Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by callac » 25 Sep 2012, 07:35

john_constantine wrote:http://www.jutarnji.hr/charlize-theron- ... e/1055595/

idiotski komentari i sva ta mržnja i diskriminacija prema debelim ljudima...
ja sam po tvojoj reakciji očekivala grozne komentare u članku, al ima više pozitivnih i čak i ovi negativni ne diskriminiraju debele ljude..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Sep 2012, 10:12

neka kvazi nervoza želuca. ili možda bez ovog kvazi...

callac

Post by callac » 25 Sep 2012, 10:18

elrania wrote:neka kvazi nervoza želuca. ili možda bez ovog kvazi...
a zato si ti tako rano budna :o ( :P sori, znam da ti nije do šale..)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Sep 2012, 10:23

lol, al istina je. :lol:
obično me znalo buditi samo da budu bolovi, danas je krenulo s povraćanjima. :?
našla sam kelja skuhanog pa sam malo to s krumpirima sad pojela da ta kiselina ima što grist...

callac

Post by callac » 25 Sep 2012, 10:25

elrania wrote:lol, al istina je. :lol:
obično me znalo buditi samo da budu bolovi, danas je krenulo s povraćanjima. :?
našla sam kelja skuhanog pa sam malo to s krumpirima sad pojela da ta kiselina ima što grist...
ma di kelj na takav želudac? drž se ti dječijeg "lijeka" - štapići i coca cola i da viš :)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Sep 2012, 10:31

bilo spremno prokuhano, morala sam čim sam našla to; 3-4 male žlice sam da dobijem neki okus u ustima. mislila sam glodat suhi kruh, al neće ić atm.
puno mi je lakše sad.

elrania

Post by elrania » 25 Sep 2012, 10:40

ok, ili ne.

jooooooooj...

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2012, 17:00

callac wrote:
john_constantine wrote:http://www.jutarnji.hr/charlize-theron- ... e/1055595/

idiotski komentari i sva ta mržnja i diskriminacija prema debelim ljudima...
ja sam po tvojoj reakciji očekivala grozne komentare u članku, al ima više pozitivnih i čak i ovi negativni ne diskriminiraju debele ljude..
da,da, ali nisam mislio na te komentare. Nešto na drugim forumima koje sam naletio, naročito tema Da li biste bili u vezi s debelom osobom? I onda poveznica s tim člankom. :zubifale:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 25 Sep 2012, 21:31

Ja ne bi bio u vezi s debelom osobom!!! :D Ako neko želi sebe da prihvati takvog, niko meni ne može reći da sam mentol što ga ja ne prihvatam :partyman:
Gojaznost je u 0,1% slučajeva medicinski problem, a u ostalim lenjost, slabost, nemogućnost kontrole + milion najglupljih izgovora. Kome se jede 5 kg hrane dnevno neka jede, ali posle neka ne plače ako ne može da nađe partnera. :axe:
I kakva crna diskriminacija na poslu... Radim sa 1000 ljudi i gde god se okrenem svi imaju guzice od dva metra :lol:
Ko šta radi ljudi traže izgovore i krive druge za svoje neuspehe.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2012, 21:41

da, to je tvoja stvar i mišljenje. I sigurno ima istine u tome. Samo ono, fakat, čemu ono brutalni komentari na račun istih? Jbg, ovaj glumac iz modern family, ajde, koga vraga on ima tako važnoga u životu? Ima više vremena nego ja, pa sigurno ima vremena pravilno jesti, vježbati i sve to. Ali njemu je dobro, pa si može imati takvu liniju kakvu hoće.

Samo ono tipa, ti nećeš biti s debelom osobom i to je tvoj izbor. Ali ne vidim razloga da se u istoj temi blate takve osobe i vrijeđaju druge osobe koje su u vezi s takvima. Sve je to ono bullshit. U gradu ima stalno različitih parova, visoki dečko i mala cura, punašna cura i mršavi dečko ili žena u kolicima, a muž čitav i zdrav... Ma ljubav nikoga ne pita...

I da, najgora je stvar kada ti netko drugi govori predebeo si, smršavi ili nešto. Mislim, svatko si sam mora reći sebi da treba smršaviti, a ne stotine likova koji ti govore, savjetuju, seru ili nešto oko toga. Ja sam se sada malo pokrenuo, više vježbanja, što manje gaziranih pića i više kretanja. Ali mislim da to ipak nije dovoljno... Makar samo polako.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2012, 21:47

to što sam previše dobra osoba
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 25 Sep 2012, 22:17

Ljudi su se uvik izrugivali i uvik će se izrugivat SVEMU i SVAKOME. Mislin da je debljina čak jedna od lakših kategorija u tom smislu, šta se tiče komedija jedva da spada u toilet humor, i to samo uz poneki prdac(poput Luckastog Profesora) tako da johne, nije to ništa strašno. Ima danas puno popularnijih stvari za mrzit, pljuvat i gadit. Debljina je čak "in" i "cool". A za forume - pa dobro nemoj mi reć da nakon tolikog iskustva po forumima nisi skužija kakkva se većinski iskompleksirana gamad tu skuplja (čast iznimkama).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2012, 22:26

Scarface wrote:Ljudi su se uvik izrugivali i uvik će se izrugivat SVEMU i SVAKOME. Mislin da je debljina čak jedna od lakših kategorija u tom smislu, šta se tiče komedija jedva da spada u toilet humor, i to samo uz poneki prdac(poput Luckastog Profesora) tako da johne, nije to ništa strašno. Ima danas puno popularnijih stvari za mrzit, pljuvat i gadit. Debljina je čak "in" i "cool". A za forume - pa dobro nemoj mi reć da nakon tolikog iskustva po forumima nisi skužija kakkva se većinski iskompleksirana gamad tu skuplja (čast iznimkama).
a jesam, ali opet mi je žao zbog toga. Mislio sam si ono na par mjesta normalno sudjelovati ili dati savjet, ali ma kakvi, samo te totalno ubiju u pojam. Tako i to izrugivanje. Ja sam dobar za svima, pa tako znam različite ljude, karaktere, vjere i sve to, i uvijek im se znam prilagoditi. Pa ono, nisam tip za izrugivanje ili širenje mržnje.
ali jbg, život je okrutan. A net je još bolje okrutniji. Moja cura je to jučer osjetila na koži, niti kriva niti dužna.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 25 Sep 2012, 23:02

što se tiče interneta i foruma, evo ja mogu reći da je ovo jedini virtualni svijetu kojem sam ja- ja, otvorila sam dušu ovdje :lol: i ljudi me čak i osobno poznaju, i sve se više i više međusobno upoznajemo i praktiči smo "humanizirali" ovu tamnicu! nigdje dalje se ne bih upuštala u iznošenje mišljenja o nečemu, prepiranje, branjenje stavova.. no way! ne treba mi petsto mjesta gdje ću potvrđivati svoje stajalište. Ako ti ljudi ovdje pašu i vjerujem da se (barem u posljednje vrijeme) svi ponašaju ljudskije i nema klanja na osobnoj razini, zašto ideš po drugim forumima gdje se na kraju osjećaš kao govno? zar ovdje ne možeš o svemu razgovarati? ili si toliko nesiguran da stvarno trebaš nekakve potvrde sa svih strana?
i da, ja sam isto jedna od onih koji ne bi mogli bit sa pretilom osobom (to se ne odnosi na koju kilu viška nego na baš debele ljude)
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Sep 2012, 23:08

Taj konketni lik bio debeo ili mršav - nije lijep.. kako god okreneš (bar meni :lol: ) Ako ćemo već samo o toj vanjštini. No sumnjam da je neki bezveznjak čim se ta natprosječno lijepa žena (koja može imati bilo koga na svijetu) s njim spetljala :)
Ovo me podsjetilo na J.Hollowaya i njegovu neuglednu suprugu s kojom je već sto godina i nije jedan od onih koji pod teretom pojavljene slave imaju promjene na ljubavnom planu. Takvi ljudi koje ništa ne tangira mi samo mogu enormno porasti u očima. To je kao da se dereš svijetu JA VOLIM OVU OSOBU I PUCA MI K ŠTO ITKO O TOME MISLI. Svaka čast savršenim ljušturama, ali nema MI ljepše i privlačnije stvari od samopouzdanja i znanja onog što želiš, koliko god to izgledalo drugima neobično.

Ti Cons nastupaš kao apologet debljine pa time pretpostavljam da sebe trpaš u taj koš (ispravi me ako sam krivo shvatila). Ako i jest tako, ne vidim zašto, jer brijem da ti imaš samo neku škembu i dva metra visine(!) pa ne kužim kako se za tako nešto može reći "debela osoba" :lol:

I pohvalno što kažeš da radiš na sebi, više kretanja i takoc. To je ok :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply