našla sam i savršenu game of thrones, ali dođe 186kn sve skupa pa bi mi carinu naplatili..
Što ste zadnje kupili??
- metallicat
Re: Što ste zadnje kupili??
napokon napokon napokon
našla sam i savršenu game of thrones, ali dođe 186kn sve skupa pa bi mi carinu naplatili..
SpoilerShow
SpoilerShow

- callac
fora majice!
ja više preferiram suptilnije printove u smislu da se ne može na prvu skužiti odakle je osim ako nisi gledao seriju/film, slušao album neke grupe.. zato si sama radim jer na netu uvijek budu preočigledne stvari.
Danas sam još napravila walking dead majicu - dont opet, dead inside, jednu mentalist majicu sa "smiley face" , a ova jegulja je sa naslovnice EP MGMT-a electric feel (jer se spominje u pjesmi " Shock me like an electric eel " )
a pretprošle godine sam radila dvije Charlie majice iz "It's always sunny in Philadelphia" koje nema za kupit na netu nego sam jedva našla neke screen shotove pa uvećala, uredila i isprintala te zaljepila na majice.
Sad zvučim ko neka uobraženka, al fakat ne volim da mi na majici npr.piše Depeche mode iako obožavam tu grupu, rađe naljepim neku njihovu staru sliku.. U get te point! guess...
ja više preferiram suptilnije printove u smislu da se ne može na prvu skužiti odakle je osim ako nisi gledao seriju/film, slušao album neke grupe.. zato si sama radim jer na netu uvijek budu preočigledne stvari.
Danas sam još napravila walking dead majicu - dont opet, dead inside, jednu mentalist majicu sa "smiley face" , a ova jegulja je sa naslovnice EP MGMT-a electric feel (jer se spominje u pjesmi " Shock me like an electric eel " )
a pretprošle godine sam radila dvije Charlie majice iz "It's always sunny in Philadelphia" koje nema za kupit na netu nego sam jedva našla neke screen shotove pa uvećala, uredila i isprintala te zaljepila na majice.
Sad zvučim ko neka uobraženka, al fakat ne volim da mi na majici npr.piše Depeche mode iako obožavam tu grupu, rađe naljepim neku njihovu staru sliku.. U get te point! guess...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
da da kužim. meni sve paše, osim ogromnih natpisa/slika, da je recimo cijela majica prekrivena. najidealnije mi je za recimo grupu običan bijeli natpis (font od grupe), ne duži od cca 20 cm na običnoj crnoj majici
ako si nađem obične, crne, ženske majice dat ću si lost napravit i fringe. fringe će vjerovatno bit nešto tipa što si gore spomenula; ako nisi gledao, nemožeš znat. recimo onu žabicu s točkicom stavit
ili breaking bad, pa samo stavit kričavo zelene elemente na crnu majicu
ako si nađem obične, crne, ženske majice dat ću si lost napravit i fringe. fringe će vjerovatno bit nešto tipa što si gore spomenula; ako nisi gledao, nemožeš znat. recimo onu žabicu s točkicom stavit
ili breaking bad, pa samo stavit kričavo zelene elemente na crnu majicu

- elrania
skroz mi dobro izgleda ova jegulja! vidi se da je dost zajebancije bilo
- callac
cat, daaa, fringe odlična ideja! a bome i BB
el, yup, dost je zajebano jer materijal majice nije baš najzahvalniji za crtanje, puno je detalja i sva sam se pokočila sjedeći na podu. nisam ni skužila da je prošlo tri sata dok ju nisam nacrtala
i još mi u toku rada kapne crne boje pokraj slike, došlo mi je da se ubijem, odmah sapun, voda i ribaj... a slika još nije ni na pola, boja skroz mokra.. malo mi je falilo da ju ne smotam i bacim u smeće, al na sreću sam uspjela skinuti. sad kad se do kraja osuši i kad ću ju moću oprati nadam se da će skroz sići ta mrlja. maaalo se nazire, al kad se baš zagledaš 
el, yup, dost je zajebano jer materijal majice nije baš najzahvalniji za crtanje, puno je detalja i sva sam se pokočila sjedeći na podu. nisam ni skužila da je prošlo tri sata dok ju nisam nacrtala
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
tamo lijevo?
ak ne ode dolje možda neki detalj dodat tamo? neš električno, al decentno da sijeva?
ak ne ode dolje možda neki detalj dodat tamo? neš električno, al decentno da sijeva?
- callac
da, na slici lijevo, vidi se ko udubina od trljanja
originalno na slici ide još natpis MGMT, a sam to namjerno htjela izbjeći pa ne bih rado niš dodavala.. zato se i nadam da se sutra na danjem, nakon pranja neće ništa vidjeti..

edit: i sad vidim na ovoj slici da sam peraju sjebala
ukurac!
originalno na slici ide još natpis MGMT, a sam to namjerno htjela izbjeći pa ne bih rado niš dodavala.. zato se i nadam da se sutra na danjem, nakon pranja neće ništa vidjeti..

edit: i sad vidim na ovoj slici da sam peraju sjebala
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ae, bio bi red da se ispere id a sve štima nakon tolko posla 
btw, kolko dođu uopće te boje za crtat? imam neke ideje koje sam stoje i sad me baš fino ovi pothvati guraju da ih ostvarim konačno.
btw, kolko dođu uopće te boje za crtat? imam neke ideje koje sam stoje i sad me baš fino ovi pothvati guraju da ih ostvarim konačno.
- Asfodel
Uh, ja na ovo najviše patimmetallicat wrote:d meni sve paše, osim ogromnih natpisa/slika, da je recimo cijela majica prekrivena.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
ja sam uzela 11 manjih bočica i jednu veću (crnu). ove male koštaju po deset kuna, veća je oko 25 ili 22kn nisam ziher..
ugl, izašlo me sve skupa sa kistovima 170kn (užas, al danas sam skužila da se isplati jer se ne troši puno boje i kasnije samo nadokupiš koja ti treba, nije bed dat deset kuna za jednu)
jedino sam s majicama u zajebu, nisam našla ništa jeftinije od 40kn za kupiti pa sam uzela dvije bijele i ovu žutu koja je 50kn i na kraju mi bio bed ove dvije bijele "uništiti" jer su jako lijepe, nisu baš obične i onda sam izvukla neke stare, oprala, prekrojila i na njima se iživljavala. treba otić u pevec il tak neš i uzeti one muške manje brojeve, odrezat im rukave, skratiti i obrubiti oko glave (to ja svim muškim majicama radim) a koštaju po devet kuna
ugl, izašlo me sve skupa sa kistovima 170kn (užas, al danas sam skužila da se isplati jer se ne troši puno boje i kasnije samo nadokupiš koja ti treba, nije bed dat deset kuna za jednu)
jedino sam s majicama u zajebu, nisam našla ništa jeftinije od 40kn za kupiti pa sam uzela dvije bijele i ovu žutu koja je 50kn i na kraju mi bio bed ove dvije bijele "uništiti" jer su jako lijepe, nisu baš obične i onda sam izvukla neke stare, oprala, prekrojila i na njima se iživljavala. treba otić u pevec il tak neš i uzeti one muške manje brojeve, odrezat im rukave, skratiti i obrubiti oko glave (to ja svim muškim majicama radim) a koštaju po devet kuna
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
asf, pa toga ima za kupiti, baš sam na Danu D vidjela takve torbe sa facama, svega je bilo, meni se svidjela Ziggy Stardust, al sad mi je drago da sam uzela onu kožnu a ne tu jer sam skužila neke cure po gradu da ih furaju i njaaAsfodel wrote:Uh, ja na ovo najviše patimmetallicat wrote:d meni sve paše, osim ogromnih natpisa/slika, da je recimo cijela majica prekrivena.Npr. platnena torba/majica prekrivena cijela nekim licem (daliijem, r.lichtenstein ženom itd. )
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
9kn
iss, tražim neke najobičnije jeftine bijele za masakriranje već ohoho, nisam pojma imala za ovo...
i nije ovo tak puno novaca, taman mi trebaju možda 2 za početak.
iss, tražim neke najobičnije jeftine bijele za masakriranje već ohoho, nisam pojma imala za ovo...
i nije ovo tak puno novaca, taman mi trebaju možda 2 za početak.
- Asfodel
SpoilerShow
Bolje je kad ja napravimcallac wrote:asf, pa toga ima za kupiti, baš sam na Danu D vidjela takve torbe sa facama, svega je bilo, meni se svidjela Ziggy Stardust, al sad mi je drago da sam uzela onu kožnu a ne tu jer sam skužila neke cure po gradu da ih furaju i njaaAsfodel wrote:Uh, ja na ovo najviše patimmetallicat wrote:d meni sve paše, osim ogromnih natpisa/slika, da je recimo cijela majica prekrivena.Npr. platnena torba/majica prekrivena cijela nekim licem (daliijem, r.lichtenstein ženom itd. )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
dm, boju za kosu s neta, tavu. vjerovatno je ovo pri put u 20-30 godina da imamo jednu kvalitetnu, a ne 3-4 iskrivljena šrota

- Wendigo
Bali shag, bijeli.