Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by elrania » 12 Oct 2012, 14:47

ne mogu ni 2 pive više popiti da mi sljedeći dan nije zlo. dobila se u jednom periodu is ve super, al ošlo i to.
naravno, uopće me ne lupe kad ih pijem, nema od čega, al glavno da je dan iza cirkus.
i da imam neku naviku uvijek putovati tada. :facepalm: valjda sam si već 5x rekla nikad više i evo danas opet. debil.

callac

Post by callac » 12 Oct 2012, 14:54

još uvijek sam bez auta a toliko obaveza... i sad kad imam malo slobodnog vremena, nemam prijevozno sredstvo :facepalm:

@elri: mene em lupi odmah prva, em sam idući dan neupotrebljiva.. treba trenirati!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 12 Oct 2012, 15:01

ja sam zadnjih skoro god dana 3x tjedno svaki put po 2 komada nakon treninga, katkada 3. i uspjela sam to održavati da sam ok kasnije (nema beda, idmo na faks, predavanja, držat prezentacije, sve super), al u jednom momentu mi se sam zgadilo sve. osjećam se ko da se silim to popit kad naručim i skoro pa da velim da mi okus pive uopće više ne valja. :shock:
morat ću uzeti neku pauzu pa baš da vidim kaj bude.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Oct 2012, 18:25

ma niti ja ne mogu niti popiti jednu čašu pive, a da mi nije zlo. Naročito tamno, još gore... Zato hvala onome koji je izmislio voćno pivo, union, laško i to, izvrsno, nema gorčine i pitko je...
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 12 Oct 2012, 20:14

moj doktor
Image
:zubifale:

xEdgex

Post by xEdgex » 12 Oct 2012, 21:23

hladnoca, prehlada! fuj, obozavam jesen i zimu ali mrzim sve to sto dolazi sa njima. fuj !
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

elrania

Post by elrania » 14 Oct 2012, 13:55

pokupila neš sinoć, naravno, opet temp, grlo iziritirala iskašljavanjem da kapilare počele pucat.
sad će bit overload limunom, medom i češnjakom.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2012, 15:56

to što uprava na poslu već dva dana laže da smo dobili plaću, a na računu još uvijek nikakve promjene... :skrujufakju:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Oct 2012, 09:43

Jehovini svjedoci sad operiraju i na mojoj busnoj stanici :ANAL:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Oct 2012, 11:05

Ovako tu u selu se vec pola godine secu neki kerovi, napusteni odbaceni neznam.. Jeans od njih je jedna crno bjela kujica, jako dobrocudna, kad god bi ju vidio ili bi onak 0 fucks given setala ili bi spavala negdi I to je to. I naravno sezona i prije cc tjedan i pol-2 se okucila i navoeno imala 12 kucica. I posto ih niko nije htio udomit jeki lik di se okicila ih je poubijao. Oke i sad ja jucer bauliam i naidjem na nju kako spava i skuzim pored nje mrtvo kuce, mrtvog ha nosi sa sobom vec 2 tjedna. :( jbt koja je to ljubav.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Oct 2012, 16:25

Decadentor wrote:Ovako tu u selu se vec pola godine secu neki kerovi, napusteni odbaceni neznam.. Jeans od njih je jedna crno bjela kujica, jako dobrocudna, kad god bi ju vidio ili bi onak 0 fucks given setala ili bi spavala negdi I to je to. I naravno sezona i prije cc tjedan i pol-2 se okucila i navoeno imala 12 kucica. I posto ih niko nije htio udomit jeki lik di se okicila ih je poubijao. Oke i sad ja jucer bauliam i naidjem na nju kako spava i skuzim pored nje mrtvo kuce, mrtvog ha nosi sa sobom vec 2 tjedna. :( jbt koja je to ljubav.
:(
Imam sličnu situaciju u kvartu, samo se nije završila ubojstvima, nego ih ljudi hrane :) i izgleda da ih uzimaju, jer su sad ostala 2 od 5. Koje su to male ljubavi. A mama im je toliki mačak, izgleda kao omanji vučjak i to s šarenim jezikom (krava uzorak, lol)
Uglavnom, prelijepo mi je svaki dan kad prolazim kod njih i izdvojim par min za draganje i teško je pročitati ovako nešto tvoje :(
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Oct 2012, 17:12

Ajde barem negdi jos ima ljudi :)
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Oct 2012, 19:13

ono kada nakon tolikih godina obnove i stave na net sva skenirana izdanja/brojeve Luna, kralja ponoći.... i baš onaj broj koji sam baš htio toliko pročitati nakon tolikih godina, ne radi link... :(
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 15 Oct 2012, 20:38

nisam niš obavila danas što sam htjela, ostala odležatati dan. sutra pak moram na sve vježbe kak god mi bude. :facepalm:
+ nesporazumi koji nastaju zbog glupih okolnosti. danas bar dva iskočila zbog nemogućnosti da odem van.

copycat

Post by copycat » 18 Oct 2012, 21:04

moj Dr. opet.. :facepalm:
Moram smanjiti unos šečera za 80- 90% tj. bolje da ga uopće više ne konzumiram
Ne podnosim laktozu
Ne podnosim Jaja
Ne smijem jesti mlječne proizvode od krave (za ovce i koze nisam siguna)
Ne smijem jesti ništa iz konzerve
Ne bi smijela previše soje niti meso od krave konzumirati konzumirati

I tako lista polako iz godine u godinu raste ... :facepalm:

ubrzo ću postati Vegan a ne vegeterijanac ili ću sam janjetinu jesti :zubifale: i salatu ... hmm ne bi bilo loše i malo pršuta i malo kozijeg sira..
EVALA :mrgreen:
:skrujufakju:

Post Reply