Što mi je maknulo smješak danas?
- hitman_4
- maddjuro
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
može se udati, samo ne u crkvihitman_4 wrote:ja znam jednu koja se nije mogla udati jer nije krizmana
I may be an idiot, but i am no fool.
- Asfodel
Bivši susjedi i umiranje od alkohola
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
dobra scena za neku white trash dramu koja se odvija na jugu USA.john_constantine wrote:ma, ima svakakvih... isto znam jednu koja se udala za bajkera. Bilo je super u vezi i braku dok je svatko mogao raditi svoje, on motor, a ona nešto svoje. Ali ona je forsirala na dijete i on joj je napravio "uslugu". Sada ona samo cendra kako se njezin muž više bavi motorom i troši na isto umjesto da kupuje pelene. A kada beba zakmeči, on samo zajaše motor i otiđe. Smiješno kako te žene fantaziraju da ako se dijete rodi, da će se očevi opametiti i promijeniti.
- john_constantine
da, samo u crkvi, ali imaš puno takvih primjera.hitman_4 wrote:ja znam jednu koja se nije mogla udati jer nije krizmana
Michel puši karu.
- john_constantine
Ono kada zaglaviš u vlaku i to jos s divljacima od maturanata...
Michel puši karu.
- Decadentor
mogo si se zapit za djabejohn_constantine wrote:Ono kada zaglaviš u vlaku i to jos s divljacima od maturanata...

- hitman_4
znam da još ima 3-4 tjedna do kraja,al ja sam se zadnji tjedan škole osjećao poput rock zvijezdejohn_constantine wrote:Ono kada zaglaviš u vlaku i to jos s divljacima od maturanata...

- john_constantine
da su bar i imali što pitiDecadentor wrote:mogo si se zapit za djabejohn_constantine wrote:Ono kada zaglaviš u vlaku i to jos s divljacima od maturanata...
Michel puši karu.
- Decadentor
kaki su to maturanti??john_constantine wrote:da su bar i imali što pitiDecadentor wrote:mogo si se zapit za djabejohn_constantine wrote:Ono kada zaglaviš u vlaku i to jos s divljacima od maturanata...

- john_constantine
kondukteri su ih natjerali da sve popiju prije nego uđu u vlak + činjenica da je vlak stajao više od pola sata. 
Michel puši karu.
- maddjuro
Što sam se dugo nervirao u borbi,u jednome RPGu koji sam zapoceo, samo da bi se ispostavilo da je to jedna od onih borbi si de mora izgubiti
- john_constantine
koji rpg?maddjuro wrote:Što sam se dugo nervirao u borbi,u jednome RPGu koji sam zapoceo, samo da bi se ispostavilo da je to jedna od onih borbi si de mora izgubiti
Michel puši karu.
- maddjuro
Pier solar, 2010 fan made igra za segu genesis, problem je bio sto se ta igra samo mogla igrati na toj konzoli jer su stavili neku zastitu , fizički ćip, u cartrige, pa su je tek ne tako davno kako spada portali pomoću specijalnoga emulatora. NAvodno ce je uskoro izdati i za segu dreamcast, pc, xbox..., ali mi se neda cekati
- elrania
2. put kupovala u elipso dućanu i po 2. put stvar ne radi.
uzeli danas dvije, fen koji radi, jer sam probala tamo. te sokovnik (onaj koji ne zagrijava, ugl onak kak treba bit za skoro 2 soma novaca) koji je doma išo zvr zvr 2-3 puta i stao.
i tak... eto me sutra tamo nakon manje od 24h. pa koji kurac je s tim dućanom
uzeli danas dvije, fen koji radi, jer sam probala tamo. te sokovnik (onaj koji ne zagrijava, ugl onak kak treba bit za skoro 2 soma novaca) koji je doma išo zvr zvr 2-3 puta i stao.
i tak... eto me sutra tamo nakon manje od 24h. pa koji kurac je s tim dućanom