Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Wendigo

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Wendigo » 27 Sep 2012, 23:52

malo sam se nacugao. :lol:
sviram gitaru već 2 i po sata i lagano pijuckam vino.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Sep 2012, 00:12

U situaciji da nemam trenutno ništa osim vode, a taman je cijeli dan onaj osjećaj kad ti voda ne može utažiti žeđ i ostavlja ti neugodan okus (iako ga zapravo nema :lol: ) Želim nešto obojeno i/ili s mjehurićimaaa!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 28 Sep 2012, 02:41

Asfodel wrote: Želim nešto obojeno i/ili s mjehurićimaaa!
Ide! Ide! Image
SpoilerShow
Image
:D
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Sep 2012, 09:36

:rotflmao:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 28 Sep 2012, 11:29

Asfodel wrote::rotflmao:
ont: bolesno :(
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 28 Sep 2012, 12:25

metallicat wrote:pod strpljivom misliš da bi se samo trebala nadat da će se možda i javit ili da se ja njemu nakon svega trebam javit?
i ja mislim da je gadno pogriješio :(
Ne, nemoj mu se prva javljat. Ako je onako kako mislim i nadam se da jest, nazvat će on. I nemoj se ustručavat živit punim plućima uz to strpljenje, nek slobodno vidi šta propušta. Znan da ovo sad zvuči djetinjasto, ono, kao igra mačke i miša i pravljenje ljubomore, al tako nekako očito i triba bit, kad se već s njegove strane vuku takvi adolescentni nezreli potezi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 28 Sep 2012, 15:13

Andrej wrote:
Asfodel wrote: Želim nešto obojeno i/ili s mjehurićimaaa!
Ide! Ide! Image
SpoilerShow
Image
:D
:prayer:
callac wrote:ont: bolesno :(
:|
Scarface wrote:
metallicat wrote:pod strpljivom misliš da bi se samo trebala nadat da će se možda i javit ili da se ja njemu nakon svega trebam javit?
i ja mislim da je gadno pogriješio :(
Ne, nemoj mu se prva javljat. Ako je onako kako mislim i nadam se da jest, nazvat će on. I nemoj se ustručavat živit punim plućima uz to strpljenje, nek slobodno vidi šta propušta. Znan da ovo sad zvuči djetinjasto, ono, kao igra mačke i miša i pravljenje ljubomore, al tako nekako očito i triba bit, kad se već s njegove strane vuku takvi adolescentni nezreli potezi.
da da, slažem se. mislim da još par dana mora proć i da ću bit puno bolje.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Sep 2012, 15:27

moj savjet ti je da ako možeš, izađeš van i provedeš se maksimalno ili da iskoristiš vikend radeći nešto što voliš. ;)

metallicat

Post by metallicat » 28 Sep 2012, 19:39

Wendigo wrote:moj savjet ti je da ako možeš, izađeš van i provedeš se maksimalno ili da iskoristiš vikend radeći nešto što voliš. ;)
bome hoću, al od sljedećeg vikenda, ovaj moram na rođ na koji mi se neda :?
sutra napokon ne radim, napokon. više neznam šta znači bit doma.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Sep 2012, 16:03

super. :)
maloprije se vratio sa sljemena.

Andrej

Post by Andrej » 30 Sep 2012, 15:39

@Cat
Nemoj da se ljutiš, znam da je najrizičnije govoriti bilo šta zaljubljenoj osobi ali...
Ma ko ga jebe! Pogledaj se ženo u ogledalo...Šta, nisi lepa, pametna i ne odskačeš od stereotipa žena koje zanimaju prizemne gluposti a na svaki pomen bilo čega van tog sveta zaspu?
Ljubav? Šta, ti ćeš njega kao čekati da se odluči pa i da ispadne "kako treba" završiti sa neodlučnim muškarcem koji se "isključuje" pri svakom problemu, a da pri tom ni ne zna koji je problem?
Ja sam apsolutno za svaki trud, gaženje svoga ega i kompromise koji bole, ali čoveče - to mora neko da zasluži.
Šta? Usrao se dečko? Ne zna šta hoće? Ne zna da li tebe hoće? Bezobrazluk!
Nismo više deca pa da se neodlučnost toleriše. Godine nose i emotivnu zrelost, a taj koji se sa toliko godina tako ponaša...
Dovoljno si žestokih sranja prošla u životu da ti treba neko stabilan, na koga ćeš ti moći da se osloniš i vidiš podršku u njemu a ne ti njega da vučeš.
Ako ne zove - ko te jebe dečko.... Ako pozove - objasni mu neke stvari, pa ako hoće-hoće, ako neće da odraste - beži dete kod mame.
Koliko god bolelo.
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 30 Sep 2012, 16:24

imaš pravo, znam..samo si to moram utuvit u glavu, i onda zbilja ko ga jebe.. a ja sigurno ne :P :lol:
i to što kažeš, da mi treba netko stabilan, a ne da se poljulja kako vjetar zapuše.
:seksualische: :seksualische:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Sep 2012, 18:39

Andrej wrote:@Cat
Nemoj da se ljutiš, znam da je najrizičnije govoriti bilo šta zaljubljenoj osobi ali...
Ma ko ga jebe! Pogledaj se ženo u ogledalo...Šta, nisi lepa, pametna i ne odskačeš od stereotipa žena koje zanimaju prizemne gluposti a na svaki pomen bilo čega van tog sveta zaspu?
Ljubav? Šta, ti ćeš njega kao čekati da se odluči pa i da ispadne "kako treba" završiti sa neodlučnim muškarcem koji se "isključuje" pri svakom problemu, a da pri tom ni ne zna koji je problem?
Ja sam apsolutno za svaki trud, gaženje svoga ega i kompromise koji bole, ali čoveče - to mora neko da zasluži.
Šta? Usrao se dečko? Ne zna šta hoće? Ne zna da li tebe hoće? Bezobrazluk!
Nismo više deca pa da se neodlučnost toleriše. Godine nose i emotivnu zrelost, a taj koji se sa toliko godina tako ponaša...
Dovoljno si žestokih sranja prošla u životu da ti treba neko stabilan, na koga ćeš ti moći da se osloniš i vidiš podršku u njemu a ne ti njega da vučeš.
Ako ne zove - ko te jebe dečko.... Ako pozove - objasni mu neke stvari, pa ako hoće-hoće, ako neće da odraste - beži dete kod mame.
Koliko god bolelo.
kako kome. bilo bi super da zaista nose.

Andrej

Post by Andrej » 30 Sep 2012, 23:00

Wendigo wrote: kako kome. bilo bi super da zaista nose.
A jebiga....Ja sam dugo vremena proveo sam jer nisam spreman da trpim preseravanja bilo kog tipa i emocionalnih igrica koje nekome služe da popuni svoje rupe u glavi.
Niko od nas nije psihoklinika pa da je dužan da ispravlja ono što je neko pre nas zasrao i zbog čega ta osoba vuče repove frustracija, strahova ili nezrelosti.
Mene više boli neispunjenost i nezadovoljstvo u vezi nego da budem sam. Bolje da rikneš od tuge nego da ti neko virtuelno bude tu a ustvari ga nema ili ti samo troši vreme.
We're all mad here...

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Sep 2012, 23:26

nisam na sebe mislio, već aludiram na neke ljude koje poznam. imaju preko 25-30 godina, a emocionalna zrelost 0 bodova.

Post Reply