A stara još pokopala za svojim nabijanjem grižnjom savjesti i stavom što imam pomagati drugima (a ono, pomogao sam sestri od cure na polju cijeli dan dok su ostali imali svakakve izlike taj dan).
najradije bi uzeo stari godišnji ako ga imam i otišao u planine, potpuno mi se gade ljudi. A tjedan je tek počeo...
najradije bi uzeo stari godišnji ako ga imam i otišao u planine, potpuno mi se gade ljudi. A tjedan je tek počeo...
Michel puši karu.
- Decadentor
Cons dokle im god to budes dopustao ljudi ce te gazit, ljudima je u prirodi da misle samo na sebe i sve rade iz osobnog interesa.

- Asfodel
Laptopless vec neko vrijeme i tko zna do kad
note to self: ne u takvim fazama ic na fejs, jer ljudi spojlaju got kao da sutra nece doci
note to self: ne u takvim fazama ic na fejs, jer ljudi spojlaju got kao da sutra nece doci
- lemonzoo