http://www.imdb.com/title/tt0435670/
The Invisible (2007)
- metallicat
The Invisible (2007)
nisam gledala nemam još šta komentirat
al baš ga skidam pa ga danas možda pogledam.

- Freddy
- bakero
- john_constantine
ej, bez uvrede, ali tebi je svaki post isti - imao sam prilike kupiti, imam taj film, ali ga još nisam pogledao, mislim ga nabaviti, mislim ono, mislim ono.bakero wrote:ima sam ga priliku kupit al nisam i sad mi je baš ža, čuo sam da je film dobar!Freddy wrote:ima kod mene u videoteci...htio sam uzet ali neču ako je drama.....još sporo
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ej, bez uvrede, ali tebi je svaki post isti - imao sam prilike kupiti, imam taj film, ali ga još nisam pogledao, mislim ga nabaviti, mislim ono, mislim ono.bakero wrote:ima sam ga priliku kupit al nisam i sad mi je baš ža, čuo sam da je film dobar!Freddy wrote:ima kod mene u videoteci...htio sam uzet ali neču ako je drama.....još sporoAko nisi gledao, što onda komentiraš? eto...
I šta onda?! Stari, malo si ti previše sebi da ulogu neke face ode. Pusti čovika na miru, koji te kurac briga šta piše. Kažeš mu nek ne komentira ako nije pogleda? Boga ti, otkad to moraš pogledat svaki film prije nego otvoriš topic i ostaviš komentar da ga želiš pogledat?! A svašta...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ok, ok, samo kažem.Ghostface wrote:john_constantine wrote:ej, bez uvrede, ali tebi je svaki post isti - imao sam prilike kupiti, imam taj film, ali ga još nisam pogledao, mislim ga nabaviti, mislim ono, mislim ono.bakero wrote: ima sam ga priliku kupit al nisam i sad mi je baš ža, čuo sam da je film dobar!Ako nisi gledao, što onda komentiraš? eto...
I šta onda?! Stari, malo si ti previše sebi da ulogu neke face ode. Pusti čovika na miru, koji te kurac briga šta piše. Kažeš mu nek ne komentira ako nije pogleda? Boga ti, otkad to moraš pogledat svaki film prije nego otvoriš topic i ostaviš komentar da ga želiš pogledat?! A svašta...
Michel puši karu.
- Freddy
nema problema,sam reci kaj misliš...iskreno,ne da mi se pisat tolko da ostavim komentar...neču sada svaki detalj opisivat,to mi je glupo,napišem kolko mislim da je dosta,kakav mi je,a ne sad da prepričam cijeli film 
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- bakero
a ti si neki filozof šta?john_constantine wrote:ej, bez uvrede, ali tebi je svaki post isti - imao sam prilike kupiti, imam taj film, ali ga još nisam pogledao, mislim ga nabaviti, mislim ono, mislim ono.bakero wrote:ima sam ga priliku kupit al nisam i sad mi je baš ža, čuo sam da je film dobar!Freddy wrote:ima kod mene u videoteci...htio sam uzet ali neču ako je drama.....još sporoAko nisi gledao, što onda komentiraš? eto...
ja sam iskren, kažem što mislim i to je tako!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
a jebi ga dragi, nova pravila se uvode, mislim smiješno!Ghostface wrote:john_constantine wrote:ej, bez uvrede, ali tebi je svaki post isti - imao sam prilike kupiti, imam taj film, ali ga još nisam pogledao, mislim ga nabaviti, mislim ono, mislim ono.bakero wrote: ima sam ga priliku kupit al nisam i sad mi je baš ža, čuo sam da je film dobar!Ako nisi gledao, što onda komentiraš? eto...
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
šta bi ja sad triba dat komentar na film koji nisam pogleda i ne smi se napisat post ako se film nije pogleda, pa dobro!john_constantine wrote:ok, ok, samo kažem.Ghostface wrote:john_constantine wrote: ej, bez uvrede, ali tebi je svaki post isti - imao sam prilike kupiti, imam taj film, ali ga još nisam pogledao, mislim ga nabaviti, mislim ono, mislim ono.Ako nisi gledao, što onda komentiraš? eto...
I šta onda?! Stari, malo si ti previše sebi da ulogu neke face ode. Pusti čovika na miru, koji te kurac briga šta piše. Kažeš mu nek ne komentira ako nije pogleda? Boga ti, otkad to moraš pogledat svaki film prije nego otvoriš topic i ostaviš komentar da ga želiš pogledat?! A svašta...Ali jebi ga, ja više cijenim duže komentare na neki film.
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
onda uopće ne trebaš staviti komentar. Mislim, koga briga što nisi nabavio film, očigledno se ne trudiš dovoljno...bakero wrote:šta bi ja sad triba dat komentar na film koji nisam pogleda i ne smi se napisat post ako se film nije pogleda, pa dobro!john_constantine wrote:ok, ok, samo kažem.Ghostface wrote:
I šta onda?! Stari, malo si ti previše sebi da ulogu neke face ode. Pusti čovika na miru, koji te kurac briga šta piše. Kažeš mu nek ne komentira ako nije pogleda? Boga ti, otkad to moraš pogledat svaki film prije nego otvoriš topic i ostaviš komentar da ga želiš pogledat?! A svašta...Ali jebi ga, ja više cijenim duže komentare na neki film.
Michel puši karu.