AvP 2: Aliens vs. Predator
- john_constantine
-
Unreal
Nisam ni ja čitao stripove, ali i dalje ne kužim kako je ovakvo biće moglo nastati u normalnim uvjetima. Sumnjam da predator se može razmnožavat s alienomjohn_constantine wrote:pa zašto?Unreal wrote:Šta su to biće ubacili u AVP 2![]()
Ako da biti će to jebeni trash nastavak
Pa ipak je to biće bilo i u aliens vs predator serijalu. Strip nisam čitao, ali vjerojatno i tamo. Ideja je odlična.
- A$H
jesi ti ikad gledao i jedan nastavak Aliena???Unreal wrote:Nisam ni ja čitao stripove, ali i dalje ne kužim kako je ovakvo biće moglo nastati u normalnim uvjetima. Sumnjam da predator se može razmnožavat s alienomjohn_constantine wrote:pa zašto?Unreal wrote:Šta su to biće ubacili u AVP 2![]()
Ako da biti će to jebeni trash nastavak
Pa ipak je to biće bilo i u aliens vs predator serijalu. Strip nisam čitao, ali vjerojatno i tamo. Ideja je odlična.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
Samo prva dva i drugi dio nisam pogledao cjeliA$H wrote:jesi ti ikad gledao i jedan nastavak Aliena???Unreal wrote:Nisam ni ja čitao stripove, ali i dalje ne kužim kako je ovakvo biće moglo nastati u normalnim uvjetima. Sumnjam da predator se može razmnožavat s alienomjohn_constantine wrote: pa zašto?Pa ipak je to biće bilo i u aliens vs predator serijalu. Strip nisam čitao, ali vjerojatno i tamo. Ideja je odlična.
- john_constantine
hm, predaliena si mislim mogao igrati u multiplayeru? ionako je multiplayer za dvojku loš, nije dobro napravljeno, predator je prejak, a alien preslab...Unreal wrote:Čudno ja sam prije imao od igrica dvojku ali se ne sječam te beštijebakero wrote:Koliko se sićam moga si u avp serijalu igrat u ulozi Predaliena, zajebana beštija!Može li mi netko objasniti kako nastaje ta zvjer i kaj sve može
A te zvijeri si mogao vidjeti u ulozi predatora u dvojci za vrijeme bijega, kada prelaziš one cijevi.
Michel puši karu.
- Vorador
to je alien s obilježjem predatora jer je predator bio host za razmnožavanje. pogledaj prvi nastavak avp-a a bilo bi dobro da pogledaš i sve nastavke aliena da skužiš životni ciklus aliena.Unreal wrote:Čudno ja sam prije imao od igrica dvojku ali se ne sječam te beštijebakero wrote:Koliko se sićam moga si u avp serijalu igrat u ulozi Predaliena, zajebana beštija!Može li mi netko objasniti kako nastaje ta zvjer i kaj sve može
-
Unreal
Ajde valjda ću uskoro pogledati moram si nabaviti filmove prvo. Alien QUADRILOGY se može nabaviti valjda u algoritmuVorador wrote:to je alien s obilježjem predatora jer je predator bio host za razmnožavanje. pogledaj prvi nastavak avp-a a bilo bi dobro da pogledaš i sve nastavke aliena da skužiš životni ciklus aliena.Unreal wrote:Čudno ja sam prije imao od igrica dvojku ali se ne sječam te beštijebakero wrote:Koliko se sićam moga si u avp serijalu igrat u ulozi Predaliena, zajebana beštija!Može li mi netko objasniti kako nastaje ta zvjer i kaj sve može
- bakero
koliko para to dođe?Unreal wrote:Ajde valjda ću uskoro pogledati moram si nabaviti filmove prvo. Alien QUADRILOGY se može nabaviti valjda u algoritmuVorador wrote:to je alien s obilježjem predatora jer je predator bio host za razmnožavanje. pogledaj prvi nastavak avp-a a bilo bi dobro da pogledaš i sve nastavke aliena da skužiš životni ciklus aliena.Unreal wrote: Čudno ja sam prije imao od igrica dvojku ali se ne sječam te beštijeMože li mi netko objasniti kako nastaje ta zvjer i kaj sve može
.
Sa predalienom sad sam se sitio možeš igrati u ekspanziji avp 2 primal hunt se zove čini mi se, ma nije ništa posebno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.